2008 Kasım Anneleri

bır de baskasına sınırlıysenız eger cocuklarınıza bagırmayınız lutfen hanımlar

cocuklugumda annem bu hatayı yapmıstı bıze
ve asla unutmuyoruz bız
sımdı cok dıkkatlıyım kuzuma kendı hatası olmadıkca tepkı vermıyorum

Ben önceden babama düşkündüm ama kadın oldukça, olgunlaştıkça annemi anladım ve halen anlamaya devam ediyorum.Benim için babamdan daha kıymetlidir..

kız bir iki gündür şu süs püs topiklerine bakıyorumda ne malzemeler çıkmış hatunlar neler biliyor aman Allahım dedim yüz parlatıcı ,kaş farı,makyaj sabitleyici aboww dedim ben kalmışım rimelle rujda:78:

kız bir iki gündür şu süs püs topiklerine bakıyorumda ne malzemeler çıkmış hatunlar neler biliyor aman Allahım dedim yüz parlatıcı ,kaş farı,makyaj sabitleyici aboww dedim ben kalmışım rimelle rujda:78:

Ben sadece göz kalemi, far ve dudak koruyucu kullanıyorum:KK43: Önceden rimel, pudra, allık da kullanırdım. Aaaah ah göçmüşüz.Hoş bu halimizde güzel.Boya fıçısı olmak da güzel değil. Ben öyle kadınlara bakınca güzel diyemiyorum.Nasıl oldukları konusunda bişi söyleyemiyorum.Bazen öyle alçı astar çekiyolarki esas yüzü görmek çok zor oluyo..

ilginç yaw iyi para ve zaman yetiştiriyorlar ha.sabah ben sofrayı topla makinaya koy yatakları topla ardanın döküntüerini kaldır derken yarım saat geçiyor sonra çatlasa 15dkda hazırlanıp çıkıyom öle üstün körü bişeyler oluyor 15dk da nolur

bende hıcc makyaj yapmam hıc ugrasamam erkenden kalkıp hazırlancam sac makyaj yapcam 15 dk daha uyurum bayanlara zaten sasırırıyorum nerden buluyorlar zamanı
ıse gelınce bı rımel ruj hafıf fondoten surerım oda cok nadırr zamanlarda esım bıle sasırır makyaj yapmıssın dıye

Emin ol yaşına göre çok olgun ve kişiliklisin.Senin yaşında ve daha büyük kaç kişi tanıdım çocuk gibi ve kişiliği oturmamış.

tsk ederım canım
guzel bakısın guzel yuregın oldugundan bu soyledıklerın
hıcbır zaman 4-4'luk bır ınsan oldugumu dusunmedım
ıyı yonlerımı kendıme bıle dıllendırmemeye calısırım
hep kendımın kotu yonlerımı tutarım gozumun onunde kotuluklerını bıle bıle
kendımı duzeltebılmem ıcın hep gozumun onunde dursun kı eksıklerım sıradanlasmasın noksanlarım bende dıye
ama yıne de basarılı degılım zaar
hala kendımı zayıf hıssedıyorum bırcok konuda

ben makyaj yapmayı bılmeyenlerdenım
bılmedıgımden de elıme yuzume bulastırmıyorum
zar zor kalem cekıyorum surme nıyetıne
bır de nıvea lıp-stıck kullanıyorum kısın dudaklarım catlayıp kanıyor dıye o kadar :KK12:

kızlar bugün benim adıma sıkıcı bi gün oldu şimdi eve gidiyom yimeğimi yapıyım küççük oğlanlarımla accık açılıyım
hepinize iyi akşamlar sevgiyle kalın
:80:

Kızlar az önce bir dilim çikolata drajeli tamamı kahverengi, üstü sos kaplı pastadan yedim.Allah'ım affetsin beni:)))))))))

Öpüyorum herkesi, iyi akşamlar..

gunaydın hatun kısıler
dun aksam bır ıgne oldum bacagım fecı kasıldı
kor topal devam edıyoruz

yasmınım afıyet olsun canım

dun aksam ayva aldım
tatlı yapmak ıcın ama ıgne olunca takatım kalmadı beklıyor evde
bende onu yapıp yemek ıcın sabırsılanıyorum

günaydın hanımlar,
güne hastalıkla başladım bende.. sabaha karşı karın ağrıları ve misafirmin gelmesiyle birlikte birde boğazım yanıyor yutkunamıyorum burnum tıkanıyor.. hala üzerimde bir ağırlık var..
bugün işimde ok nasıl üstesinden geleceksem...
kahvltımı yapayım bir ağrı kesici içeceğim bkalım azcık toplar inş. beni...

lorem sanada günaydın sanada geçmiş olsun demekki ağır bir iğneydi bacağına etki yaptığına göre..yasminim dün pastayı götürmüşün.. aman her diyetde bir ödül günü olur ya oda senin kaç aydan sonraki ödülün olsun yine iyi dayandın...

Günaydın yavrimo, günaydın kızlar...Gece uyuyamadım.Hem grip hemde Anıl yüzünden.Anıl saat 4 de süt istiyorum diye ağladıSonra mızır mızır sabaha kadar..

Lorem kan iğnesi mi vuruluyosun?

X