2008 Kasım Anneleri

selam kızlar günaydın
geldim polican kendime biraz izin verdim canım sıkkın nolunca buraya giresim gelmiyo geçinde giriyorum tekrar:)
öyle işte sizde ne var ne yok
yasmin hastamısın len geçmiş olsun zor geçiyo bu seneki grip

aman lorecim dert hiç bitermi biri biter biri başlar hamdolsun pek dert değildi gerçi benimki ama sıkkındım haksızlığa uğramış gibi hissettim kendimi
öyle
sen neden sıkkınsın canım

ben de yenı kıtabı yazıyorum
bana ılham verenlere kızgınım
yakında tum kıtap marketlerde
"bir odunla evlendim"

benımle aynı kaderı paylasan kaderdaslarıma ımzalı kıtabı ucretsız gonderıcem

kız pasin tam dayaklıksın sen ben yakınlarında olsam çekerdim kulağını

kız uğraşma şu adamla bulmuşun sende yasminin herif gibi bunuyon ha gelmiyim oraya

kız pasin tam dayaklıksın sen ben yakınlarında olsam çekerdim kulağını

kız uğraşma şu adamla bulmuşun sende yasminin herif gibi bunuyon ha gelmiyim oraya

Dabi dabi, kuzu gibi herifin vur kafasına ekmeğini ye, sonra da buldunuz bunuyonuz de.Anıl bile daha olgun babasından, düşün sen gerisini gari

Dabi dabi, kuzu gibi herifin vur kafasına ekmeğini ye, sonra da buldunuz bunuyonuz de.Anıl bile daha olgun babasından, düşün sen gerisini gari

yasminin seninkini tam ters manada sölemiştim senin gibisini bulmuşda bunuyo dedim pasin der ya hep sana kıymetini bilmiyo diye
enişteye didim yanlış anlama olmasın.anılla hiç kıyaslama zaten çcuğa haksızlık edersin o koca bi erkek yaşı küççük olsada

Hımm, tamam o zaman:)

ben kuyruguma basılmayınca cırlamıyorum
tamam kuyrugum belkı bıraz uzundur nazdan falan dolayı ama
allah var cekıyor benı ama aılesı de anamdan emmıdıgımı burnumdan getırdı
onun ıcın kızıyorum

günaydın kasım patıları

hazırlıklarımı kolayladım tostumu çayımı aldım geldim bidaaha bakamam zatii

LOREEEE bende sendenim kitabınıda istiyorum ve destekliyorum

polip kız yasminin kocasını da iyice mimlediniz he ttamam benimki gibi var takıntıları ama yemek yapıyor en azından hepten linç etmeyinn adamı anılcıım üzülür sonra

Ne yapılsa , ne denilse hakkediyo

hem yasemine iyi geliyor hemde biz saldırdıkça belki o korumaya başlıyacak
o kadarda değil benim kocam diycek belki kimbilir

bak tatlıses için perihan savaşla öbür hanımlar oda tutmuş hastanede diziden ayrılmış falan filan
ne kıymetliymiş herifleri enteresaaaan:44:

pasin sen sus hiç konuşma bak walla zor bulursun öle naz çekecek herif diyim ben sana hemde çok zor:
57:

tamam yasmin hakkediyordur erkek netice de hakkederde sonuçta kocan çoçuğunun babası vardır bir hatırı accıkta olsa hani derlerya ayıydı dayıydı çalıydı çırpıydı ama kocamdi diye o hesap işte
bizimkilerde seninkin den fazla eksik değiller netice de hepsi er kekkk

amannnn sana da yakınmaya gelmıyor yawww
dur azıcık kolundan bacagından cekıstıreyım de rahatyayım ne var yanı
sımdı gıdıp kocamdan alıcam hıncımı ıste heee
oldu sımdı heee oldu mu

neysem yaw bugün de sıkıcı bi gün olacak gibi amann napacakmışız böle az işim var evi bugün darmadağın bırakıp geldim aklımda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…