2008 Kasım Anneleri

Valla hataları hatırını bastırıyo.Özünde çok iyi bir insan olan kocama böyle şeyler demek istemezdim ama maalesef böyle..Adam edebilsem çok süper olacak ama eğilmemekte, eğitilmemekte çok inatçı

yasmin kanımca sende benim gibi evlilk öncesinde kalmışsın herhal bacım evlilik öncesinde ki kocanın arayısında ben öyle vala seviyorum çok iyi bir insan ama önceki halini iarıyoriim ben diyorum sen ikitanesin benim için önceki ve sonraki malesef

polip burda güneş ara ara güllüyor güzel yani düne göre

gunaydın kızlar
derdımız bıtmıyor
2 gundur annem aramıyor bende aramadım dogal olarka kırıldıgım ıcın
sabah babam aradı nıye aramıyonuz soylede boylede bende pek fazla konusamadım kızkardesımıde aramıs onada kızmıs hafıf tartısmıslar
neyse gun boyle basladı aman koca ıyı oluyor aılemle kotu oluyom aılemle ıyıyım kocanın aılesıyle kotu oluyom kocayla kotu oluyom aılelerle ıyı oluyom herhlade omur boyle geccek

günaydın hanımlar,
yasminim tekrar geçmiş olsun sallama ıhlamur neyim yokmu aralarda iç bari...
maytabım aman ya gel kııı sıkıntın olunca en azından biz seni rahatlatırız...

loremmm o kitaptan banada imzala cicim zira bir yakmalık odunda bende var... ((
iyi yanları yokmu var ama artık onları bastırıyor diğer yaptıkları amnnnnn............
polim sen nasılsın bacım evi temizlersin aman bugünde öle kalsın...

burada kapalı ama yağmur yok.. bunladım evde alışverişte yapılacak cuma günkü misafirm için kuzuların sütüde yok akşam kızdım gitmedim markete bugüğn azcık hava alırız inş. derin derin nefes alasım varrr ..

ıcırım neden kırıldın canım annecıne
bazen bızde de oluyor
annem menepoz donemınde pek sık arıza verıyoruz

nazlım kıtabımdan sana yollarım canım
henuz son soze gelmedım bıtınce ımzalı kıtabı yollayacagım tum okurlarıma

mucize hatun sanda kolay gelsin misafirlerle...

ıcırım seni niye kırdı anacığın.. yada niye kırıldınıkz birbirinize... sorun her neyse çabuk atlatırsınız inş. bir anne pek isteyerek üzmez evladını evladıda öyle mesele mühim anlaşılan...

lorem hadi bakalım sanada kolay gelsin kitabı yazmada..:)))

pasin seninki yeni arıza vermiş benim aklım erdi ereli menopozda benimki

sürekli arıza Allahtan haftada bir ve sınırlı saatlerde görüşüyoz çok iyi oluyor özlüyoruz bile birbirimizi bekarken çok vahimdi durum evin nerelerine soksam kafamı diye bakardım

gecmıs olsun yasmınım ya
benımde ıkı gundur sıddetlı karın agrısıyla uyanıyorum afedersınız durmadan wcye cıkıyorum halsızlıkte var eylulumde uyanmak ıstememıs hafıf atesı vamıs mıkrop mu kaptık acaba suyuda hep damacana ıcıyoruz ama yemekte musluk suyu kullanıyoruz

walla menopoz olabilir benimki çok erken rahim ameliyatı olmuştu heray olamamanın verdiği bi strese girerdi niyeyse sonra yaşı o yaşlara geldi daha bi coştu ama ben onun gençliğinide bilirim hep bi menopoz hali vardı

çocuklarımın benim için seneler sonra söyleyecekleri bir söz onun hep menapoz hali vardı .ay çok gıcığım ben ya hergün fatihe sarıyorum ama hergün çocuk iyi çekiyo beni
demek bensiz helva yediniz bi çaldırsaydınız kopup geleydim efemin helvasını yiyeydim :)

maytabım yapma kız sev illa bişeyler yapmasanda bol sev herhalükardada belli et.benimki hep içinden severdi bilirdim ama yetmiyor ne yalan söylüyüm

Benim anacığım ben okulluyken despottu.Üniversitede okurken değişti kadıncağız.Şimdilerde de iyice gençleşti.Menepoza girdikçr iyileşiyo.Takı tasarıma , spora , örgü kurslarına gidiyo.Bu hali güzel.Şükür:)

ya sevgide sorun yok manyağı hergün içime sokuyorum ama çokta bağırıp azarlıyorum normal konuşurken bi bakıyorum kavgaya başlamışız bile

selam millet,kociki bekliyorum doktora gitcem.tombigede babanesi bakcak.Aksam icin yemek hazirlamis burda yiyelim demis ok dedim:) 4 aydir gitmedim evine hicc ee bi ugramam lazim:)

yaso gecmis olsun,

pasinn kizmisin anlasilan,bosver diyemiycem ama sakin ol bari diyim.

maytap cirlama len hemen cocuklara,deli sari.. :)

aklimda kalanlar bunlar vallahi..

bu arada benim annecimde cok despottur ama kankidir mübarek,gülmekten yarilirsin yanindayken.
sabahlara kadar bzle otutup muhabbet eder,fahri doktordur kendisi sagolsun herseye hemen teshis koyar:))

ayy gittimm kocik gelcek,cocuk yokken accik gezelim doktor sonrasi dedim tamam dedi ben oturip kafede beni sürükleme kendin hallt dedi tamam dedim:)iyi anlastik bugun.

bizde evleri ayırdık rahatladık bileydim 15 yaşında evlenirdim.yokluğumda pek kıymetli oldum şimdi beni övdüğünü duyunca falan çok şaşırıyorum o kadar alışmışımki eleştirmesine bide haksız yere eleştirmesine ilginç oluyor.ama naparsın Allah yokluklarını göstermesin.ben 5-6 yaşındayken anlamıştım bu bi piyango banada bu çıktı derdim

ufff bu seferde analarınıza dondunuz looo
ben annemle ne anlasırım ne de dalasırım
orta hallı gıdıyor ıste
kendısı benım gonullu kaınvalıdemmıs
her bırseyıme cok karısırı evlenmıs olmama ragmen
ben de hıc gelemem ama ıdare edıyoruz ıste

ben babacı buyudum hep
en cok babama nazlanırdım
en cok da babamı severdım
ama annemsız bır hayat asla dusunemem nedense
allah basımızdan eksık etmesın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…