2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlarım.Sabah sabah ne işimiz var yaw burda:))

Çilekom çok üzüldüm ama bilindik sahneler.Herşey aynı.Çocuklara çok üzüldüm ve arkadaşınada..Kadın olarak da kaldırması çok zor..Allah sabır versin, kimseyede göstermesin.

Lorem, Dinçerim günaydınlar..

günaydın kızlar,
ben gittikçe kötüleşiyorum ya kaan gibi gözlerim tutuyor öksürük arttı burnum aynı... hiç halim yok ama kzuların peşinde mecbur akşamı edicez böyle...

lore yasmin dincer çileko ve herkese güzel bir gün diliyorum...

çileğim üzüldüm ya anlam veremiyorum bu erkeklere ben hem severek evlenmişin çoluk çocuk sahibi olmuşun sonra onları hiçe sayıp uçkurunun peşine düş olacak işmi ya....
üzüldüm kadına ve en çok çocuklara onlar arada kaynıyacak... Allah yardımcıları olsun....

lorem ne zaman bitecek bu iğneler seni baya zorluyor...

nazlım gecmıs olsun canım

benım ıgneler bu hafta bıtmesı gerekıyor aslında ama
bu aksam ıgne olmayacagım
ıkı tarafım da agrıyor ve sol tarafım morardı artık
azıcık ara versek bırsey olmaz sanırım yoksa kanımı duzeltırken topal kalacagım

sağol canım...
aman ne olacak bir iki gün aradan..
iğne çok kötü olur ya bacağın geçse bile iğne yerleri oturup kalktıkça sızlar.. neyse az kalmış biraz sabır arkadaşım...

nazlıcım geçmiş olsun havalar fena benimde 2 gündür baş ağrım kudurdu ne yapacağım bilmiyorum ama sen 2 bebe ile dahada kötü olmadan bir dr gözük istersen
lorecim senin ilaçlar hala bitmedi mi?

valla ben çok özlemedim ya bi kaç defa misafir oldum fırsat bu fırsat izledim sinsi sinsiama pek hayırsız sızınız insan temiz çamaşır ve cigara getirmemi bu mapusdaki arkadaşına

dincerim sağol canım ilaçlarım var yoksa geçmez bu meret..
yasmincan günaydınnnn...
polip hatun hoşgeldin.. nassen? iyimisennn?.. mapuslkuk nasıldı? misafir olmak nasıl bir duygu? hehehehehheheh amma çok soru sordum yahu......:))))))))

çileğim bana cuma o tatlıya incir koymasam olmamı demiş.olmaz çileğim yapıncada görürsün incir tat veriyor normalde çok şeker kullanılmamasına rağmen incirden dolayı baya şerbetli tatlı kıvamında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…