2008 Kasım Anneleri

çileko hoşgeldin...
bende bu ara hep sadece kabakla yaptım..patatesle karışıkta yapıyorum havucu denemedim...
kuru soğan rendeliyorum ben maydanoz karabiber az kimyon az pul biber tuz sonra 1 yumurta biraz süt aldığı kadar göz kararı un çok akıcı ne çok koyu oluyor kızgın yağa kaşık kaşık döküyorum afiyetle yiyoruz ama çok yağlı oluyor kuzular yer diye yapıyorum aklıma düştü bende yapayım bugün çorbalarının yanına...
kocin erken geliyormuş hadi iyi eğlenceler kesin denizle ilgilenir sen başka işler yaprsın yine...:)))
şu okula bende bakayım link yukarda oolacaktı değilmi..

Sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim kadınlar.Süper bi hava var burda.Tam klimatik..Yaz geliyo yaşasuuuun:)))))

Hoşgeldiniz Çilek Bacii..

hbb yasommdaa masallah su yürüyüz enerjne,ben hic sevmiyorum yavv yürümesini.anca yanimda biri olcakta yurüycem...

varya acayip sinirlyii msuan,denizin altinda bi kilo mok,cikti odasinda oynuyor.gelmiycem sen git dedi.pofff cikip cocugu dövesim var:))) güldügüme bakmayin acayip siirlendim ama gelmiyor napim...biraz öncede kremini almis yüzüne sürerken yakaladim,cinkolu krem insl.yalamamistir dana.

Bende sevmezdim , alışveriş hariç tabi:) Az önce kaynanamı aradım, Anıl tuvalete girmek istemiyomuş.Evdeyken dakika başı istiyodu.Çok itirazcı diyo kaynanam

Son düzenleme:

canım anladım cok tsk ederım de
mesela sut ıle acıyorsun sonra un ıle kıvam saglıyorsun yaaa
o nasıl bır kıvam olmalı pekı

Her sabah biz beraber giriyoruz denizle,ve her sabah istisnasiz söylüyor.bende tuvalete yapicam diye.tamam gel diyorum kaciyor..bu ara herseye itiraz dönemleri galiba,ben artik israr etmiyorum.centerde gezerken inatla baska yöne gidiyor örnegin;tamam sen bilirsin biz burdan gidiyoruz diyoruz pasa pasa geliyor arkamizdan.ama bazen bana geliyorlar......

belki anil sende daha rahattir yaso,babaneden cekiniyor yada istemiyor olabilir.

canım anladım cok tsk ederım de
mesela sut ıle acıyorsun sonra un ıle kıvam saglıyorsun yaaa
o nasıl bır kıvam olmalı pekı
fistiiim ilk anda cok kati bisiy oluyoryaa karistirdigim sebzeler,hafif süt koyup onu aciyorum.sonrada azar azar un koyuyorum zaten belli ediyor hemen kendini.

süt koymadan unla koyulastirdim bidefasinda iyi olmadi.o yuzden hafif sutle illaki aciyorum ben.

ay çileğim benim kaan öyle değil hemen değişttirir ama kerem aynı deniz oğlan gibi kıçında bir dolu kakayla kaçar en sonunda ben yakalrım biraz mızırdanır değişirkende anne bitti anne bitti diye sızlanır... birde öyle gezince koku daha çok yayılıyor etrafa sormayın gitsin..(pöff...

yasmin oh yine yürüyüşü yapmışın şok diyettemisin hala...
anıl bey sizin eve sana alıştı belki başkasını istemiyordur.. çocuk aklı işde...

rahatsiz olmuyorlarmi yaa?denizin teni cok hassas iki dakka kalsin kizarir hemen.ona ragmen illaki itiraz ediyor sonra gelir kendisi popom aciyor temzileyelimmi diye..hic anlamiyorum bu veletleri bu ara.

tamam saol canım
bende deneyecegım ınsa allah bu hafta

bızım evdeyken wc kullacagımız zaman kapıyı kılıtlemıyoruz
bu sıralar kapıyı acıp gırmek ıstıyor ben ya da babası ıcerıdeyken
ama ıstemıyoruz gırmesını onun ıcın cok ısrarcı oluyor
acıyor bazen cat dıye
kılıtlı kapıya sımdılık alısmasın dıye kılıtlemıyorum ama her an tetıkteyız

benım dana ya antreye cıkar ya da perdenın arkasında ısını halleder cıkar ortaya
anne egghhh yaptım der
hıc dayanamaz o halde hıc oturmaz rahatsız oluyor
sankı totosunu kendı temızlıyormus gıbı ben elımı yıkarken o da yıkamak ıster

dun babası tum parmaklarını kapatıp sadece bas parmagını kardırmak suretıyle
ooookkeeeeyyyy demeyı ogretmıs
ısyerıne benı almaya geldıler daha kapıdan oookeeeeyyy dıye gırdı sıpacık

bizim evde de normal olanı hep kapalı pek bilmiyorlar ben hep banyodakine gidiyorum kapı açık ama banyo perdesi var görünmüyor gelip annne diyorlar geliyorum diyorum içeri geri gidiyorlar ordamıyım değilmiyim yokluyorlar..:))hiç yanıma gelmediler sesim yetiryor...ama babamız normaldeyken kapı kapalı ya çıkana kadar mızıldıyorlar bilecekler içerde olduğumuzu illa...

Anılda değiştirmemi istemiyo kakadan sonra.Geçen cumartesi dışardaydım.Babası değiştirememiş altını. Geldimki uyuyo altında bir karış mokla, odası kokmuş Değiştirdim hemen, pişik olmamıştı.Beyaz tenli halbuki..

Evde babasının alaturka tuvaletini benimsemiş, babası girince kızıyrda çişimi yapıcam diyo ve giriyo.Babaannesine sen gir oraya diyomuş..

merhaba kızlar
ısler bı yogun bı yogun anlatamam salı gunu 1830 da cıktım
dun gırdım yazılanları okudum cıktım bugunde oyle olmasın dıye yazıım dedımmm
ne var ne yok
cılek kres cok guzel canım dogayla ıc ıce supe burdakı kresler bınaların arasında cok begendım ımkan olsada bızım coucklarımızda boyle dogayla bırlıkte olsalar
yarın kız kardesım gelıcek gecen hafta ertelemıstı bu hafta gelıcek ınsallahhh

dun lavaboya gıttım arkadasta ıcır lavabaoda demıs patron ne cok wcye gıdıyor demıss arkadasta onada mı karıscaksınız demııssss

hayırdır ıcır çok sık mı gidiyon hakkat dikkat et ha

bi marka vardı l.vitto olabilir hatırlamıyom şimdi kadınların regl zamanı bile günde 2mi 3 müymüş sınır daha fazla gidemiyorlarmış.ve markanın sahibide bayanmış kadınlar ingilterede bunun için yürümüşlerdi

çileğim evet benimde hoşuma gitti kreşiniz buralarda nerde öyle...ama muhakkak daha detaylı olan güzel yerler vardı tr de de...

ıcırım hoşgeldin.. senin patronda yasmininkiyle yarışıyor sanane be adam elin kaç kez wc ye gittiğinden... arkadaşın iyi demiş ama..:))

dun lavaboya gıttım arkadasta ıcır lavabaoda demıs patron ne cok wcye gıdıyor demıss arkadasta onada mı karıscaksınız demııssss

Icırım sana sorarsa ne çok gireiyosun diye, üzerinize afiyet kabız olmuşum de

Polipe bende duymuştum.Günde 3 kere giriyolarmış, bilet gibi bişi varmış.Onu kullanıyolarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…