2008 Kasım Anneleri

benimde karnım acıktı... ama yediğiminde tadını alamıyorum.. çorba yapıcam pirinci haşlanmış hazır bekliyor yoğurt çorbasının yapımda kuzulara bağırsakları çalışsın... bende içerim bir kase...

Bende evde kaçırıyorum yemeği sanırım.Boğazımı tutmaya çalışıyorum.Kilo veremiyorum ama almıyorumda

mmf bence de sen besleme artık hayvan falan
sonra psıkolojın bozulacak arkalarından

kaplumbagadan soguttunuz benı yaa
balık alalım o zaman
kus ıstedı kocık ama hıc ugrasamam ben onun temızlıgıyle

benımde cocuklugum muhabbet kusum vardı
yıllarca sadece sevmekle yetınmıstım ama gercekten bakımı bana gore zor

asortık gacı hosgeldın

ıslerım yogun bakamıyorum
ıkı arada sıteye gırmeye calısıyorum

evet lorem balık alın klüçük kavanozlarda olanlardan iki tane yeter ona...

bende çorbamı pişirdim kaan uyanık ona içirdim bugün iyi gidiyor bakalım daha öncede makarna yedi kaan bey...kerem beyede uyanınca içireceğim şimdi benm bir tabak aldım içiyorum sıcak sıcak..

Yarasın tontişlere..

Ben de akşama mantar çorbası, barbunya, biber dolması pişirdim:) Yemeğim var , huzurluyum şükür bugün..Dünde temizliğimi ve ütümü yaptım.Anılı da banyo yaptırdım.Akşam yavruşla sevişirim:)

yarın babası alacakmıs
ogluyla bırlıkte gıdecekmıs oyle dedı
ya kopek ısterse dedım alırım dıyor yaaa
ben kedıden bıle korkarım dedım merak etmeee dıyor
bakalım ne alacaklar

yeter valla yasminim daha ne olsun...
hadi ben çıkıyorum yemeğimi pişireyim mutfak toplanacak yine kerem uyanmadan onları yapayım..
iyi akşamlar herkese...

valla bende merakla beklıyorum ne alacaklar dıye
ama kedı kopek almazlar cunku mumkunatı yok eve sokmam onları
aksama kocanın kafasına gırerım ben
bıraz da kuzuyu sıkıstırırsam balık al dıye
olur bu ıs sanırım

Sakın Lorem..Köpeği çok severim ama bahçeli ev olamazsa hoş olmaz evde beslemek..Balık almak en iyisi sanırım..

Nazlım güle güle

yaa gece gece cok üzgünüm.önce aksama geleim ):

Tun geldi bende bi afra tafra anlam veremedigim bi sinir olustu bian bende..hic ses cikarmadan yemek yedik,masada ben biraz azarladim gibi onu.sabir dedi sadece:) sonra o cocugu alip parka gitti ben evde yalniz kaldim.

geldiklerinde özürdieldim optum hala cocuksun nevarki simdi neye bu trip filan dedi.neyse baristik onla sorun kalmadi,

simdi facede bi ark,,la konusuyodum,akrabam aslinda.severek evlendi esiyle 10 yil eve,bosaniyorlarmis.esi aldatmis,pesine adam takip takip ettirmisler yakalamislar filan.cok uzuldumyaa,hic beklemiyordum.

kiza bi ev birde araba vercekmis aylik maas filan anlasmali bosancaklarmis..off cok uzuldum iki cocuklari var.ikiside okula gidiyor.iste böyle anlatim rahatliyi mistedim.

ben geldım hatunlar
cok yorgun uyandım bu sabah
dun aksam eve gec gıttık
dınlenemedım ondan oldu sanırım
dokuluyorum resmen

cılegım uzuldum canım
hem severek evlenmıs hem de cocukları varmıs
ınsa allah araya gırenler olurda barısırlar

günaydın gün görmüş edepli asil arkidişlerim
çok uykum var zaar saat olayı beni bozdu hala anlamış değilim nerdeyiz kaçtayız v.s.

çileko bende üzüldüm ya 2 insan ne hayaller kuruyo evleniyo aşık oluyorlar birbirlerine ve sen git utanmadan aldatt allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…