- 19 Mart 2008
- 5.086
- 3
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.841
Ağır takılar yapıyo.Set gibi.Bigün fotosunu çekeyim size.Hani düğünlerde falan kullanılan tarzda.Gerdanlık, bileklik, yüzük ve küpe var..
göstertsene kız sipariş veririz veririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağır takılar yapıyo.Set gibi.Bigün fotosunu çekeyim size.Hani düğünlerde falan kullanılan tarzda.Gerdanlık, bileklik, yüzük ve küpe var..
göstertsene kız sipariş veririz veririz
ağır şeylerse öle set gibi normal.bende uzun zamandır almıyorum küpe severdim ardadan korkuyorum asılıverecek diye.kolyede tarzım olan şeyler bulamıyorum bende yapmak isterim.ponpon kumaş karışımı salaş kolyeleri seviyorum
ama evde bende boş kaldımmı paparım bişeyler geçenlerde firmaların birinden duvar saati gelmişti öle kutusunda duruyordu onu çıkardım içindeki baskıyı bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla kazıdım kolayca çıktı dış kısmınıda giymediğim bi saten sabahlığım vardı onu kestim kapladım fena kokoş bi saat oldu astım salonuma mobilyalarım lila oda lila oldu hoş oldu
yasmin aslında fırsatım olsa bende istiyorum öyle şeyler faaliyetler..
hep diyorum ya çocuklar okullu olunca olacak inş. hep o günü bekliyorum..:))
takı tasarımını ablamdan öğrendim yazın bir kaç boncuk kolye yaptım kendimede birini arkadaşa verdim.. kolay bişey ablam şaşırmıştı sıkılmayım diye malzemeleri getirdi akşama kaç tane kolye yapmıştım birde benim ablamda sıkılmaz netden indirmiş bir sürü örnek model onlardan yapmıştım bende...
şimdi mutfak kapım çaık ona perde yapıcamda yüncü yok yakınımda komşuya aldırmayı düşünüyorum...bir günde olan bişey...
Afferim kız.Dantelli çamaşır giymesen bile baya baya kadınsın hee:)) Bende istiyorum.Annemden öğreneyim bari..
Tatlıminiği mi diyosun.Kim oldğunu bilsen çay ısmarlamazsın:) Ulak ulak:)
zeynaa neyi var yigit pasanin?
Tatlıminiği mi diyosun.Kim oldğunu bilsen çay ısmarlamazsın:) Ulak ulak:)
en beceriksiz benim,ezmeyin iyice
he tipime bakan bişey sanmazda.içimde bi derya baykal canavarı var benimde
polippp denizz cok sever küpeyi,takmadigimda hemen uyarir tüpe takarmisin diye:)
gecen yil polis bi arkadasa tr den gelmisti bu el yapimi kolyeler.ben 3-5 tane almistim.
hani esarp knarina yapilan oyalar varya,hepsi onlardan yapilmis cok otantik seyelrdi.
uclari ponpon penye kumaslar filan,yada yusufcuklar cok güzeldi.ama el emegi oldugu icin pahaliya
satiyorlar.hemde baya pahaliya,biz arkadaslarla almsitik..birine 80 tl filan verdigimi hatirliyorum
aslinda pahali bence,cünkü iki defa anca kullandim.
en beceriksiz benim,ezmeyin iyice
polippp denizz cok sever küpeyi,takmadigimda hemen uyarir tüpe takarmisin diye:)
gecen yil polis bi arkadasa tr den gelmisti bu el yapimi kolyeler.ben 3-5 tane almistim.
hani esarp knarina yapilan oyalar varya,hepsi onlardan yapilmis cok otantik seyelrdi.
uclari ponpon penye kumaslar filan,yada yusufcuklar cok güzeldi.ama el emegi oldugu icin pahaliya
satiyorlar.hemde baya pahaliya,biz arkadaslarla almsitik..birine 80 tl filan verdigimi hatirliyorum
aslinda pahali bence,cünkü iki defa anca kullandim.
zeynaaa banada çay ver uykum açılsın........
selam kızlar naparsınız bakayım iyisiniz inş.
yavru yine hstalandı geçe öksurukten uyumadı bizi de uyutmadı öğlen onu uyutunca bende yattım ama herzamanki gibi beceremedim gündüz uykusu uyumayı .
evcilik oynamaya başladık ben bebek oluyorum betül anne oluyonr ben bebek annem gel ben seni uyutuyum ducama alıyım diyor annem annem diyerek konuşşmasına bayıldım
zeynaaa banada çay ver uykum açılsın........
selam kızlar naparsınız bakayım iyisiniz inş.
yavru yine hstalandı geçe öksurukten uyumadı bizi de uyutmadı öğlen onu uyutunca bende yattım ama herzamanki gibi beceremedim gündüz uykusu uyumayı .
evcilik oynamaya başladık ben bebek oluyorum betül anne oluyonr ben bebek annem gel ben seni uyutuyum ducama alıyım diyor annem annem diyerek konuşşmasına bayıldım