2008 Kasım Anneleri

ay evet kızlar bende tahinliyi pek severim ama şekersiz olacak pide gibi olacak ve ağızda dağılacak...poli konyaya yakın benim memleket ya bizde ramazanda çok olur gece sahurda yenir tahinli... ben tahinli peynir ve komposto eşliğinde sahur ederdim çokta tok tutar...
annem istanbula gelirken koli gönderirken hep koyardı 2-3 tane hemen buzluığa atardım canım isteytince çıkarır ısıtırdım aynı olurdu ...

burda yok varda poğaça gibi olanları var geçen denk geldi pide gibi ama yumuşak yapmışlar fena değildi isteğimi bastırdı...

yasmin ayva yaprağını annem toplar kurutur geçen sen vardı taşınırken bayatlamıştır diye az kalmış zaten attım yok bu sene ya aktarda oluır ama kim alıcak koci gitmez ıhlamur alacak ama bugün balda zencefilli deniyeceğim...

amannnnn ısını gucunuz yemek beeaaa
hıc dusunmuyorsunuz bu kız ısyerınde canı ısteyınce cıkıp alamaz
konya'ya gıdemez
nerden bulcam ben sımdı yaglı tahınlı pıde
tobe tobeeee

nazlım gecmıs olsun
canım sen kuzularla beraber yat en ıyısı
ben haftasonları kuzumla sarılıp ogle uykusuna yatıyorum valla

Hiç kimse demiyoki Yasmin bulsa bile yiyemez bunları((

tadına bakman da mı yasak kı
ben zaten buyuk ıstahla ıstesem bıle 2 lokmadan sonra kesılırım hemen

Tadına bakınca gerisi gelir Lorem.Geçen gün kahvaltımı yapamadım evde.Simitcafe var işyerimin yakınında, ona girdim. Kaşarlı simit aldım.Normalde yarım yuvarlak simit yiyebiliyorum ama bunda nasıl olur bilemedim.Hepsini hüplettim.Yarıda bırakmamın imkanı yoktu

afıyet seker olsun canım

maytabım tatlısını zorda kalıp bulamayınca yiyoırum onu genelde her yerde yapıyorlar...
kız körpe ağaç varmış ne güzel topla bacım yapraklarını lazım olur sanada...

polim sağol bacım anacığım ihmal etmez hiçç ama lazım olursa sölerim ben...:)))
kızlar tahinli bulamazsanız haşhaşlıda aynı işi görür bir parça yiyin gayri sizde...
aman yasom arada gitsin beea simitden bişey olmaz hep ot yiyon süt içiyon zaten dengeler...
acıktım bende ya kahvaltı etmedim daha bugün kuzularım acıkmış salfırdılar dolaba çikolata sürdüm afiyetle yediler daha bişey yedireme onlara şimdi öğlene çorba iöçeriz bişeyler daha yaparım yerler...gidim çayımı alayım bende...

Bende mantı yemeyi özledim.Makarna, pirinç pilavı hadi birkaç kaşık yiyorumda mantınında ardı gelmez bi yesem.Gayseri mantısı:)

burada kayserı mantısı yapan ablalar var
sagolsunlar mınık mınık guvenılır kıymayla yapıyorlar
ben bıttıkce alıyorum yarım kılosunu yapıyorum yetıyor bıze
benımde kuzum cok sevıyor mantıyı
haftada bır yapıyorum onun ıcın bızde nasıplenıyoruz tabıı

abov mantı demeyin ya acıktım diyom yerimden kalkamadımda tam gidiyordum arkadaş aradı misafiri varmış bugün ıspanaklı kek tarfini aldı deteylarına kadar anlattırdı iyice öldüm açlıktan...

ıcırım ne bahtsız bedevisin sen yaa... inşallah sana kalmaz işler...

neyse hadi gidiyom mutfağıma çayım yapımda içim barii..

bızım burda bı sıstem vardı arkadas bana anlatmıstı bende bı sekılde onu kurmustum yapıyordum resmıyette muhasebeyle ılgılı seyler bılmedıgım ıcın acıklarım vardı onun ıcın aldılar bunu
yenıden sıstem kurmaya calıstı olmadı sanırım onun ıcın ayrılıyorr
evet ya yıne annem bıraz buyuk yapıyor has kayserılerın mantısı mercımek gıbı olurr cokta lezzetlı olur mmmm mmmm (nazlımonun paşaları gıbı)

ramazanda isteyene gönderirim 5tl üstü kargo paralarını kendiniz karşılarsınız ha batırmayın beni pideler benden olsun hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…