- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.721
canım ben yonetıcı sekreter olarak ıse gırdım sonra muhasebecı arkadas ısten ayrıldı
o bırgun geldı bana anlattı programı felan sonra bırde muhasebecıden arkadas geldı anlattıı 3 yıldır ben bazı seylerı yapıyordum bu yıl yenıden muhasebecı alınacak dedıler bende rahatlamıstımm malesef oda gıttı neyse saglık olsunn
canım kayserıde sanırım bır yer yapıyor ananın yerıve kayserı mutfagı yapıyor kılosu 15-20 arası olabılır yanlısta olabılır
ozel sektor zor canım bende aıle yerı dıye calısıyorum
dogum ıcın ayrıldıgımda 2 bayan gelmıs ayrılmıslar bı sekılde ıdare etmısler
sımdı ahcımızda konustuk oda ayrılmayı dusunuyor ne kadar sansızım vazgecırmeye calıstım olmadıı
dıncerım zeynam bende ıskendercıyım cok sevıyorum
Ya ben bı okulda calıstım ankaraya gelıncede buraya girdim
ne bılıyım ıyı bır yerdır aslında yada bana mı oyle geldı kendımden suphelendım yanı ben mı sabırlıyım dıye buraya tahammul edıyorum
sanırım ankara istanbul gibi büyük şehirlerde böyle özel yerler insanı çok zorluyor...
benim ankaradaki yiğenimde çalıştığı avukat ailenin yanında rahattı ama her şeye onu koşarlardı adliyeye gider oraya buraya beni hep yolda yürürken otobüs beklerken arardı kuzum...bazen yoğun olursa çay kahve servisi bile yapmışlığı vardır.. ama kadın çok düşünceliydi bekarken çamaşlır makinesi almıştı benim yiğene... çok şükür bu pazartesi karayollarındaki işine başladı sabah 8 akşam 5,30 6 gibi servisi varmış yeni oluşuyormuş ordada düzen ama insan herşeye alışıyor zamanla...
sanırım ankara istanbul gibi büyük şehirlerde böyle özel yerler insanı çok zorluyor...
benim ankaradaki yiğenimde çalıştığı avukat ailenin yanında rahattı ama her şeye onu koşarlardı adliyeye gider oraya buraya beni hep yolda yürürken otobüs beklerken arardı kuzum...bazen yoğun olursa çay kahve servisi bile yapmışlığı vardır.. ama kadın çok düşünceliydi bekarken çamaşlır makinesi almıştı benim yiğene... çok şükür bu pazartesi karayollarındaki işine başladı sabah 8 akşam 5,30 6 gibi servisi varmış yeni oluşuyormuş ordada düzen ama insan herşeye alışıyor zamanla...
yemek molasımı verdiniz kızlar...
ay az önce bir habere baktım iki küçük çocuk 5-6 yaşlarındalar hangi memleket bilmem meydanda çayırlara oturmuşlar ellerinde birer dilim pasta birer mum doğum günü kutluyorlar birde kibrit nerden aldılarsa mumu yakmaya çalışıyorlar yakamadılar ama bir yandanda pastayı yiyorlar polis mobeseden görmüş geldi yanlarına mumlarını yaktı üfletti somnrada minübüse bindirip evlerine götürdü...üzüldüm ya çocuklara ne bilim içim bir tuhaf oldu...
yemek molasımı verdiniz kızlar...
ay az önce bir habere baktım iki küçük çocuk 5-6 yaşlarındalar hangi memleket bilmem meydanda çayırlara oturmuşlar ellerinde birer dilim pasta birer mum doğum günü kutluyorlar birde kibrit nerden aldılarsa mumu yakmaya çalışıyorlar yakamadılar ama bir yandanda pastayı yiyorlar polis mobeseden görmüş geldi yanlarına mumlarını yaktı üfletti somnrada minübüse bindirip evlerine götürdü...üzüldüm ya çocuklara ne bilim içim bir tuhaf oldu...