2008 Kasım Anneleri

kilis di herhalde kızlar çocuklara güldümde anne ve babalarına ne denir.onları alan ekip sivildi kuzu kuzu bindiler gittiler arabayla hadi başkası olsaydı götüren off of napıcaz böyle ya.

ıslerım cok yogun
yemegımı beklıyorum

ben hıc haber ızlemez oldum
cok etkılenıyorum aglıyorum evımde yalnız kalmaya korkuyorum falan
kayserılı cocukların haberını nette okudum hıc fotolarına bıle bakmadım
ama uzerımden etkısını atamıyorum
artık hıc haber ızlemeyemez oldum
yavrularımız ve bız allaha emanetız

kuzum da dedesıyle gezmeye cıkmıs
yemegını yeyıp uyuyacakmıs sonra
kuslara yem atmıslar
kargaları kovalamıslar
onlara kıhhh yapan kedıye de su sıkmıslar
pek keyıfle anlatıyor

Benim yavrum ne yapıyodur şimdi( Havada kapalı, parka gideceklerdi..Anne parkda mustafa arkadaşım var benim.Benimle oynamak istiyo ama konuşamıyo biliyorum diyo sabah:))

çocuk haberlerine bende bakamıyorum genelde ama böyle genel haberleri okurken denk geliyor..
kayserli çocuklara yapılanı okuyunca bende kötü oldum merak edip okumuştum...
Alllah evlatlarıumızı korusun...
benimkilerinuykusu geldi kaan yazdfırmıyor bsna..

Ya adam nasıl bir adammış yaa.Kayserili çocukları öldürenden bahsediyorum.Bu nasıl bir vicdanmış.. Yazıklar olsun..Hadi birine yapacağını yaptın, hiç mi şoka girmedin? Ne kadar basitmiş annelerin el bebek gül bebek büyüttüğünü acımasızca öldürmek.Vay be..

töbe estağfur birde o eve kaç tane kadın atmış ama çocukları koyduğu odaya alamamış güya işde böyleri için idam olsa ne güzel olur sallansınlarda görsün millet bişeye kalkarken kırk kere düşünsünlerbir daha...

kerem bey uyudu ama çorba içemeden..( kaan ise çorbasını içti şükür dolanıyor oda yakında uıyur sabah 6 da kalktı sıpam.. bende o uyurda mutfağı toparlarsam uyuyacağım azcık...

Bende aynı fikirdeyim.Aslında idamı çağ dışı görürdüm ama başkalarının akıllanması için şart.

değiştirelimmi konuyu kızlar ya benim miğdem almıyor.pedofili büyük bi sorun ve azımsanmayacak derecede aile içinde oluyormuş bu tarz şeyler.önce bu konuda iyi okumalı sonra eğitmeliyiz yavrularımızı.

off yaso sorma artık biberon benide sıktı ama kuzularımı sıkmadı..
bir görseniz biberonları delik deşik ısırıklardan ama almıyorum bıraktıracağım diye eşim 2 tane olsun alayım ucundan dedi ama aldırmadım hiç bitmiyor bişey istemeleri siz nasıl bıraktırmayı düşünüyorsunuz?

bardakla güzel içiyorlar ama uyuyacaklarında yada gece biberon istiyorlar onları nasıl unutturacağız..((

1nisana kadar mühlet verdim bende memeleri atcam çöpe dedim sizde atın gitsin

Akşam biz çay içerken hevesleniyo, ben de içicem diyğlum büyüyemezsin akşamları çay içersen diyorum.Süt dolduruyum mu diyorum.Tamam anne diyo.Getiriyorum biberonda istiyorum diyo ve içmiyo.İkna edemedim

benım kuzumda da bıberon alıskanlıgı hıc olmadı
bardagı tuttugundan bu yana herseyını bardakta ıcıyor
gece su ıcın uyandıgında bıle bardaktan suyunu ıcıp yatıyor

ben hıc sut ıcıremıyordum ama nesquıkle ıcmeye basladı
azıcık cay kasıgının ucuyla dokunduruyorum kanıyor sımdılık
ınsa allah sute alıstırırım ben de

Benimkide bazen sütü abartıyo.Az veriyorum.Kemiklerde kırılganlık yapıyo aşırısı Biberona çok bağlı ama

abımın oglu da kocamandı hala bıberonla ıcıyordu sutunu suyunu falan
emzıkte hıc kullanmadı benım kuzukulagım
daha paketı acılmamıs avent emzıklerımız duruyor evde

tam yazdım önceki yazımı elektrik gitti iyide oldu kaan bey uyumamıştı yattık ikimiz birden onuda uyuttum geldi elektrik..şimdi canım bişeytler istedi onu atıştırıyorum sonra hemen mutfağa gireceğim...
benimkilerden kaan çok içerdi gece içmeyi bıraktı şükür ama kerem meyve suyunu bırakınca gece 2-3 kere süt içiyor hala gündüz aramaz oda..tabi bizde sade süt içemiyoruz nesguik olmazsa olamz acı oluyor yoksa süt öyle diyorlar..:))
hadi bakalım bende yavaş yavaş gece yatarken bardakla vereyim bir deneyim...
emziren annelerin çocukları biberon u tanımadıkları için sorun olmuyor pek lorem nazlılar biberona alışınca unttur unutturabilirsen... siznde memeden kesme olayınız oluyor oda sorunlu ama daha kolay sanki...

bizimde emzik muhabbetimiz var bi türlü unutmuyo .emziğiısırılmaktan perişan oldu delik deşik ama genede istiyo yatırıyorum direk istiyo .ona 1 nisana kadar mihlet veriyorum desem ööle bakar suratıma poli ne yedirdin sen çocuğa:)

benimkide emzik biberon sokturmadı ağzına

dün memişler acımış oğlum yeter artık dedim açmadım.sonra dolaştı geldi uf olduysa öperim ben onları dedi öptü geçti dimi diyor.bu yalakalıkla taşı emse süt çıkarır benim sıpam

benimkide bakıyor ne diyo bu deli karı diye
valla ben kendime veriyom bu mühletleri ihtarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…