2008 Kasım Anneleri

bizim fatih çok binerdi babasıyla araba sürerdi çok hevesliydi tabii o zaman koltuk yoktu annemden eve kadar babasının kucağına atlar direksiyona geçerdi
ama memo deli bağlar gibi bağlı olduğundan direksiyonla pek haşırneşir değil
aklıma gelmişken dün araba oynuyoruz memoyla benim arabam dedim elimden bi çekti bi hışımla araba menimmm diye bi cırladı karşımda hürrem var sandım aksan ses tonu cırlama aynı gül gül öldüm o kadından sebep diziyi izlemiyom cırlak şey

bizim fatih çok binerdi babasıyla araba sürerdi çok hevesliydi tabii o zaman koltuk yoktu annemden eve kadar babasının kucağına atlar direksiyona geçerdi
ama memo deli bağlar gibi bağlı olduğundan direksiyonla pek haşırneşir değil
aklıma gelmişken dün araba oynuyoruz memoyla benim arabam dedim elimden bi çekti bi hışımla araba menimmm diye bi cırladı karşımda hürrem var sandım aksan ses tonu cırlama aynı gül gül öldüm o kadından sebep diziyi izlemiyom cırlak şey

Anıl bazen işe gitme dediğinde, annecim para akzanıp sana araba alıcaz, büyük kocaman diyorum.Tamam anne ben heryere giderim onunla diyo.Bu arada dün akşam defalarca anne beni bırakma dedi..

gunaydınlarrr

kımseler gelmemıs henuz
ben yıne zor kalktım yaa
bahar yorgunlugumu desek, saat farkı mı desek bılmem kı
ama aksam bır zeytınyaglı bakla yaptım kı ben bıle kendıme sasırdım valla

Günaydın Lorem.Benim uaynmamda problem yokta Anılı evden çıakrmak işkence oldu.Tiyatro sahnesine döndü ev.Yapmadığım cambazlık kalmıyo.Yarım saat dil döküyorum.Evden gitmeyelim diyo.Canım sıkılıyo o öyle yapınca:KK43: Neyse bugün ağlamadan götürdüm babanneye.Gitmemek için sabah anne hastayım dedi.Neyin var oğlum, neren ağrıyo dedim.Tırnaklarım ağrıyo anne diyo:)))

Günaydın herkese, günaydın Dinçer, günaydın Asortik..Herkese süpper bir gün diliyorum..

günaydın karılar.
her sabah geçmiştir artık diye açıyorum gözümü ama bu seferkinin beni bırakmaya hiç niyeti yok .dün kahfaltıyla akşamı ettim .kocik gelirken tahinli almış seviyorum yerim diye yan yan yedim bide çay demledi pipetle içtim .çok fenalardayım her zaman çıkar bende aft ama bu seferki pek dirençli çıktı 2 taneydi zaten bide birleşti tam süper oldu ühühüüüü

:)) annesı tırnakları agrıyormus demek kı kuzumun
neden dıkkate almıyorsun kıı

benım kuzum da dun aksam ben yemek yaparken mutfakta oturuyordu
sana nesquıklı sut vereyım mı dedım
damam dedı
bır bardak ıcırdım nasıl mutlu oldum anlatamam
ıgne olduktan sonra yara bandı yapıstırıyorlar yaa
onu gordu ve annem ufff olmus dıye gıttı babasına
baba annemı neden uff yaptın
op cabuk dıyor
tam fılm bunlar

maytabım aft ıcın bol sulu meyveyı aft yerlerını yakarak yemen gerekıyor
eger hala gecmezse b12 takvıyesı alabılırsın
tereyag ve semızotunda da b12 var dıye bılıyorum ayrıca

maytabım aft ıcın bol sulu meyveyı aft yerlerını yakarak yemen gerekıyor
eger hala gecmezse b12 takvıyesı alabılırsın
tereyag ve semızotunda da b12 var dıye bılıyorum ayrıca

sıkar biraz yemek lorecim öyle acıyoki semizotu yedim bu hafta 2 akşam 1 öğlen evdekiler yemiyo hepsi bana kaldı iyi olmuş ,bişey değil hemen yan tarafında solda bitane daha sinyal veriyo eşime dedim oda çıksın direk gömün beni :)ay insanın neresi ağrıyosa canı orda atarmış doğru

aft ıcın ben doktora bıle gıttım
gercekten ınsanın tadını kacırıyor
ne konusabılıyorsun ne de yıyebılıyorsun
en cok da dısımı fırcalayamadıgım ıcın cıldırıyorum
agzını bıle calkalayamaz ınsan acısından bılırım
vıtamın eksıklıgı, stres ve bır hastalık belırtısı gıbı etkenler sebeb oluyormus
bılıyorum cok zorlayıcı ama mesela su eczanede fırcayla surulen bır ılac var tuhaf bır rengı var
ondan surebılırsın
ılk surunce yakıyor ama hemen uyusuyor en azından bır sure rahat edıyorsun

bende aft cıkında kocık hemen kıvı alıp getırır
en yuksek c vıtamını kıvı de oldugundan bol bol ondan yerım takvıye olsun dıye
yıne de 1 haftayı bulur ama

lorecim ye ye nefisti valla rahmetli babam getirirdi hep seviyorum diye mısır çarşısından alırdı bana özel .3-4 sneedir yememiştim elim varıpta alamamıştım ama dün görünce yumuldum resmen

günaydın bacılarım,
leyla gibi dolanıyorum bende.. dün bir dolu ilaç meyve takviyesinden sonra iyiydim öksürük bile hafilemişti dertler gece azar ya gece bir tuttu öksürük zaten geç yattık kocikoyla..:))
nasıl bir öksürük anlatamam ciğerim sökülecek aynı anda kaan beyde başladımı ana oğul karşılıklı öksürüp durduk kerem uyandıu sesimize babamız keremi ayağına aldı bende şurup içirdim ama balgam vardı kaan kzumda sanırım kustu balgamlı rahtladı uyudu o içerde kerem babasını zorluyor seslerini duydum gittim ben sallayım diye onu salla yatır derken tam yatacam ezan okundu onu bekledim yattım yine hafif öksürük 1 saat anca uyumuşumki kaan kalktı 6 da kayii aç diye tutturdu.. artık ona çizgfilm açtım sandalyesinde seyrederken arada birde süt verdim ona 8 e kadar uyudum işde öksürüksüz kerem geldi içeri benim uıyku yattı gün böyle geçecek sanırım fırsat bulursam yatıcam hemen...

bu arada sizn kuzuların şu konuşmaları yokmu beni öldürüyor maşallah anıla maşallah emiralp beye

X