2008 Kasım Anneleri

hha tamam hadi kolay gelsin...

ziyaretcilere özel bi topik acsak:))) arada kaldilar orda bari takilsalar,olmami? :)))))))))))))))

günaydın güzel anneler,

bende bugune kadar hem mutlu hem enerjiktim,ama yağmur, bulut, karanlık hava benim önce enerjimi dolayısıylada mutluluğumu alıp gidiyor.güneş görmek istiyorum ben yaa.ama haftasonu olduğu için bende sevinmedim dersem yalan olur.

Mucizem bu da baharın habercisi, uzak değil güneşli günler yaaa.Ben mutluyum kııı..

mucıze hanım bugun de gezmeyıver
hava kasvetlı otur evınde
kıskandırma bızı
(bugun pıyango sana cıktı tersımden kalktım ya sana sarmam lazım)

benden de bi gnaydın kızlar..

erkenciyim bugün..ikisi de uyyor ben yataktan çıktım...iyi oldu ama sabah sabah biraz iş yaptım..şimdi de uyanmalarunı bekliyorum..

seline yoğurt yapmıştım yine tutmamış.

dişim ağrıyor fene..dn gece rakı koydum dişime de öyle uyudum..ama yine başladı sızı..offf dünyam duruyor diş varken.

nihayet 6 haftadır hafta sonları da full çalışan akşamları 8 den önce elmeyen kaanın denetlemesi bitiyor bugün...vee yarın sabah kahvaltı yapabilecek,gezmeye gidebileceğiz..yuppii..tabi dişim tuturmazsa..

mucckkss

bende öyle diyorum yasmin bahar yağmurları iddare et falan diye ama vucudum kkülçe gibi olunca otomatikman kötü hissediyorum.neyse biraz ortalığı toparladım ya daya iyiyyim onların ağırlığı gitti üzerimden en azından.

CEVAP VERİYORUM LORE:

üzgünüm ama yine çıkacam öğlende önce kızı alacam onu anneanneye dinlenmeye bırakıp ben gidecem ama bu sefer eğlenmeye değil valla bak faydalı olmaya çalışcam kendim için cıkıyorsam ne olayım baak.gidicem güççucuk okul çoçukları için mantı kapatacam,sen sar yine bana kuradan çıktık sa boynnumuz kıldan ince:))

hımmmmm
hadı bugun senı es geceyım o zaman
mantı yapacakmıssın cocuklar ıcın
gezme degılmıs

neyse polıpe gelır bırazdan
ona sarayım barı

diloks hooşgeldin günaydın canım
diş ağrısı cehennem azabı derler ya çok zor gerçekten,geçmiş olsun
haftasonu inş.ağrın sızın olmaz güzelce eğlenirsin

aslında bu havada canım hiç dışarı çıkmak değil yatıp uyumak istiyor.

bu aşırı vucut yorgunluğundan dolayı eeşşim birşürü ilaç içiriyor.vitamin bitki kapsülleri falan filan birinden birinin faydası olacak herhal.
bu gecede yattmadan önce ayak detoksuna başladık.detoks bantlarından allmış gelmiş bir hafta devam edecekmişiz bakalım ne olacak.

2 gecedir betül uyanıp uyanıpp ağlıyor ne derdi var anlamıyorum uyanıp ağlıyor uyuyor biraz sonra yine sol azı hem kabarmış hem beyazlamış ondanmı başka bir derdimi var bilmiyorum sallıyorum geri uyuyor ama sık sık uyanıp ağlıyor.annanesine göre geçen gittiğimiz yerde nazarlanmış o kanuşup ooyunlar yapınca kadınlar şaşırmış gülmüş falan filan nazara geldi diyor :)))) banada diş gibi geliyor

gunaydın kızlar
cıleko guzel al bence yaka kısmını begendım tam kardesıme gore o bu tarz yakaları cok sever

dılegım off tam 10 gun cektım dıs agrısı dıscıye gıtmen lazım yoksa hayat cekılmez oluyor gecelerı agrıyor uyku yokkk

kardesımı almaya gıttım bıraz gecıktı oto. neyse evımıze sagsalım geldık babamızda eylulu alıp geldı teyzeı gorunce cok sevındı yawrum gec yattı erken kalkmıss jeje dıyee kostu odaya kadrdesımde sasırdı hanı gec kalkaardı bu dıyee cok sevındırık oldu sanırım ondan erken kalktı sımdıde cayuya bakıyorlarmıs hafıf oksurugu var ılac almaya gıdeceklermıs

mucızem kolay gelsın sana

ankara yagıslı kasvetlı bı hava var patron yok bende cok mutluyumm pazartesıye kadar rahatımmm

günaydın hanımlar, hayırlı cumalar olsun...
kaan erken kalktı 7 olmadan ..babamız giderken ben devraldım 8 de sonra biraz uyukladım bende içerde sonra beraber kahvaltı yaptık oğlumla kerem bey hala uyuyordu kaldıramadık... babamız tel etti polis okulu bandosu geçecek diye oğlum baba geliyor bakalım diye zor uyandırdım ama çok sevindiler bandoya epey bir baktık balkondan... bugün çanakkale zaferi yıldönümü ya benim evin karşısındaki kültür merkezinin yanındaki alanda tören vardı öğrenciler askerler komutanlar oradaydı hep epey seyrettik...
şimdi kerem beye özel servis açtık sandalyesinin önüne sehpayla yumurtası ve tostunu koydum yiyor şükür....
burada bahar geldi ya nasıl sıcaktı balkonda gölgeli old. halde zor durduk..evin içini bir görün her odada ayrı sinekler var sabah sabah sinirimi zıplattılar işimiz var böyle giderse ...

dileğim geçmiş olsun sen emzirdiğin için erteliyormuşun ben korkumdan aşabilirsem onu bende gidicem dişçiye arada tutyor benimkide...

ıcır gözünaydın kardeşin gelmiş kızınmada gerçmiş olsun..

mucize hatun sanada kolay gelsin çocuklar için mantı kapatıcakmışın... ne güzel...
lorem saracak adam bulabildinmi kııı...
polip hanım görünürde yok
yasmin hanım sizinde patron yokmuş iyi azda olsa rahatsınıuz bugün desene...

Son düzenleme:
selam fistiklar...mucizee seni bagliycam eve haberin olsun,kiz iki dakka bi oturr yerinde..

icirstan karesinde hosgelmis..

nazlimoo iyi etmisiniz bando haa,ilkokulda bende bandodaydim..cok ciliz bi cocuktum

hertarafim morarirdii bando tasimaktan.ama 3 yil gururla calmistim...

yasmin ohh patron yokken al cayini yanina,keyfine bak..

loree napiyonnnnnnn?calisanlar icin haftasonunun kiymeti bi baska galiba.

poliss nerde?

diloks cok gecmis olsun,benim dislerim cok dagliklidir ne cürük nede dolgu hicbisi yoktur..

masallah diyimde nazar olmasin:)

bizden bu kadar isteeeeee

geldım hatunlar geldım
gıttım kuzuma taze taze levrek ve bıraz da mezgıt aldım
aksama annaannede balık yıyecek

aradım nasılsın oglum dedım
ıyıyım anne mama al nutfen dedı
tamam balık aldım deyınce
aaaaa anne cabuk balıgı getır dıyor sıpam
ayyy eve gıdıp ısırasım var

balıgı aksam kuzucum yıkayacak
her yerı ıslatıyor ama cok keyıf alıyor yıkarken

günaydın su kaplumbağalarım

ihii polipiniz bugün müfettişlik günüydü baktım kaçak göçek varmı yurdumda diye benim baktığım yerlerde yoktu
bende geldim size
ee türk ekonomisi kadar bu kızancıklarda bensiiz olamaz dedim geldim

ayarlarım gevşedi yine yağmur var burda ama tatlı ılık sela sesleri yağmur ohhh seviyom ben bu şehri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…