2008 Kasım Anneleri

ıcır hayırlısı olur ınsa allah yenı ve kalıcı bırını bulursunuz
sen ne ıs yapıyorsun canım

nazlım bu saate kadar nasıl dayanıyorsun kıı ac karnına
ben olurum kesın elım ayagım bosalır aclıktan

annem mantı yapardı onceden ama daha buyuk yapardı
sımdı gercek kayserı mantısı yapıyorlar oradan alıyorum ben
gercekten mınnacık kasıga kac tane sıgıyor bılmıyorum ama cok lezız

bu arada ıcır kayserı mantısının kılo fıyatı ne kadar sence

canım ben yonetıcı sekreter olarak ıse gırdım sonra muhasebecı arkadas ısten ayrıldı
o bırgun geldı bana anlattı programı felan sonra bırde muhasebecıden arkadas geldı anlattıı 3 yıldır ben bazı seylerı yapıyordum bu yıl yenıden muhasebecı alınacak dedıler bende rahatlamıstımm malesef oda gıttı neyse saglık olsunn
canım kayserıde sanırım bır yer yapıyor ananın yerı :KK52:ve kayserı mutfagı yapıyor kılosu 15-20 arası olabılır yanlısta olabılır

canım ben yonetıcı sekreter olarak ıse gırdım sonra muhasebecı arkadas ısten ayrıldı
o bırgun geldı bana anlattı programı felan sonra bırde muhasebecıden arkadas geldı anlattıı 3 yıldır ben bazı seylerı yapıyordum bu yıl yenıden muhasebecı alınacak dedıler bende rahatlamıstımm malesef oda gıttı neyse saglık olsunn
canım kayserıde sanırım bır yer yapıyor ananın yerı :KK52:ve kayserı mutfagı yapıyor kılosu 15-20 arası olabılır yanlısta olabılır

Ananın yeri mi? Hııı, bi yerden tanıdık geliyo bu tabir:)))

oh mamamı yedim çayımı içiyorum tepsi önümde hala tıkıştırıyorum..:)) hastayım serbest herşey...:)))

ıcırım kaç sene yine iyi üstesinden gelmişin... logo muydu neydi muhasebe programı bende az buçuk görmüştüm çalışırken...sonra istanbulda kuzlar olmadan bir işe girecektim belediyede logo biliyonmu diye sordular biliyom ama az dedim olmadı arkadaşım bana kızmıştı he biliyom deseydin ya nasılsa eskşi muhasebeci yada ordakiler gösterirdi alışana kadar ama ben uyanık değilim malesef.. kısmet yokmuş iş konusunda profilimdeki gibi evimde ev ve cücüklerimden sorumlu bakanım..:)))

lorem yok bende dayanamda fırsat olmadı çen çen edecem diye bugün.. yoksa kahvaltı edip geliyordum buralara..:)))

ozel sektor zor canım bende aıle yerı dıye calısıyorum
dogum ıcın ayrıldıgımda 2 bayan gelmıs ayrılmıslar bı sekılde ıdare etmısler
sımdı ahcımızda konustuk oda ayrılmayı dusunuyor ne kadar sansızım vazgecırmeye calıstım olmadıı

dıncerım zeynam bende ıskendercıyım cok sevıyorum :KK56:

ozel sektor zor canım bende aıle yerı dıye calısıyorum
dogum ıcın ayrıldıgımda 2 bayan gelmıs ayrılmıslar bı sekılde ıdare etmısler
sımdı ahcımızda konustuk oda ayrılmayı dusunuyor ne kadar sansızım vazgecırmeye calıstım olmadıı

dıncerım zeynam bende ıskendercıyım cok sevıyorum :KK56:

Kader arkadaşım benim.Burdan da millet canını zor kurtarıyo, giden gelmiyo:KK14:

Ya ben bı okulda calıstım ankaraya gelıncede buraya girdim
ne bılıyım ıyı bır yerdır aslında yada bana mı oyle geldı kendımden suphelendım yanı ben mı sabırlıyım dıye buraya tahammul edıyorum

Ya ben bı okulda calıstım ankaraya gelıncede buraya girdim
ne bılıyım ıyı bır yerdır aslında yada bana mı oyle geldı kendımden suphelendım yanı ben mı sabırlıyım dıye buraya tahammul edıyorum

Zamanla alışıyo insan ya.Burasıda çekilecek gibi değil ama adam ayın 30-31i oldu mu paranı son kuruşuna kadar verir ve yol-yemek firmaya ait.Güzel bişi bu, çekiyoruz:KK43:

sanırım ankara istanbul gibi büyük şehirlerde böyle özel yerler insanı çok zorluyor...
benim ankaradaki yiğenimde çalıştığı avukat ailenin yanında rahattı ama her şeye onu koşarlardı adliyeye gider oraya buraya beni hep yolda yürürken otobüs beklerken arardı kuzum...bazen yoğun olursa çay kahve servisi bile yapmışlığı vardır.. ama kadın çok düşünceliydi bekarken çamaşlır makinesi almıştı benim yiğene... çok şükür bu pazartesi karayollarındaki işine başladı sabah 8 akşam 5,30 6 gibi servisi varmış yeni oluşuyormuş ordada düzen ama insan herşeye alışıyor zamanla...

sanırım ankara istanbul gibi büyük şehirlerde böyle özel yerler insanı çok zorluyor...
benim ankaradaki yiğenimde çalıştığı avukat ailenin yanında rahattı ama her şeye onu koşarlardı adliyeye gider oraya buraya beni hep yolda yürürken otobüs beklerken arardı kuzum...bazen yoğun olursa çay kahve servisi bile yapmışlığı vardır.. ama kadın çok düşünceliydi bekarken çamaşlır makinesi almıştı benim yiğene... çok şükür bu pazartesi karayollarındaki işine başladı sabah 8 akşam 5,30 6 gibi servisi varmış yeni oluşuyormuş ordada düzen ama insan herşeye alışıyor zamanla...

Ankarada değil mi canım.Karayollarının bizim karşımızda binası var.Gelirsin belkim:)

burayı hiç sorma para sıkıntı cmt si tatil yok mesai yi her yer ödemez.sanayi dehşet resmen kurtlar sofrası.

yemek molasımı verdiniz kızlar...
ay az önce bir habere baktım iki küçük çocuk 5-6 yaşlarındalar hangi memleket bilmem meydanda çayırlara oturmuşlar ellerinde birer dilim pasta birer mum doğum günü kutluyorlar birde kibrit nerden aldılarsa mumu yakmaya çalışıyorlar yakamadılar ama bir yandanda pastayı yiyorlar polis mobeseden görmüş geldi yanlarına mumlarını yaktı üfletti somnrada minübüse bindirip evlerine götürdü...üzüldüm ya çocuklara ne bilim içim bir tuhaf oldu...

ay az önce bir habere baktım iki küçük çocuk 5-6 yaşlarındalar hangi memleket bilmem meydanda çayırlara oturmuşlar ellerinde birer dilim pasta birer mum doğum günü kutluyorlar birde kibrit nerden aldılarsa mumu yakmaya çalışıyorlar yakamadılar ama bir yandanda pastayı yiyorlar polis mobeseden görmüş geldi yanlarına mumlarını yaktı üfletti somnrada minübüse bindirip evlerine götürdü...üzüldüm ya çocuklara ne bilim içim bir tuhaf oldu...

Yürüyüşden yeni geldim.Ayy yandım yandım:KK43: Nazlım akşamda vardı o haber ama nerde olduğuna dikkat etmedim.Pastanın yarısıylada evde kutlama yapmışlar dediler hatta:)

bende gördüm canım o haberi ne kadar masumlar kıyamam sonrada kayserideki çocukları istanbuldaki fıratı ve daha nicelerini düşündüm onlarda masumlardı .içim acıyo ve her daim yüreğim ağzımda.okula giden çocuğm var Allah hepsini korusun .

X