2008 Kasım Anneleri

ohh neguzel canım taze taze yemıssınızdır benımde annemde kayınvalıdem de koyar bahcede yetısen ne varsa domates salatalık mor lahana annemlerın meyve bahcelerı var onlarda ellerınden geldıkce gondrırıler

memleketten gelirken anamın koydukları hep bahçe ürünleri olur tanıdıklardan getittirir yada ablamın küçük bir bahçesi var oyalanmak için almışlardı oradan vişnem çileğim yaprağım gelirde kayınvalidemin yok bahçesi pazardan aldıklarını bana doldurdu kadıncağız.. herşeyden bol alır kalabalık olunca...
ama taze taze yemenin tadı başka hormonsuz çok tatlı oluyor herşey..

evet canım bakcede yetısen ıncecıkkk bıberlerı kahvaltıda nasıl yerımmm menemenı bıle ayrı olur bu yıl kısa gırmeden getırmıstım domates bıber denemek amaclı menemen yaptımm super olduuu bu yıl dıycem bana cok ayırsın cok yapcamm bırazda arabmız olmadıgı ıcın fazla getıremıyorummm

ay gerçekten kahvaltıda süper oluyor bende severim birde bizm oraların domatesi iri ve yarısı göğlü derler bizde bölünce kokusu gelir hemen...ay aslında yaz gelse kırlara neyim bir çıksak hayırlısıyla buluıruz öyle tazeciğinden...

güle güle ıcırım kolay gelsin sana...

ıcır kolay gele nazlimo senin apaçilerle sanada kolay gele
yasmİN pasin herkeze iyi akşamlar olsun polip de kaçar bu akşam bende bi ev süpürsem olacak sonrada erkenden yatacam inşallah

Son düzenleme:
oyyyy kuzularım benim çok yoruldular dolandılar şimdi ikiside arabalı yastığını istedi kanepeye yatıp uyudular ben bişey yapmadım yaneee

benimde mutfak karıştı buün biraz onları makineye atım mücverimide yapayım kuzular uyurken...

arabalı yastığım yok benim ama bende çiçeklilerden birine yatıyım bari:78:afiyet olsun

hatunlar yogundum
maalesef yarın da yogun bır gun benı beklıyor
ama bende cıkıyorum
yemegım var dun aksamdan
gıdıp salata ve pılavımı yapayım

herkese ıyı aksamlar

günaydın hanımlar,
ailecek kahvaltımızı yaptık.. kaana bir dolu seçenek sunduğum halde hiçbirini yemedi yine aç aç dolanıyor....

bugün bende yokum gezmelere gidicem koci evde arkadaşa bırakıcak beni..
işi yoğun olanlara kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…