2008 Kasım Anneleri

Lorem sade ver yumurtayı.Proteine tamamı dönüşen tek besin.Tek başına da yeter kıı..

Kız Polipe evde oturanlar dayak mı yiyo.Şimdikiler yer mi anacım.12Sinde evlenen mi var kııı? Ev hanımlarının işleri de ağır ve önemli.Yaşın ilerlesinde bak bakalım kafan götürecekmi işleri.Hoş kocanın yanındasın sen.Başkasının yanında çalışsan farklı düşünürsün bence:)

tek yumurta da yedırırım de
peynır yedıremedıgım ıcın arada onu da kaynatıyorum ıste

karnımı acıktırdınız laa
benım kuzuya yaptıgım seylerı koca cok sever
bana da yap der hep

zaten canım soyle kaymaklı cevızlı ayva tatlısı ıstıyor

sabah krep yaptım bende çikolata sürdüm yok yediremedim kerem iki küçük ısırık aldı ...arada canı isterse peynirli ekmek yer kaan ama canı isterse...kerem sucuk salam düşkünü onuda kestim ama babamız evde olunca kıyamıyor veriyor yine...
eskiden peynirli omleti çok güzel yerlerdi hatta o gün çoırbayı beğenmezlerse hemen yumurtay aprdım karınları doyardı gittikçe seçici olmaya başladılar bir yediklerini bir daha zor yediriyorum değişiklik olacak illa.. meyve portakalı elmayı yiyorlar ALLAHTAN.. geçen yemediği için kerem iki günde zor yaptı kakasını ama terler döktü kulak çubuğuyla hallettim işi gecede uyutmadı kıvranıcam diye... kuru kuru böyle oluyor işde..(

saol canım bakalım ısler bı yoluna gırcek bende ıdare etmeye calısıyorum esımde farkında sıkıldıgımın ama yapacak bısı yok baska yerde de calısamam yapamam bu kadar rahat yerı bulamam kendı ıs yerım gıbı
eylul hıc cay ıcmedı bende vermedım bakıcısıgıl aglıyor dıye yarım bardak sofrada verıyorlarmıs ıcmıyormus hafta sonları ben elımden geldıgı kadar portakal sıkıyorum onu ıcıyor
meyve cok sever elmanın kabugunu yer yanlız artık sıkıldı elma portakal muz mandalına yazlık meyvelerı beklıyoruz cıksın erık seftalı yer artık tontısımmm

hem kişisel bi tercih hemde Ailevi bi mecburiyet benimki yasminim.babam yaşıyor ama şimdiden bana vasiyeti bu oldu.beni istedikleri gece babam oğlunuz müslümanmı diye sordu bide kızımın çalışmasına karışacakmısınız dedi başkada bişey demedi.bende çok emeği var önce kendim için sonrada babam için hep çalışacağım Allah ömür verirse.ayrıca ben özelde çalışıyordum doğuma kadar.ama şimdi arda büyüyünceye kadar büroda kalıcam esnek burda herşeyim.

sen çok güçlü kadınsın sana bişey demiyom arada doluyon ama geçer bu ülkenin senin gibi kadınlara ihtiyacı var

Dün eşime dedimki bebeye kim bakacak bi daha olursa, annen bakmaz dedim.Seninki baksın dedi.Ben de ameliyatlı ve evi uzak dedim.O zaman kendin bakacan dedi.Ben de memnuniyetle dedim.Bak bana , ben de bakayım size dedim.Ne güzel çocuklarımı kendim büyütücem, büyümelerini görücem, hergün dışarı çıkmak zorunda kalmıcaklar, akşama sana kapıyı ben açıcam.Temizlik yüzünden kavga etmicez dedim. Nasıl olur dedim.Sen bilirsin, ben bakarım:)

Gaza geldim , bana ihtiyacı varsa yurdumun çalışırım:))

Ben de babam için çalıştım ve çalışıyorum.Zaten onlar olmasa çalışmazdım..

bılmem calısmayı ıstemekle hayata bakısla alakalı sanırım bu durumlar
ısın ıcıne zorunluluk gırınce belkı kasabılır herkesı
ya da donem donem bu tarz duygu karmasaları yasanabılır
ben ıhtıyacım oldugu donemde de calıstım
olmadıgı donemde de
cunku kendım ıcın calısıyorum
canım oyle ıstıyor
ben ev hanımı falan olamam ben de o kapasıte yok

lorem çorba konusundada nazlılar yoğurt çorbasını kerem içmez kaan sever mercimeği eh içerler tavuk çorbasını ağzına tavuklar takılıyor diye içmez kaan keremde tavukları var diye içer.. bende rondodan geçiriyorum un çorbası giboluyor öyle 5-6 kaşık içiyor kaan...
sebze çorbasıda bazen kokusundan beğenmiyorlar aman işde çok seçici oldular ikisini aynı anda memnun etmek zor bugün mercimek yapoıcam yoğurt çorbası yeni bitti bitmedide bitti onlara göre...

anladım canım
senınkılerın damak tadı bırbırınden farklı

ben her corbaya sarımsak rendelıyorum once yagına
mercımek corbasına kerevız engınar brokolı havuc sogan patates ne bulursam atıyorum
daha besleyıcı oluyor
tavuk corbasında da tavukları cok haslayıp elımle mınıcık ufalıyorum
ekmek dograyınca cakmıyor tavuk oldugunu
aynı sekılde etlı corbalarda da ıyıce ufalıyorum etını
zor oluyor ama en azından yedıklerı bır ıse yarasın dıyorum
ama her gun mutlaka corba ıcırıyorum

nazlı etraf müsaitse bi piknik sepeti hzırla çıkar dışarıya zıplasınlar oynasınlar acıkınca yedir yemeklerini al içeriye mis gibi bide uyku çeksinler.

daha ne desin enişte demiş diyeceğini

bende hergün çorba içirmeye çalışıyorum beğenmedikleri zaman makarna kurtarıcı şimdilik...
bugün mercimek çorbasına bende atayım sebzelerden ..kerevizim var zeytinyağlı onuda yapıcam kerem patates diye yiyordu havuçlarınıda yer kaanda çorbayla tamamlar gibi bakalım...

polipim etraf çok müsait de biraz daha ısınsın havalar biz hep aşağı çardakta olacağız.. dün çıktık yürüyüşe gelince yorulmuşlar hemen uyudular uyanıncada acıkmışlar makarna yaptım çorbayı ikinci gün içmediler diye peynirli tereyağlı makarnayı yediler onunla yattılar...

kuşlllarrrrr ben geldimmmmm..
nasılsınız bakemmmm..
bende herşey aynı..yok bi numara..
tek güzelll..1 ay sonra eski iş yerimdeyim..görevlendrimem kalktıı..kavuşuyorum sizee :))

oooo hadı beklıyoruz yolunu gulızım

bız de aynıyız bak kuzulara ne yedırsek derdındeyız
senın gıbı haftalık yemek programı cıkaramıyoruz sıpacıklara

kuşlllarrrrr ben geldimmmmm..
nasılsınız bakemmmm..
bende herşey aynı..yok bi numara..
tek güzelll..1 ay sonra eski iş yerimdeyim..görevlendrimem kalktıı..kavuşuyorum sizee :))

Hoşgeldin ahretim benim.Beni bekledin de ondan olmadı.Şimdi Allah'ın izniyle beraber doğurabiliriz:) Mucizeyide çağırdım yanımıza:))))))

heyooo bi yazamadim beaa,caillou muhabbetimiz vardi nihayet bitti tv ye gectik:)

seytan kulagina derelrya hani,deniz hic yemek secmez ne yaparsam yer.bi bamyayi

sevemedi dana,halbuki tattirmistim kücükken..

bu arada birbirimizi öpüyorduk,ben biraz sert ve SIKISTIRARAK öptüm onu,bu hic adil diil annee küscem simdi dedi gitti.Aahaaaa agzim acik kaldi,gittim geberttm tabii sipayii..ne zaman buyudu la bunlar.

ama bu hıc adıl degıl kııı
senın mıncırmana nasıl dayansın cocuk pardon delıkanlı
ayyy yerım ben onu heee
nasıl da dıllı duduk maasallah

Ben esas haberi vermeyi unuttum...

Aguztosun 1`nde krese basliyoruz....Evimin ustunde uc tane kres vardi,biri devletin digeri dini bi digeride devletin ama özeldi..ucunede istek yapmistim ozel olan cikti,herkezde cok iyi diye duymustum.700 metre evle kresin arasi sabah babasi goturur ben getiririm ..cok cok sevindik dun geldi haber.

biz agustosun 9nda doncez tatilden biraz dinlenelim gider hemen.bi liste gondermisler yuh dedim,alincak listesi sadece kiyafet.neyse gelince hallederim onlari ayyy cok mutlu oldum beaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…