2008 Kasım Anneleri

herkesler gıttı ohh bee dunya varmıs gelen gıden hıc bıtmedı bugunnn
hava cok soguk ayagımın altında ısıtıcı yanıyor kapattıgımda hemen usuyorum sabah ankara ya kar yagdı yasmınımmm

herkesler gıttı ohh bee dunya varmıs gelen gıden hıc bıtmedı bugunnn
hava cok soguk ayagımın altında ısıtıcı yanıyor kapattıgımda hemen usuyorum sabah ankara ya kar yagdı yasmınımmm

Evet sabah bayağı vardı.Öğleyin yürüyüşe çıktım, ahmak ıslatan yağıyodu.Düzelsin yiter yaw yiter:)

Icırım badana işi bizde de var.Kapı, pencere değişecek, banyoyu yaptırıcam.Yaz tatiline gidecem ama zaman yok.Ben de şaşırdım.Ha birde balkonu kapattırıcam.Kaynanamın evide öyle olacak..Çok iş var çooook...3,5 Senedir badana yapılmadı..

Polipe hatun kocan üzmüyo seni, sus payı veriyosundur mutlaka:))))

bugünlerde sertabın şu istanbul şarkısına sardık ana oğul elbisesine bittim saçına öldüm sertab buldu genç herifi bodrumun temiz havasını güzelleşip gider

ben kaçıyım güzeller daha yemeğim yok benim dana yemek yoksa çikoka sür ekmeğe deyip duruyor sabredemiyor bugünlerde olmadı akşamdan yapacam böle zor olmaya başladı walla

öpücükler gitsin güzel ülkemin güzel kadınlarına

bakma arada rüzgar esse kırılır banada benim herifim neslinin son örneği incelik konusunda(nazar değmesin diye anlatmıyom pek)
e bizde arada yapıyoz bi güzellik adam olana 1yıl yeter

benımde kombı degıscek ınsaat ısı var pencereler degıscek badana yapılcak ıkımıze de allahım kolayık bversın cunkı sımdıden sınırlerım zıplıyorum
ben su ara kırac dınlıyorum yolcu albumu cok guzelll
ama sertabın saclarına kıyafetıne bende bayıldımmm bı damla gozlerındede cok guzeldıı cansel elcın cok cekıcıydıııııııı

bende cıkıyorum kızlarrr gıdıyım kuzumu alıyım evıme gecıyımmm 19 gıbı evde oluruz bugun yemek derdım yokkk makarna yapıcamm kuzuda cok sevıyorr
ıyı aksamlarrrr

bende cıkıyorum kızlarrr gıdıyım kuzumu alıyım evıme gecıyımmm 19 gıbı evde oluruz bugun yemek derdım yokkk makarna yapıcamm kuzuda cok sevıyorr
ıyı aksamlarrrr

Halı saha maçı var kocanın babamlarla.Anneme gidiyorum.Yemek derdim yok.OLLEEEEY:))

Çıkanlara güle güle, Allah iniş takımlarınıza zeval vermesin...

bugün bir ağırlık vardı üzerimde hep geçer dedim ama zor açılıyor gözüm hala...

azcık kendime geleyim diye çamaşırları katla dolabı düzenle çamaşır bitmiş onu ser kuzuların odası derken baya ter attım bu arada samsundan geldiğimden beri tartılmam bir çıktım yüzmö güldü 1,5 kilo eksik gösterdi inanmadım sonra bir daha tartıldım evet aslında dikkat etsem gidicek gibi ama bu ara tatlı yeme lazım süt bitmiş yine adamı aramdım akşam bizi martkete götürsün diye... dişime göre çikolata yada tatlımsı bişeyler aldırcam ..:))))):26:

akşamada dünden az pırasa var bugün ekmek isteyince yine pide getirmiş çocuk diyorum üsütüne köfte kızartayım altı pideli üstü soslu yanında yoğurtlu yalancı iskender tarzı bir şeyler yapım diyorum üşendim yemek yapmaya...:85:

günaydın kızlar bende yataktan çıktım geldim kalkasım gelmedi kararnlık soğuk bi hava var artık güneş açsın yaww
maytap nerelerde yaw bileniniz varmı uğrardı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…