2008 Kasım Anneleri

çileko hoşgeldin benimde öyle ama hastalıktan uyuyamıyoruım kaç gündür..
yasmin ya herşeyden yediğide oluyor bizimle sofrada yer enezaından ama iki kaşık felan verdiklerimi süründürür tırtıklar ucundan ama çorbayı güzel içerse iki posta yapar dün hiç bişey yemedi doğru düzgün makarna yedi kaan o baktı sadece... yediği kuru şeylerle durdu yediremedim bugün zorlandı... hep öyle...kayısıyıda sever ben akşamları çayın yanına getirdiğimde yiyordu güzelce yine vereyim bari eline...

nazlimo mucize geçmiş olsun canlarım
lore benim gençkızlık dönemlerimde 13-15 arası abim kumru getirmişti yaralı onu iyileştirmiştik ve senelerce bakmıştık evde kutusu vardı pek çıkmazdı dışarı ortasında bi sopası vardı onun üzerine tüneyip şarkılar söylerdi hala içim gider çok severdim onu ben babam çok kızardı ama:))))
neyse biz teyzemde kalmaya geldiğimiz bi hafta kaçıp gitmiş ben hep babamdan şüphelendim ama:)
sonra bikerede köpeğin ağzından yavru kediyi almış gelşmiş gene aynı abim şerafettindi onunda adı:)şero kaç sene baktık az cırmalamadı beni annem kömürlüğe koyardı akşamdan ortalıkta dolanmasın diye bi sabah yoktu gene babam tabii naptı bilmiyorum :)...
evlendikten sonrada civciv çok baktım en son büyütüüm artık horozlar falan sabahları ötüş talimleri yapıyolardı eşim onlara kömürlüğün içine yuva yapmıştı bende hava alsınlar diye kapıyı açık bırakmıştım sansar boğmuş 1inide alıp götürmüş komaya girmiştim resmen hastanelik olmuştum o günden sonra tövbe dedim hayvan beslemek bana yaramıyo

i çok seviyorum iyiki sizin gibi arkadaşlarım var ahahahah
selam güzeller nasılsınız herkes iyidir inş.poff
lorecim bizde balık besliyoruz gerçekten en temizi o bencede ya bakımıda kolay
su kaplumbağası çok zor bakımı yaw bir de kokuyor ki sormayın eniştem onun yüzünden isyan etmiştikaplumbağayı camdan fırlatmış deli adam

ya hazır misafirlerde varken bişy sorcam olm size
bi aralık hani bi hatun gelmişti ismini hatırlayamadım benim olaylarla hiç bi ilgim yok beni gruptan sildiniz zart zurt tarzında bişeyler söylemişti bıt bıt ötmüştü, ne kadar ikiyüzlüymüş o dimi bi öyle bi böyle :))) yok yani hatırlatiim dedim

Herkes biliyodu ama insanlık namına sustu kırmadı.Bende kırmak istemedim uzatmadım..Ama öyle değildi adaım gibi biliyodum.Boşver sallama..

asortiğim hoşgeldin..bizde seviyoz gı seni ama birilerine göndermede yapılmış sankim..:)))))

kaplumbağalar çok kokuyor hee ben tvde gördüğümden kokmuıyordur diye düşündüm kçük kapta olursa bişey olmaz sanırım.. ama yinede bilemem...

maytap he hatırladım o hatunu..

Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır".

"Gidenin ardından nokta koyun ki; gelecek olanın ismi büyük harfle başlasın".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…