2008 Kasım Anneleri

yasmınım hem sana hem kuzuna hem de kuzenın cocuguna gecmıs olsun canım

amınnn dıyeyım kuzularımız ınsa allah makam mevkı sahıbı ama hayırlı bırer bırey olurlar ınsa allah

günaydın kızlar
yasmincim sana anıla ve kuzeninin oğluna geçmiş olsun canım.Allah korusun nasıl olmuş ben çok korkuyorum (
lorecim ne güzel bi haftasonu geçirmişsin bizimkide güzeldi bol bol gezip alışveriş yaptık .dün akşam hava yine bozdu ama ne güzeldi

maytabım merhaba canım
bızde dun aksam donerken yagmur hafıf atmaya baslamıstı
yarıs yaptık yagmura yakalanmayalım dıye
mıllet bızı gorunce guluyordur emınım

2-3 gün önce ciklet çiğnerkene tam dudağımın iç tarafını ısırdım sonra yer etti şişti tabii dün sinyallerini vermişti bugün aft çıkmış 2 tane üstüste hemde .botokslu gibi olmuş alt dudağım.çok can sıkıcı 2 saatte kahvaltı ettim

ooo aft acısını ıyı bılırım
sureklı kendılıgınden cıkar bende
fecı acır ama kıvı ıyılesmesını hızlandırıyor tabıı yıyebılırsen
zıra yerken aftı yakıyor

Günaydın Maytabım.Dedesinin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanmış velet.Arabanın önüne çıkmış, alnını vurup altına girmiş arabanın.Annesi bunları üst kattan görmüş, pencereden atacakmıştı kendini, görümcesi yakalamış.Travma geçirmiş

bende sık sık çıkardı hele okul yıllarında perişan ederdi beni Allahtan bebelerim bana benzememiş tek kelime edemeden eve geldiğimi bilirim yazarak anlaşırdım arkadaşlarımla falan o derece
ama bu seferki ısırmaktan kaynaklandı biliyorum ,
bütün hafta yağmur varmış bizde pek mutluyduk bahçe sezonunu açtık bu akşam hele fatih aydınlıkta gelicekti kardeşiyle bahçede top oynucaklardı falan bakalım daha uyanmadılar uyanınca nası tepki gösterecekler:)

offf yasmınım yaaa allah korumus valla
gercekten travmatık ama ınsan kafayı oynatır
cok korkuyorum ben allah muhafaza yavrular cok hareketlı
bır an gozumuzu cekmeye gelmıyorlar

içim gitti oyyyy Allahım evlatlarımızla sınama yarabbim.bende balkondan çok korkuyorum sandalyeyi çekip sarkarsa diye rüyama giriyo

günaydın hanımlar,
gripten dolayı kötü bir haftasonu geçirdim.. geceleri burnum tıkanıyordu uyuyamıyordum öksürükte eklendi.. sanırım kaandan aldım gözlerim bile tutmaya başladı o derece yani..
dün koci gezmeye çıkarmıştı hadi yemekle uğraşma sizi yemeğe götüreyim dedi gittik bir yere çocuklarla pek tat alacağımı düşünmedim ama çocuk oyun alanı vardı ayakkabıları felan çıkartıyorsun..başınada genç bir kızı koymuşlar çocuklara gözkulak olsun diye benimkiler içeri bir girdi çıkmak bilmedi çok güzel oynadılar bizde rahat yemeğimiz yedik haftasonunun tek güzel yanı buydu..

dün gece daha rahat uyudm ama sabah kerem erken kalktı.. benim uyuyamadığım günde 10 a kadar uyudulardı babalarıyla... çocuk işde....

yasminim sana oğluna ve kuzeninin oğluna çok geçmiş olsun.. ay ne kötü olmuş ama ucuz atlatmış annesinin yaşadığını anlayabiliyorum....

lorem maşallah sizde çok güzel bir haftasonu geçirmişiniz.. oğluşun masa sandalyesini güle güle kullansın...

maytabım sende güzel geçirmişin aft içinde geçmiş olsun.. bende boğazımdan zor yedim sabah çayımı içiyorum şimdi...

herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar...

ıcım tuhaf oldu valla yasmınım
gercekten verılmıs sadakaları varmıs
allah korumus
cok dıkkat etmek lazım oyle lafla degıl
gozumuzu ayırmadan

nazlım gecmıs olsun canım
bahar mevsımının hastalıkları daha zorlayıcı oluyor sankı

sağolun kızlar.. bu seferki grip başka sanki..ya insan yediklerinin tadını alamazmı ben alamıyorum bu hastalıktan dolayı çiğneyip gönderiyorum akşam çikolata aldım tadını alamadığım için ağzımda büyüdü sanki zor gönderdim öyle yerdimki tadını çıkara çıkara valla aman yasminim inş. uzun sürmez çok sıkıldım ben ya..
lorem gerçekten bahara geçerken daha çok zorluyor bu tür hastalıklar kışın daha çabuk atlatıyorsun...

Günaydın loremmm
çok güsel bir hafta sonu geçirmişsin maşallah iki bızdığada
sana ve veledine yani sede onun yanında çocuk gibisin eminim çok eğlenmişsinizdir
sandalye takımınızı da güle güle kullanın canım

günaydın yasminim allah korusun çok üzüldüm içim kıyıldı düşüncesi bile kötü allah uzun ömür versin yavruya
sana geçmiş olsun oğluşum anılada sıhatler olsun

kanka günaydınnn bende dün ordan ora gezdin indirimde bişi bulamadı ama sezon kısımlarndan pek bi güzel oğlumu döşedim kednime bi bambiden ayakkabı levis'den de kot alabildim bunada şükür tabeee

Dincer hanım Levis dedinde , kot giymeyi öyle özlemişimki, birkaç kilo daha veremde bi kot alam kendime diyorum(

bayan dinçer sağolun..:)) evet iki kuduruk bıdıkla güzel bir yemekti...

sende iyi gezmişin canım bonusa ciciler almışın güle güle giysin...
sende ayakkabını ve kotunu güle güle giy..

yasminim kı sende ne var Allah aşkına ben bu halimle giyiyyorum kotumu valla yaza bir tane daha alıcam inş. sende al yakışır bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…