2008 Kasım Anneleri

Hoşgeldin ahretim benim.Beni bekledin de ondan olmadı.Şimdi Allah'ın izniyle beraber doğurabiliriz:) Mucizeyide çağırdım yanımıza:))))))
hoşbulduk ahretimm..
haden bakalım çalışmayaaa..kim önce tutturusaa :))) siz beni geçersinizzzz ya neyse :))) nede olsa gençlik var serdeee...:))

ya kızlarr hala özel yemek yapıyomusunuz kuzularaa..ben hiç öyle özel bişi yapmıyom..biz ne yiyosak kuzuda ondan yiyoo..ben sadece bi gün etli yemek yapıyosam ertesi gün sebze yemeği yapıyon..aldığı vitamini dikkat ediyom o kadar...

Bende bişi anlamadım büyümelerinden.Laflar tok tok, wc ye gelince tık yok:) Ben de Anılı geçen d.gününe giderken hazırladım, kakasını yapmış iki arada bi derede.Oğlum kaka deseydin, beraber yapsaydık tuvalete dedim.Üzgünüm anne diyo:))

üzgünüm anneee:)))) yaa evett koca adam gibiler ama altlari bezli..tam dana bunlar yaso yaaa ye ye bitmezz..aman masallah diyelim hepsine..

hadi hayırlısı bakalım sistemleri nasılmış çilek sende gitcenmi bi süre yabancı ülkelerde bi kaç metod uygulanıyo diye duymuştum

Ben de özel yapmıyorum ama yemekleri etli, kıymalı yapmaya çalışıyorum.Hergün et vs. türü olmalı gibi düşünüyorum.Validem sebze yemeklerinden hepsini veriyo.Meyve yemek istemiyo.Suyunu istiyo maalesef..

oooo hadı beklıyoruz yolunu gulızım

bız de aynıyız bak kuzulara ne yedırsek derdındeyız
senın gıbı haftalık yemek programı cıkaramıyoruz sıpacıklara
geliyom lorem geliyomm az kaldı..12 nisandaa başlıyommm.eski yerimee..
öyle deme ben senide bilirim..bi başladınmı yapmaya..döktürürsün sendee..unutmadımmmm yaptığın mamalarıı :)

yerim ben kııı onun üzgünüm diyen ağzınııı..yaramazzz...
tuvalet eğitimine ben nisanda geçiyom kızlarrr..sizler ne yaptınız..yada ne zaman düşünüyonuzz.

hadi hayırlısı bakalım sistemleri nasılmış çilek sende gitcenmi bi süre yabancı ülkelerde bi kaç metod uygulanıyo diye duymuştum

saoll canim..Ilk bir hafta anne-baba yaninda kalabiliyor istedigi kadar.sabah 7 aksam 5..ama genelde 5`e kadar kalmalrini tavsiye etmiyorlar,3-4 gibi alin diyorlar..geniz bilgi henüz gelmedi,yemek listesi filan yani.ama burda bir ögün evden kendin gönderiyosun.galiba sabah kahfaltisini biz götürcez.

istersen uyutuyorlar istemezsen uyutmuyorlar(ben istemiyorum) 3 bölüm var kreste.1-3 ,3-5 ve 5 yas ¨üstü.deniz ikinci bölümde olcak.

Daha cok disarda vakit geciriyorlar,ormana yürüyüse filan gidiyorlar.dedimya bi liste vermisler yuh dedim icimden:) orman kiyafeti,orman cizmesi,yagmur cizmesi kis cizmesi..ama hepsi gerekli iste...

genis detay gelince,dün cok duygulandim agladim bile( il kzaman bana cok zor olcak kesinlikle..

Ya ben tuvalet terliği alamadım.Yoksa başlıcam.Alıştırma külodu aldım iki tane.Kuzenlerinden görüyo, girmek istiyo.Geçen girdi wc ye ve yaptı.Denicem terliğini alır almaz.Diğeri küçük geliyo..

hakkaten her bırseyı bılıp bızı hayrette bırakıyorlar ama ıs bez meselesıne gelınce hazır degıller

cılegım cok sevındım canım kres ısınıze
bız de eylul de baslamayı dusunuyoruz

gulızım ben sırf ona ozel yapmıyorum
sadece yaptıklarıma ıtına gosterıyorum ama hep beraber yıyoruz
artık ozel karısımlar yok

saol lorecim,bizde istek yaparken kasim diye yazmistik ama agustosta yer ayirmislar..zaarr cocuk parasini kesmek istiyorlar erkenden:)

bizdede hic özel bisi yapilmaz deni zicin,ne avrsa onu yer.ama kirmizi et,balik,beyaz et,sebze ve baklagilleri sirayla yapiyorum ben.birde corbalari sürekli tavuk suyuyla yapiyorum,onu birakamadim sadece.

Ya ben tuvalet terliği alamadım.Yoksa başlıcam.Alıştırma külodu aldım iki tane.Kuzenlerinden görüyo, girmek istiyo.Geçen girdi wc ye ve yaptı.Denicem terliğini alır almaz.Diğeri küçük geliyo..
esasında hazır kuzular artık bence..
ben eylülü götürsem yapacak aslında.ama ben bahar gelsin diye bekletiyomm..hangi zaman oldu eylül çişini wc yapalım..
annem diyokii..çocuk yapacak aslında..çocukta iş varda anasında yok diyooo..çocuk kaç yaşına geldi..ben çocuklarıma 9 aylıkken çişi öğretmiştimm..çok ayıp çokkk diyooo DDD)))))))))
anlat anlata bilirsenn..:)))

Güliz bencede baharda ögretmek en mantiklisi,simdi üsür diye korkuyorum ben.hos daha niyetide yok ama olsun krese gitmeden alissin istiyorum.

Çileğim hayırlı olsun kreş işiniz.Bakalım koca oğlan neler dicek daha..

Polipe önü kapalı sabo terlikler varya ondan istiyom.26 numara olsun.İki çift, biri de babaannede duracak.Adresi özeline atıyorum:)

Gülizim bebelere baskı yok, hazır olunca öğrenecekler..

biraz iştahsızdı demi senin kuzu ..şimdi nasıll.açıldımı iştahı kuzubnunnn
ben kahvaltısını karışım veriyom.yemekte ayrıcalık yoktaa.
yoksa bal ve pekmezi tüketmiyo.tüketsin diye karıştırıp veriyom..

gulızım depresıf moddayım eskısı gıbı dokturmuyorum mamaları

bız de haftada bır gunbalık yıyor sadece
dıger gunlerde sebze tavuk et donusumlu yapıyoruz
ama corba konusunda ben de bıraz hassasım
mutlaka evde yaptıgım tavuk veya et suyu kullanıyorum
bazen ılıklı kemıklı etı kaynatıp ıcınden ılıgını cıkarıyorum
onu dondurup corbalarında kullanıyorum

ıstah sorunumu bılmıyorum
yemek ıstemıyor
kırk takla atıyoruz yedırene kadar

Son düzenleme:
saol yasminim insl canim..sizler klozet icin cocuk aparati aldinizmi?ben daha onuda almadim,bi denedim oturttum cocugun popo kayboldu duscem sandi galiba bidaha istemedi.o aparatlar cok iyiyymis herkez daha iyi alisiyor diyor.

biraz iştahsızdı demi senin kuzu ..şimdi nasıll.açıldımı iştahı kuzubnunnn
ben kahvaltısını karışım veriyom.yemekte ayrıcalık yoktaa.
yoksa bal ve pekmezi tüketmiyo.tüketsin diye karıştırıp veriyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…