2008 Kasım Anneleri

allahım yasmine düzel mi düzel tatlımı tatlı bir kızce ver en yakın zamanda AMİİİİİİİİİNNNNNN

polip diyette yim kız yok sa hemen yapardım bak nasıl canım isstedi zaten diyetteyim diye yemediğim şeyleri bile canım istiyor. batırık yapıyım kızz istersen şöyle ekşi asma yaprağğıyla offf o

ya kızlar kanal tedavısı olan alttakı azı dısımın kenarından azcık kırıldı dustu ne yapcam yıne mı dıscıye gıtcemmm

o kırılan parçayı al kanal tedavisi yapan dr a götür bu bana fazla geldi san takacam de
benimde eve gelince düşmüştü dişimin yarısı sözde yapıyorlar bıraksalar daha iyi sanki

Son düzenleme:
Tabiki sende güzelsin ama senden güzeller var bu dünyada:)))

önemli olan başkasının sölemesi kendi kendime gelin güvey olmanın ne anlamı var

ya kızlar kanal tedavısı olan alttakı azı dısımın kenarından azcık kırıldı dustu ne yapcam yıne mı dıscıye gıtcemmm

benimde geçen hafta dolgumun yanındaki dişim kırıldı valla korku moku selamet duruyooo

ıcırm geçmiş olsun b encede bir müsait zamanda git göster dişini ..

offf akşama yemek yok varda yanına azcık bişeyler ekeleme lazım patlıcanlı bişeylermi yapsam ne etsem...

walla ben daştan yumuşak ne olsa yerim acıkınca.yap batırık yap acı turşu koy bide acılı domates sos hepsi olsun işte çayda tek demlik olsun sulu falan sevmem ben

polıp zaten ıncecık kenarında parca kalmıs ortayı doldurmus off allahım bu aralar cok dısımı sıktım ondanmı olduuu ayyy hepsı ust uste geldııı

polıp zaten ıncecık kenarında parca kalmıs ortayı doldurmus off allahım bu aralar cok dısımı sıktım ondanmı olduuu ayyy hepsı ust uste geldııı

dişi yaparken çatlatmışlardır ıcırım benim öle oldu geldim eve düştü dişin yarısı yaptığı dolgu orda duruyor amane biliyim ben hayatımda bikere başka bi dra gidiyim dedim böle yaptılar.çocukluğumdan beri bi dr um var başkasına hayatta gitmem gari

ohh nihayet uyudu,amma zor uyuyan bi cocukya..

ya tr den geldi,birde büyük bisiydi nebilim gecen yildi vermistim o kadar neyse artik iade olamz:))

karnabahar kizartmasinin yanina ne olur diye bidaha sormuyorum haberiniz olsun.

beyaz bısıler ve ustte dolgu gozkuyor polıpp
oglen bısı yemedım elım tıtrıyor yogurt felan koydum kendıme onları yıyorumm
yasemınım bana ozelden atsana gıdıyım kadına hafta sonu gıdılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…