- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.561
nerdesiniz pacilerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bi kaç kez geçen bahar bayo suyuna tuz koymuştum çok işe yaramıştı dinçleştiriyor alıyor insanın kötü elektriğini siz baharda yapmazmısınız böle antin kuntin bakımlar falan tek benmiyim len yağla tuzla banyoya giren deli
Biz süt banyosu yapıyoruz canım.Tuz kokmamak için mi kıı:)))))))
ya varya hani deniz 2,5 yasinda cocuk,tun yemin ederim daha 3`ne yeni girmis:)) pencerenin kenarlarin isiliyorum,bi baktim ters kapali bi bardak icinde bi sinek!denizde gelmis annecim bu benim evcil hayvanim ismide cem dedi!tun`u aradim hemen ne bu diye.yatmadan önce sinegi yakalamislar bardakal ters cevirip pencerenin kenarina koymuslar,neymis efendim o tun`la denizin evcil hayvaniymis.ismi aslinda cemilmis ama deniz cem dedigi icin cem kalmis.sakin dokunma diyor.
delimine ben zaten dokunamam ittim kenara dedim,zati sinek ölmüs havasizliktan:))) ayy nasil sinir oldum yaaa..bogazina ip baglada aksam gezdir evde azcik cemi dedim,gülüyor:)))))))))))))))
annee lüffen zarar verme o babacimla benim hayvanim diyor,allam nere düstüm ben lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
polis benim küvetim yok öyle iki seksen bi doksan yatip bakim yapim (( ama kokulu vücut yaglari falan filan yapiyoruz iste .gariban adam baska kizim.tuz bulsam yerim ben :))))
hee kokmamak içindeli deniz suyu nasıl dinlendirirse buda aynı maksatla yapılıyor yorgunluğu almak için yanii cahil karı
ehe bendede var bitane nüfusunda 33 yazan ama ardanın yanında 3ün birini fırlatıp atan.bazen akşam ayırmak zorunda kalıyorum oyuncak kavgası falan yapıyor çocukla.
tüü konyada jakuzisiz ev kalmadı elin avrupalarında küvetsiz yaşıyonşaka bi yanada bende küvet varda doldurup yatmışlığım yok ben maşrafa mıdır nedir ona su ile tuzu koyup son çıkarken döküyom öle tepeden aşağı
Senin buğulaman da güzel olur:))))
yimede yanında yat walla