2008 Kasım Anneleri

munun adamları küfredecem gıcık oluyom ben bu iş dünyasındaki erkek egemenliğine bak ingilterede kadınmış bunu yapan munun kadını b
en başını içimden sölerim bu küfrün normaldede (ha bide kocanın olmadığı yerlerde)size özel değel yani:KK9:

benım ıkı patron var kardelser bunlar dıyen benım hıc gıtmemı ıstemez masada oturuyum hıc kalkmıyım ıster aksam gıdıyom ben derım nereye der boyle komık bı adam :KK52:

ya yok okadar baskıcı degıllerdır sımdı heryerde cay saatı vardır yasmınımkıde dahıl mesela bızımkınde hıc oyle bısı olmaz yenı baslayan kadında sasırmıs ne cok cay ıcılıyor dıyor dun 8 demlık cay yaptım dıyor gaz cay seker dayanmaz bızım sırketeee

benım ıkı patron var kardelser bunlar dıyen benım hıc gıtmemı ıstemez masada oturuyum hıc kalkmıyım ıster aksam gıdıyom ben derım nereye der boyle komık bı adam :KK52:

ya yok okadar baskıcı degıllerdır sımdı heryerde cay saatı vardır yasmınımkıde dahıl mesela bızımkınde hıc oyle bısı olmaz yenı baslayan kadında sasırmıs ne cok cay ıcılıyor dıyor dun 8 demlık cay yaptım dıyor gaz cay seker dayanmaz bızım sırketeee

Büroya geçen sene bi mühendis aldık.Sigara içilmiyo büroda, isteyen öğle arası dışarda içip geliyo.Çocuk sigara içiyomuş, bu kurala amenna demiş.Neyse 10 çayımızı içmeye çıktık.Yemeği yediğimiz bankoyu gördü çocuk mutfakta.Koyun gibi mi dizilecez dedi, güldük.Sonra kupasına çay doldurmuş aşağı iniyo, yasak dedik.Ne o dedi, nazi kampımı burası dedi.Bi baktık patronun odasında.Ortamı beğenmedim deyip çıkmış 1,5 saatlik işinden.Bizde çayı içip aşağı indik.Patron bize geldi, ne dese beğenirsiniz? "Ne yaptınız çocuğa" :KK47:

Büroya geçen sene bi mühendis aldık.Sigara içilmiyo büroda, isteyen öğle arası dışarda içip geliyo.Çocuk sigara içiyomuş, bu kurala amenna demiş.Neyse 10 çayımızı içmeye çıktık.Yemeği yediğimiz bankoyu gördü çocuk mutfakta.Koyun gibi mi dizilecez dedi, güldük.Sonra kupasına çay doldurmuş aşağı iniyo, yasak dedik.Ne o dedi, nazi kampımı burası dedi.Bi baktık patronun odasında.Ortamı beğenmedim deyip çıkmış 1,5 saatlik işinden.Bizde çayı içip aşağı indik.Patron bize geldi, ne dese beğenirsiniz? "Ne yaptınız çocuğa" :KK47:

iş yerinin kurallarını anlatmaktan başka bişey yapmadık deseydin.ana bende gelemem hiç öle sıkıya anam deil babam değil hoş şimdi onların lafına bile tahammülüm yokta elin lafını hiç çekemem

buyuk patronun bırde oglu var o cok gaddar aynı senın patron gıbı ısıne gelıyorsa calıssın ısıne gelmıyorsa s... gıtsın der kac kere duydum ısını begenmıyennın ızın alanın maasından keser bunlar boyle degıll allah varrr

ana kaçırttın iki denesini geliyodum şaplakla tepelerine indirecektim pattadanak hahaha $B1.jpg

oh beee kuzuların eline kurşun kalem verdim birde defter bir sayfasına biri diğerine öbürü yazarken ben 2 kaseye yakın çorbayı içirdim ekmekli akşama da mücver aklıma getirdiniz iki üçte ondan yerler bugüğnü kapatırız dünki sebzeli mercimek çok hoşuna gitti kaanın bugün bile içerken ıımmmımmm yapıyordu beğendiğiz bişey olursa mıııımmm diyoruzz...:)))

oh beee kuzuların eline kurşun kalem verdim birde defter bir sayfasına biri diğerine öbürü yazarken ben 2 kaseye yakın çorbayı içirdim ekmekli akşama da mücver aklıma getirdiniz iki üçte ondan yerler bugüğnü kapatırız dünki sebzeli mercimek çok hoşuna gitti kaanın bugün bile içerken ıımmmımmm yapıyordu beğendiğiz bişey olursa mıııımmm diyoruzz...:)))

Nasıldı kıı?

pOLİPE ALEM KARISIN HEEE:)))

ya mercmk çorbasını soruyorsan yasom hep havuç patates atarız ya dün extradan kereviz yaprağı azda brüksel lahansı vardı onlarla pişirdim blenderden geçirince pürüzsüz oldu nanede ekledim tabi çok güzel olmuş bende içiyorum şu an...

ya mercmk çorbasını soruyorsan yasom hep havuç patates atarız ya dün extradan kereviz yaprağı azda brüksel lahansı vardı onlarla pişirdim blenderden geçirince pürüzsüz oldu nanede ekledim tabi çok güzel olmuş bende içiyorum şu an...

Mmmm afiyet olsun tontişim.Bebelere yarasın, sana yaramasın:)

ne yapayusunuz usaklar

yasmınım deseydın patronuna sızın sartlarınız begenmemıs arkadas dıye
bır de yuzlu yuzlu gelmıs soruyor ne yaptınız cocuga dıye

nazlım sanda da kuzulara da afıyet olsun canım

kerevız hıc almadım bılmemde yapmasını ama annemlerın komsusu yapardı cok sevmıstım patates gıbı bı tadı var buruksel lahanasını da hıcbıseyde kullanmadımmm brokolı cok sevıyor kuzuuu

kerevizi ben istanbulda öğrendim çok yararlı kanı temizleyici mutlaka alırım mevsiminde...
brokoliyi kuzular çok sevrdi şimdi yemez oldular ama çorbalara katmak için alıyorum..
brükseli bir denedim sevmedim sonra turşunun içine attım öyle yedik..:))
bu brüksel lahanalarınıda kayınvalidem koymuş poşete...çorbalara kat diye samsundan bir pazar öteberisi koymuş domates salatalık marul limonuma kadar.. gelince sebze almadık hiç...

X