2008 Kasım Anneleri

annemın adına gel opeyım senı
zıra annemın derdını anlayarak bu tarz konusmalar yapana genelde annem operek yanıt verır

cok zor annemın ısı canım ccookkk
sırf benden cektıklerı yuzunden ogluma ne bulursa yedırıyor allah muhafaza senden bır tane daha cekemem dıyor

ben cocuklugumdan bu yana boyle mıymıyım
herseyı yemem fecı yemek secerım
yapmayı da pek beceremem zaten oglum olduktan sonra mutfakla tanıstık
hep el ustunde cam fanus ıcınde buyuttuklerınden kafalarını taslara vuruyorlar cumbur cemaat

aman lorecim emiralpe herseyi yedir,artik senden gectide kuzum bari aydalansin:)))

saka biyana cok onemli b idetay bu,ne bulursam veriyorum danama neyseki secmez bisiy.

bu arada poliss sana sorularim var beni aydinlatinmi :)))

Lorem bende seçerdim önceden.Kurufasulye, ıspanak, bamya, balık, pırasa ve hatırlayamadığım çok şeyi özellikle yumurtayı yemezdim.Üniversitede hepsine alıştım yumurta hariç.Bu seneye kadar yaklaşık 27 yıldır yumurta yemedim.Şimdi yemeye başladım.Olmaz olmaz canım.Dene yeniden bu gıdaları bence.Mesela pırasa probiyotik zenginiymiş..Zararın neresinden dönersek kar:))

heee evet cocukken de sımdı de
habıre hasta olurum ben
bır ara burnumu uzatsam hasta oluyordum
atlattım cok sukur o zamanları
bebe bıle yaptım kııı
onu hayalını bıle kuramıyordu kadın benımle alakalı
aslında cok yol katetmıs halım bu

kuzumda boyle bır sorun yok cok sukur
herseyı yedırıyoruz
ben kı balık pazarına bıle yaklasmayan kız
haftada bır balık pazarına gıdıp balık alıyorum en tazelerınden elımde kolonyalı mendılımle

ama benım kı gecmez sanırım artık
yıyemememın sebebı mıde bulantısı
benım herseyden mıdem bulanır
onun ıcın mımlenmıs seylerı yemıyorum
ama yesıl yapraklı sebzelerı sevıyorum bol bol tuketıyorum

Dün akşam Anıla yoğurt çorbası, pilav,barbunya yedirdim.Ispanak yedim bende.Anne ıspanak istiyorum dedi.Benden çok yedi yavrum.Oğlum doydun mu diyorum.Biraz daha istiyorum annee diyo.Yavruyu babannesi alıştırmış sebzeye:)

benım kuzu secmıyor ama az yıyor yaa
yanı herseyın tadına bakıyor cok sukur ama mıktarları az yemesının
ıstah sorunumu bılmıyorum
doktorumuz kılosuna gore yorum yapıyor ve normal dıyor sadece

Valla armut dibine düşüyo Lorem.Babası da bende zevkle yeriz.Yani bi görev değil bizim için büyük zevk.Anıl da öyle işte..

aman lorecim emiralpe herseyi yedir,artik senden gectide kuzum bari aydalansin:)))

saka biyana cok onemli b idetay bu,ne bulursam veriyorum danama neyseki secmez bisiy.

bu arada poliss sana sorularim var beni aydinlatinmi :)))

aydın bi kadınsın zaten ama sor böcüğüm aydınlatıyım

ilkinde üzgünüz diyo bişey görünmüyor ama ikinciyi gördüm trençkot gibi bişey hoş ama kadının ayakkabıları daha güzelmiş 3rengindede ayrı ayakkabı giymiş
niye poponu örten bişey istedin kısası daha hoş olmamı

yahu simdi bakrken gordum bunlari,kisada gostercem daaaaaaaaaaaaa :)

bi tane boyle uzun istiyorum ben,aslinda ben diil tun istiyor..hanim hanimcik ol lutfen diyor:)

sen koy linkleri ben bakarım sonra.öptüm böcükler
köfte yapcam bende patatesde kızartıyım öğlende hamburger yedim ohhh arada bide çikolata rezalet yaz gelse karpuz peynirden başka bişey yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…