- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.341
hem kişisel bi tercih hemde Ailevi bi mecburiyet benimki yasminim.babam yaşıyor ama şimdiden bana vasiyeti bu oldu.beni istedikleri gece babam oğlunuz müslümanmı diye sordu bide kızımın çalışmasına karışacakmısınız dedi başkada bişey demedi.bende çok emeği var önce kendim için sonrada babam için hep çalışacağım Allah ömür verirse.ayrıca ben özelde çalışıyordum doğuma kadar.ama şimdi arda büyüyünceye kadar büroda kalıcam esnek burda herşeyim.
sen çok güçlü kadınsın sana bişey demiyom arada doluyon ama geçer bu ülkenin senin gibi kadınlara ihtiyacı var
lorem çorba konusundada nazlılar yoğurt çorbasını kerem içmez kaan sever mercimeği eh içerler tavuk çorbasını ağzına tavuklar takılıyor diye içmez kaan keremde tavukları var diye içer.. Bende rondodan geçiriyorum un çorbası giboluyor öyle 5-6 kaşık içiyor kaan...
Sebze çorbasıda bazen kokusundan beğenmiyorlar aman işde çok seçici oldular ikisini aynı anda memnun etmek zor bugün mercimek yapoıcam yoğurt çorbası yeni bitti bitmedide bitti onlara göre...
dün eşime dedimki bebeye kim bakacak bi daha olursa, annen bakmaz dedim.seninki baksın dedi.ben de ameliyatlı ve evi uzak dedim.o zaman kendin bakacan dedi.ben de memnuniyetle dedim.bak bana , ben de bakayım size dedim.ne güzel çocuklarımı kendim büyütücem, büyümelerini görücem, hergün dışarı çıkmak zorunda kalmıcaklar, akşama sana kapıyı ben açıcam.temizlik yüzünden kavga etmicez dedim. Nasıl olur dedim.sen bilirsin, ben bakarım:)
kuşlllarrrrr ben geldimmmmm..
nasılsınız bakemmmm..
bende herşey aynı..yok bi numara..
tek güzelll..1 ay sonra eski iş yerimdeyim..görevlendrimem kalktıı..kavuşuyorum sizee :))