- 24 Mart 2008
- 1.751
- 3
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
aslında iyi fikir usg almak.sizin de ilk bebeginizmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında iyi fikir usg almak.sizin de ilk bebeginizmi?
Seni aralık annesi bölümüne alcaz jeyyar İnşallah çalış sen bol bol ok ?canım benım maşaallah maşaallah maşaallah minicik darkım daha allahımm nazarlardan korusun :asigim: ben sevdim bu topigi ya gitmiyomm jeyyar
Benimde tarih o zamanlarda canım 17-18 kasım gibi.selam kızlarr.bende kasım annesiyim 18-19 kasım doğum tarihim.geçen pazartesi dra gittim keseyi gördü çok şükür.bu cts tekrar gidicem kalp atışlarına bakıcak dr.ay çok panik halindeyim ya şööle olursa ya bööle olursa diye.midem bulanmıyo derken dünden beri mutfağa her girdiğimde öğür öğür ama çıkarmadım henüz hiç.çok rahatsız oluyorum yaa .neyse hamdolsun bunlara katlanıcaz artık.güzel bir amaç için oluyo bunlar .benim geçen hamileliğimde de mutfak kokusu oldu.ama onda kokudan hamile olduğumu anlamıştım .bundaysa hamileliğimi öğrendim neden sonra kokular bulantılar başladı.şu an benim tahminlerime göre 6+6 günlük bugün bebiş
selam arkadaşlar sonunda bende hamişim. ve kasım annesi olacam inşallah 8 ay sonunda oldu çok şükür umarım hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklarız. kasım 20 doğum sanırım dua edelim birbirimize inşallah 6 haftalık oldu bebişim ama henüz kalp atışını duyamadık. inşallah bir problem çıkmaz
Merhaba Kasım Anneleria.s.
Benim de SAT 09 Şubat.. Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde sadece keseyi gördü. Doktor bir hafta sonra bebeği göremezsek kürtaj dedi..O günden beri gündüzüm gecem birbirine karıştı.. Şuan beni pozitif düşündüren tek şey buradaki paylaşımlarınız arkadaşlar.. Yarın tekrar doktora gideceğim.. Umarım bu defa bebeğimin minik kalbini görürüz.. Geç yumurtlamadan olabilir diye düşünüyorum ben.. Bazılarının 6.haftasında bebek görülüyor.. İçinizde benim durumumda olan var mı? yani henüz bebişi göremeyenler???Tşk..
kızlar merhaba rabbım kısmet ederse bende kasımın 13 de anne olucam ben 55 gunlu yanı7+6 haftalık hamısım yarın doktora gıdıp bebegımı ve kalp atıslarını dınlıycez tabı genel test yapıcaz dedı doktor . sizler test yaptırdınız mı ??
Selam
Ben simir+ rubella+toksoplazma testi yaptırdım sadece..ikili testler 11-14.haftalarda yapılıyor sanırım..
AppLE, senin 7+6 haftalık ve yarın göreceksin demek? Umarım sağlıklıdır..Ee öyleyse ben im de yarın görebilme umudum olmalı.. çünkü benim hamileliğim 7+1 haftalık..Çok şükür yaa..içime su serpiliyor sizden böyle duyuncaa.s
Amin canım inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız.Sevgili Dark,
Tekrar tebrik ederim. Allahım kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah.
Darısı benim başıma. :) 8 Nisan da benim mutlu günüm olur inşallah. O mükemmel büyülü sesi bana duyurur inşallah bebeğim.
Tüm bebek özlemi çeken annelerin bir an önce dileklerine kavuşmalarını ve bizlerin de bebeklerin hayırlısı ile kucağımıza almamız için gönülden dua ediyorum.
Sevgi ile
cok tesekkür ederim canlarım zaten suba29 da gıdınce smear testı yaptırmıstım belkı onu yaptırmaz doktorum. detaylı bır test dedı cok tutuyor dedı ama bılmıyorum ınsallah bebısımı yarın gorurum ısteyen herkese rabbım versın
kızlar inşallahh yarın bende bebeğimin kalp atışlarını ilk defa duycam ben 8+4 günlük hamileyim ama doktorum yurt dışında olduğu için gidememiştim
yarın inşallah bir problem çıkmaz ve bebeğimin kalp atışlarını duyarım
Kızlar ne kadar çok yarını bekleyen varmış.Maşallah umarım herşey gönlünüzdeki gibi olur.Çok haklısınız ..
Ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Yarın için çok sabırsızlanıyorum. Acaba görebilecek miyim bebeğimi diye.. Umarım hepimiz bu sevinci yaşarız.. Yarın doktora kimler gidiyor?
canım bende yarın dr.a gidiyorum yarın tam 8 haftalık olacak benim kuzum
çok merak ediyorum büyüdü mü acaba
kalp atışlarını duyarız inşallah da rahat bir nefes alırım
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallahhhh
Merhaba Kasım Anneleria.s.
Benim de SAT 09 Şubat.. Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde sadece keseyi gördü. Doktor bir hafta sonra bebeği göremezsek kürtaj dedi..O günden beri gündüzüm gecem birbirine karıştı.. Şuan beni pozitif düşündüren tek şey buradaki paylaşımlarınız arkadaşlar.. Yarın tekrar doktora gideceğim.. Umarım bu defa bebeğimin minik kalbini görürüz.. Geç yumurtlamadan olabilir diye düşünüyorum ben.. Bazılarının 6.haftasında bebek görülüyor.. İçinizde benim durumumda olan var mı? yani henüz bebişi göremeyenler???Tşk..
daarrrkkk demek sen bizi bu topicde aldatıyosun haaaa yakaladım işteeÇok üzgünüm çoook:roflol:
şaka biyana canımcım artık 'nasıl hamile kalınır'dan, 'nasıl doğurulur' kısmına geçiş yaptığın için canı gönülden kutluyorum seni,
inşallah bizde tüp bebek bölümünü en kısa zamanda terk eder senle buluşuruz burda (BOŞ KALSIN TÜP BÖLÜMÜ İNŞALLAH klava:):sm_cool:
bu arada benim pc açmadı bebişin kalp atışlarını duyamadım ama senin mutluluk dolu yüreğinin sesi buralardan duyuluyo, hep mutlu kal inşallah, maşallah sanada bebişede annecik öptüm siziyerimseniben
BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARRRR
hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
inş.bu sefer görursun bebeğini.kaç haftalık oldu.bi de kendinde ne gibi şeyler hissediyorsun.benimde 10 gün sonra kalp atışları dinlenecek.çok korkuyorum bende bi akşilik çıkcak diye.ama pozitif olmaya çalışıyorum.sen de öyle yap.stres daha kötu
off kızlar yaa hafta sonu 2 gün bulantım oldu ama şu iki gündür ne bulantı ne bişi kokular falan yok oldu ters giden bişeylermi vardır diye ödüm kopuyo yaa.bu gibi durumlar olan arkadaşlar varmı.benim tahminimugün tam olarak 7. haftadayız.cumartesi gidip kalp atışlarına bakacaktık.yaa çok endişeliyim.lütfen beni rahatlatacak bişeyler yazın yaa:çok üzgünüm:daha önce 2 hamilelik geçirdim 1 oğlum var 5.5 yaşında.onda ve diğerinde hiç bööle bişi yaşamadımdı.hep bulantı sabah çıkarmalar kokular.ne biliim şimdi olmayınca sanki bişeyler ters gidiyo zannediyorum
Selam Arkadaşım
Ben de bebeğimin kalp atışlarını bu sabah ilk kez dinledim..(tam duyamadım gerçi ama gelişmiş)..Geçtiğimiz hafta gittiğimde doktor sadece keseyi gördü ve haftaya bebeği göremezsek kürtaj dedi..kabus gibi bir hafta geçirdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ben daha önce birkez bebek gelişimi durduğu için kürtaj oldum. ilk hamileliğimde inanılmaz derecede miğdem bulanıyordu. Bunda ise tam tersi.. Hiç bulantım yok..sadece şiddetli karın ağrısı var. Doktor her iki durumun da normal olduğunu,bazen hiç bulantı olmayabileceğini söyledi. O nedenle sen de içini ferah tut. Allahın izniyle bu cmt. kalp atışlarını da duyarsınız. Ben de SAT a göre 7+2 olması gerekirken geç döllenme olduğu için 6+3 günlük hamileymişim. Ben bir hafta çok stress yaptım..Bence hiç gerek yokmuş.. Sadece dua et ve cumartesiyi bekle.. iyi haberlerini de yazarsın..
Sevgiler...
merhabalar
kızlar kan ve ıdrar verdım
tam kan sayımı ıdrara bakılacakmıs, rubella(kızamıkcık), hepatıt b ve c, toxo testlerımız var dedı
bıde elevıttı dı galıba o ılactan yazdı eczaneler baska ılac verbılır dedı onu da kullanabılırsın dedı. folık asıt ıcıyorum arkadaslar bıtene kadar devam et ve bıtınce bu ılacı kullanmaya baslarsın dedı.
bebeğimizin bas ve ayak uzantısının ıyı oldugunu soyledı. bu arada sat : 6 subat 2008
Merhaba kızlar, ben de bir kasım annesi olacağım. Doktorun dediğine göre doğum 19 kasımda. 10 nisan'da doktor bebeğimin başını ve poposunu ölçeceğini ve tam kaç haftalık olduğunu o zaman öğrenebileceğimizi söyledi. SAT'a göre şu an 7 haftalık. Sizin bu ölçümleriniz hangi haftada yapıldı?
Bu arada maytap26, benim ilk hamileliğim olmasına rağmen, şunu söyleyebilirim ki bence endişelenecek bir durum yok. Her hamilelik kişiseldir. Bulantılarının geçmesi ya da hiç olmaması da gayet normal bir durum. Farklılıklar göstermesi çok normal. Bence endişelenmene gerek yok...