- 6 Mart 2008
- 4.581
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.361
hoşbulduk ahretimm..Hoşgeldin ahretim benim.Beni bekledin de ondan olmadı.Şimdi Allah'ın izniyle beraber doğurabiliriz:) Mucizeyide çağırdım yanımıza:))))))
heyooo bi yazamadim beaa,caillou muhabbetimiz vardi nihayet bitti tv ye gectik:)
seytan kulagina derelrya hani,deniz hic yemek secmez ne yaparsam yer.bi bamyayi
sevemedi dana,halbuki tattirmistim kücükken..
bu arada birbirimizi öpüyorduk,ben biraz sert ve SIKISTIRARAK öptüm onu,bu hic adil diil annee küscem simdi dedi gitti.Aahaaaa agzim acik kaldi,gittim geberttm tabii sipayii..ne zaman buyudu la bunlar.
Bende bişi anlamadım büyümelerinden.Laflar tok tok, wc ye gelince tık yok:) Ben de Anılı geçen d.gününe giderken hazırladım, kakasını yapmış iki arada bi derede.Oğlum kaka deseydin, beraber yapsaydık tuvalete dedim.Üzgünüm anne diyo:))
ben esas haberi vermeyi unuttum...
Aguztosun 1`nde krese basliyoruz....evimin ustunde uc tane kres vardi,biri devletin digeri dini bi digeride devletin ama özeldi..ucunede istek yapmistim ozel olan cikti,herkezde cok iyi diye duymustum.700 metre evle kresin arasi sabah babasi goturur ben getiririm ..cok cok sevindik dun geldi haber.
Biz agustosun 9nda doncez tatilden biraz dinlenelim gider hemen.bi liste gondermisler yuh dedim,alincak listesi sadece kiyafet.neyse gelince hallederim onlari ayyy cok mutlu oldum beaaaaa...
geliyom lorem geliyomm az kaldı..12 nisandaa başlıyommm.eski yerimee..oooo hadı beklıyoruz yolunu gulızım
bız de aynıyız bak kuzulara ne yedırsek derdındeyız
senın gıbı haftalık yemek programı cıkaramıyoruz sıpacıklara
yerim ben kııı onun üzgünüm diyen ağzınııı..yaramazzz...Bende bişi anlamadım büyümelerinden.Laflar tok tok, wc ye gelince tık yok:) Ben de Anılı geçen d.gününe giderken hazırladım, kakasını yapmış iki arada bi derede.Oğlum kaka deseydin, beraber yapsaydık tuvalete dedim.Üzgünüm anne diyo:))
hadi hayırlısı bakalım sistemleri nasılmış çilek sende gitcenmi bi süre yabancı ülkelerde bi kaç metod uygulanıyo diye duymuştum
ya ben tuvalet terliği alamadım.yoksa başlıcam.alıştırma külodu aldım iki tane.kuzenlerinden görüyo, girmek istiyo.geçen girdi wc ye ve yaptı.denicem terliğini alır almaz.diğeri küçük geliyo..
esasında hazır kuzular artık bence..Ya ben tuvalet terliği alamadım.Yoksa başlıcam.Alıştırma külodu aldım iki tane.Kuzenlerinden görüyo, girmek istiyo.Geçen girdi wc ye ve yaptı.Denicem terliğini alır almaz.Diğeri küçük geliyo..
biraz iştahsızdı demi senin kuzu ..şimdi nasıll.açıldımı iştahı kuzubnunnnhakkaten her bırseyı bılıp bızı hayrette bırakıyorlar ama ıs bez meselesıne gelınce hazır degıller
cılegım cok sevındım canım kres ısınıze
bız de eylul de baslamayı dusunuyoruz
gulızım ben sırf ona ozel yapmıyorum
sadece yaptıklarıma ıtına gosterıyorum ama hep beraber yıyoruz
artık ozel karısımlar yok
biraz iştahsızdı demi senin kuzu ..şimdi nasıll.açıldımı iştahı kuzubnunnnhakkaten her bırseyı bılıp bızı hayrette bırakıyorlar ama ıs bez meselesıne gelınce hazır degıller
cılegım cok sevındım canım kres ısınıze
bız de eylul de baslamayı dusunuyoruz
gulızım ben sırf ona ozel yapmıyorum
sadece yaptıklarıma ıtına gosterıyorum ama hep beraber yıyoruz
artık ozel karısımlar yok