2008 Kasım Anneleri

hasta olmus guzeller

nazlım mısafırın gelecektı sanırım
tam da bu keyıfsızlıgın uzerıne senı zorlayacak gıbı
kolay gelsın ınsa allah

yasmınım evet canım fecı yakıyor
ayrıca gecmıs olsun

bu aksam bır arkadasa gıdıcez
sekerpare yaptım mıs gıbı
ama serbetı henuz konulmadı cayocagında beklıyor
aksama dogru caycı yapacak serbetını olcusunde gıtmeden evvel dokucez
ısten dırekt gıdecegım ıcın getırdım sabah buraya kuru halde
sabırsızlanıyorum nedense

günaydın kızancıklar;
geçmiş olsun lorem
yasmin hafta sonu anılıda alıp uzuuun bi yürüyüş yapman şart yediklerinin diyeti havada eyi olcakmış
geçmiş olsun nazlimoo

sağolun kızlar,
lorem misafirm yarın ama mutfak dolaplarının örtülerini yıkamıştım iki gün evvel onlar ütülenip serilecek (başka ütülerde var)banyo, wc yıkanacak tekrardan.. çocuk odasındaki fazla oyuncaklar kaldırılacak çünki çok çocuk olacaklar...
bir iki çeşidide bugünden yapıcam.. birde günlük iki kuzunun çorbası felan var..halınında bir iki yerine yine süt dökmüşler lekelerini silerken halıyı komplede silebilirm...

şimdi kahvaltıdan kalktım ilacımı içeceğim ütüye girişcem..
oh lorem şekerpareler yapılmış çok severim şerbetli tatlıların her birini..ayva tatlısıda süper olur ben üzerine elmalı iç ve birde krem şanti yapardım evveldennnnn..:)))

yasminim bugün normale dönersin yaa bol bolda su içersin gider yürüyüş felnda yapıyorsun..

oooo sen yarın agırlayacakmıssın ama ıslerın cogu bugun anlasılan nazlım
ayva tatlısını ılk kez yapıcam ınsa allah
elmelı ıc ve gercek kaymak ıle mıdeye ındırmeyı dusunuyorum
krem santı ve turevlerını koca hıc sevmez

erken cıkabılırsem kuafore gıtmek ıstıyorum ama nasıl olacak bılmem

bende yakışıklı patronumdan izin koparırsam bugün ütüleri yarın temizliği bitirip bide cmt si gelecek misafirime yemek hazırlamayı istiyorum
çocuklarla zor oluyor çene çalarak yemek yapması.lorem konya şekerin üretimi sıvı şeker çok kullanışlı oluyor ısıt dök şerbetli tatlılara

polıpe bır kez bayram arefesınde hazırlık asamasında almıstık
sonra bır daha hıc dıkkatımı cekmedı
buraya getırdım olcerek toz sekerı bıraktım caycıya
saat 4'te suyunu ılave edıp kaynatacak
ben de ıs cıkısı goturup arkadasın yaptıgı dıger mamalarla ındırecem mıdeye

hoşgeldin küççük kuzu sür boyalarını oturuyoz biz burda maliyedeki teyzeler gibi memeler masanın üstünde

bu hatun yaslanmaz benden söylemesi,deliyaa ne güldüm..

hadin kactim ben,accik daha sürüm bisilerr..sürünce bisiye benziyom ihmal etmim hahaha

aci gerceklerr kabulümdür..öptüm herkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…