2008 Kasım Anneleri

dıncer hatun hosgeldın
evet kuzumla ıkı cocuk vakıt gecırıyoruz
velımız kocıkte oturup bızı ızledı
bacakları cok agrıyormus

dısarıda hava guzel gıbı
bende bır bebe magazasına gırdım
klozet adaptoru alayım dıye
allahımmm
kendımden gectım resmen
hemen bır tane bebe patlatmak ıstıyorum
harıka seyler var hepsınden almak ıstıyorum
5 katı talan ettım
aldıklarımı saymayacagım tabee

Yüklesen ilgili topiğe canım..Bilmiyorum topik orjinali gibi duruyo mu

bosver canım yaa
herkes kalıtesını koyar tavırları ve konusmalarıyla ortaya
bu tur durumlarda susmak en ıyı cevaptır benım ıcın
herkes nerede olmak ıstıyorsa olsun kımseye lafım yok
sadece uslu dursun yeter
sıkılıyorum bu gergın ortamdan

Resimleri yükle bakem..Bende ANıla eşofman alıcam..

canım paketlerı cayocagında bıraktım cıkarmadım yukarı
genıs vakıtte ceker eklerım
ama ben esofman almadım
cıtcıtlı body, corap, oyuncak, sweet aldım sadece
ama alacaklarım bıtmedı kuzuyla gelmem lazım

güzel haftalar soğuk kasımın sıcak anneleri

haftasonu genel itibariyle güzel geçmiş gibi görünüyor

yasmincim hepinize geçmiş olsun canım..en çok korktuğum şeylerden biri betülle yolda yürümek kacacak diye korkumdan bazen farkında olmadan çocuğun elini öyle sıkıyorumki elim acıyo diyince kendimie geliyorum.birde maytabın dediği gibi camlardan çok korkuyorum.aslında etrafımızdaki insan görünümlü canavarlar hepsinden daha tehlikeli ya.iki gündür çok canım sıkıldı şu kayserideki çocuklara sabah yine gazeteyi okuyunca sinirlerim bozuldu.allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin .

nazlıcım sana da çok geçmiş olsn canım bolbol sıvı al,

lore bebek kıyafetlerine bende dayanamıyorum yaa.

maytap sana da geçmiş olsun canım.

bizde cumartesi güzel pazar idare eder bir haftasonu geçirdik.

bende yaşlılık belirtileri vermeye başladım bel fıtığı ve fibromiyalji denen kas kasılmalarımdan dolayı 15 günlük fizik tedavi almaya başlıycam yarından itibaren hersabah gidecem.
gitmişken birde diyetisyene selam verdim tartıldım 2 kilo almışım 2 sini de yağdan almışım hemen acil diyete geri başlıyoruz dedi başladı bakalım yapabilecekmiyim.

ha bu arada yasmin başlamış olduğum bebbiş çalışmaları fizik tedaviden dolayı dondurulmak zorunda kaldı((

gecmıs olsun mucıze
bence sen ıyıce yaslanmadan planların ıcerısınde one cek bebe meselesını

yaaa cok guzel bebe kıyafetlerı var ama
dayanamıyorum alsam evde dursa olmaz mıı
hepsı bakakaldım oylee
bebek reyonunda ne ısım varsa benım
ama ayaklarım kendılıgınden gıdıyor ıste

sagol lore hiç sorma valla tam start vermiştim eşim diyorki neyse önce arızaları giderelim sonra dedi.radar diye bir alet varmış ona şuphesi bile varsa sokmuyorlar tekrar tekrar sordular neyse oda olur inş.15 günlük bişey zati.
ya lore varya betüş kuçükken buyuklere bakıp ay bunlardan almak istiyorum diyordum şimdide o micicik kıyafetler varya onların başındayım senin gibi değişik bir çekim gücu var yaa bide onları görünce betuşun minikliğini de özlüyorum valla.dün e bebek e gittik yatak korkuluğu almak için ayy içim gitti yine minik minik şeylere bide betüşün çoğu malzemesini oradan almıştık hep eskiler geldi aklıma

Mucizecim geçmiş olsun.Gülizde ara vermiş, doktor d.kontol hapı içip düzene sokacaz demiş yumurtlamanı.Yalnız bıraktınız beni

Yürüyüşe çıkıp gelecem:)

yasmin sadece 15 gün ara verecem yoksa ben startı vermiştim hatta buğun kadın varmı şupheniz diye sordu nediyeceğimi bilemedim ama olma ihtimalinin az olduğuna güvenerek yok dedim valla.yalnız değilsin devam

gidiyim de kızımı alayım geleyim bari.....

Son düzenleme:
kızlar kuzular ıcın evcıl hayvan meselesıne nasıl bakıyorsunuz
bız br tane almayı dusunuyoruz ama karar veremedık

cuma aksamı esımın ıs yerının onune bır kumru dusmus
yuvadan yenı ayrılmıs ama ucmayı bılmedıgınden tekrar ucamamıs
esım de onu aksama kadar bakmıs aksam eve getırdı
daha mınnacık yavru
ayaklarını kanatlarını falan yıkadı
yemek ve su verdı
kuzum ınananılmaz sevdı onu
bu benım kusum dıye odasına falan aldı
ama esım sabah ıse gıderken goturdu artık kendıne geldı hayvancagız bız zaptedemeyız evde dıye
hemen ucmus kucuk kus
ama gel gor kı sabah benım kuzum uyandıgında kusun gıttıgını ogrenınce babasına cok kızdı
"anne kusum nerde ama baba almıstı bana" dıye sureklı soylendı
sımdı ona bır evcıl hayvan almak ıstıyoruz ama ben kus ıstemıyorum
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda

mucizem geçmiş olsun bel kısmıda önemli bir konu önce onu hallet sonra bebeye kaldığı yerden devam edersin fazla zaman kaybetmiyeceksin sonuçta...

yasminim aslında diyecektim önce d. kontrol verirler düzenlemek için diye ama onlarda çalışıyor deyince demememiştim bu pko zorluyor hakkaten insanı.. bende tedavide tüpütüp tedavisinde yani önce herkese d. kontrol hapı kullandırıyorlar kist durumlarını düzenlemek için... o zaman bende korunurken bile hapla korunmadım çocuk için kullanıyorum ne iş demiştim ama çok faydası oluyor.. aman yetişirler bacım sana sen devam çalışmalara..:))

lorem kuş iyi oluyorda tüyü saçılan yemler pisliğ dert biraz ben 5 sene baktım çocuklardan önce hamile kalınca verdim kuşu...
kedi köpekte öyle su kaplumbağası alsana pisi kokarı yok çokta sevimli...

bende su kaplumbagası ıstedım soyle mınnacık ama esım balık ıstıyor
bakması kolay ve dayanıklı bır canlı olsun ıstıyorum ben
kaplumbaga balıga nıspeten daha dayanıklı
ne olur ne olmaz benım kuzu balık yıcem dıye tavaya koydurabılır balıkları

Lorem varya su kaplumbağasından iğrenirim.Islak ıslak yapışıyolar ya üst üste.Ben evde hayvan beslemeye karşıyım.Ama ev bahçeliyse ok. derim.Akvaryumum vardı, çok güzel amerikan cikletler attım içine. Bi süre sonra güç yetiremedim onu bile salladım.Ne biliyim hayvanat bahçesine falan götürebilirsiniz.Burda gölbaşına gitmiştik biz bi restoranta, orda ördekler falan ayaklarımızın yanında duruyolardı.Bazı yerler böyle.Oralarda brança gidersiniz..

Nazlım doktor bana dediki PKO da nadiren yumurta gelişir.Eğer gelişmezse önce dengeye sokacaz yumurtlamayı.Benim bir ay düzenli diğer ay düzensiz oluyodu.Doktor bir yumurtanın normal geliştiğini söyledi.Yoksa bende kullanacaktım

aslında balık en temizi sadece yem veriyorsun haftadabirde kavanozu temizle suyu değiştir bitiyor ..işde balıkların ömrüde uzun olmuyor hele çocuklar varsa daha çabuk gidiyor samsunda kaynımın kızıda almış benimkiler ellerini daldırıp balıkla oynadılar başedemedik sarsıldı iki günde anca kendine geldi zavallı ama bizden önce biri ölmüş onuda kızı halletmiş kaynımın...

ay bu arada bu kuzu keremden bahsediyorum .çorba içmediğinde kaka yapamıyor sabah tan beri karnını tutup kıvrılıyor ıhlıyor masaj yapım dedim kaçtı sonra mecburen dayanamdı kendi geldi iki ovladım baktım hala ıkınıyor kızardı bozardı yağ sürdüm popoya.. sonra çıkardıda rahatladı.. kaskatı kesiliyor kendini sıkıyor yapıcam diye kaanda onu taklit ediyor bak benimde karnım ağrıyor gibilerine...

Canım az mı yiyor? Kuru kayısı tutuştur eline.Çok faydalı hemde ve lezzetlide..

merhaba fistiklar...

Bahardanmidir nedir nasil uykum var,ekenden uyuyorum aksamlari.

simdi bile hala uykum var..nazlimo bazen denizde oluyor öyle corba icmediginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…