2008 Kasım Anneleri

pöff bitti islerim..aksama kiymali kabak ve bulgur pilavi yapcam..

danacikla babasi yesinler ben sevmem kendilerini.

sakınlestım canım ıyıyım sımdıı
kabak dıyetteyken cok yedım yaaa 2 kabakla yemek yaptırırdımmm bulgursuz pirinçsizz
normalde kızatmasını severımm

Ben kabagin bi kizartmasini birde salatasini seviyorumyaa,yemegini dolmasini sevemedim nedense.ama denizle tun bayiliyor..

oyhh somon dedin canim cekti,alimde yapim bari..malum 100 metre insem tutarim bile denizden ahahahah

Ben kabagin bi kizartmasini birde salatasini seviyorumyaa,yemegini dolmasini sevemedim nedense.ama denizle tun bayiliyor..

oyhh somon dedin canim cekti,alimde yapim bari..malum 100 metre insem tutarim bile denizden ahahahah

Kızım Norveç somonu değil, yerli somon.Sen gönder bize:))

bazen burdada havuz somonu oluyor hemen fark edilyior tadi..gel bebem yanima,ben sana taptaze buz somonu yedireyim..anilla denizde kudurur kocalarda mac izler(benimkisi seninkinin sayesinde azcik dünyaya döner)

bende balık severım elımızden geldıgı kadar sık yapmaya calıısyorumm eylulun yemesı acısından
benım ıcın farketmez tazeyse hercesıdını yerımmm

cılegım cok sanslıısn soguk su balıgı cok lezzetlı oluyordur burda bıle karadenıze kar yagınca balık cok lezzetlı oluyr sızın ordakılerı dusunemıyorummm

Çileğim benimki hayata falan dönmez.Adama kaç gündür ikinci bebeği konuşalım diyorum, sen bilirsin diyo.Bir cümle ile cevap veriyo.Sabah kalkmış, Anıla diyoki yarın annenlerin canını yakacaz, yenecez, ezecez..FB-GS maçından konuşuyo.Valla nasıl bi adam, bebe konuşamıyoz maç hakkında ansiklopedi yazıyoz.Cık cık cık

bızde de yarın balık gunu kuzucanın
genelde levrek veya somon yıyordu
ama yarın mezgıt yıyecek ınsa allah

ben hıc sevmem balıgı hıc de yemem
ama kuzuma hafta da bır gun yedırmeye calısıyorum

ben yarına tavuk yapmayı dusunuyorum kardesım cok sever belkı cumartesı alır yaparız balıgıı
ben severım ama balıga asla dokunmam koc ayıklar bısırır yapar bende yerımmm

ne ayıklarım
ne pısırırım
ne evımde pısırılmesıne ızın verırım
ne de cıkan bulasıklarına dokunurum
hatta balık pıstıgı aksam mutfak sınırlarına yaklasmam bıle

bız de balık annemın evınde yenır yemek ısteyene
ve ben genelde onlar yıyene kadar koku almamak ıcın en ucra koselerde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…