- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.501
çilek arazi derkenn aşkmı tazeleyeceksiniz
hbb yasommdaa masallah su yürüyüz enerjne,ben hic sevmiyorum yavv yürümesini.anca yanimda biri olcakta yurüycem...
varya acayip sinirlyii msuan,denizin altinda bi kilo mok,cikti odasinda oynuyor.gelmiycem sen git dedi.pofff cikip cocugu dövesim var:))) güldügüme bakmayin acayip siirlendim ama gelmiyor napim...biraz öncede kremini almis yüzüne sürerken yakaladim,cinkolu krem insl.yalamamistir dana.
selam millett..anila gecmis olsun,kötü olmus ama ..
lorecim benimkisi tamamen göz karari denilen o laftan:)verim yinede her defasinda tutuar hic sasmadi.ha birde ben icine nevarsa atiyoru mdenizde yiyor diye:)
1kabak
1patatez
2havuc
3 tane yesil sogan
1yumurta
biraz maydonoz
ben arada konserve misirda koyuyorum nefis oluyor,dünkindede vardi.
karabiber,tuz ve un ve süt.
hepsini rendeleyip yumurtayla beraber karsitiriyorum,ilk anda kati bisiy oluyor.sütle inceltiyorum daha sonrada ununu koyarak kivamini sagliyorum.hepsi bu iste nefis oluyorr bak yine canim cekti ama cok yag alliyorrrr pöff...
fistiiim ilk anda cok kati bisiy oluyoryaa karistirdigim sebzeler,hafif süt koyup onu aciyorum.sonrada azar azar un koyuyorum zaten belli ediyor hemen kendini.canım anladım cok tsk ederım de
mesela sut ıle acıyorsun sonra un ıle kıvam saglıyorsun yaaa
o nasıl bır kıvam olmalı pekı
dun lavaboya gıttım arkadasta ıcır lavabaoda demıs patron ne cok wcye gıdıyor demıss arkadasta onada mı karıscaksınız demııssss