2008 Kasım Anneleri

sabah bi merhaba dedim şimdi kafamı işten kaldıramıyorum..
of ya çalışmak hiç bana göre değilmiş..sıkıldım artık..
bidaha dünyaya gelirsem ya kendi işimin patronu olmak yada zengin bi koca bulup evde yan gelip yatmak istiyorum..

Aynı fikirdeyim.Loto oynamaya tekrar başlıcam.Evimde oturur bebeme bakarım:)

selam hanımlar,
şahsi fikrim evde oturmak yan gelip yatmakta iyi değil emin olun... bir yerden sonra sıkıyor adamı...
bugün bende direk konuya daldım iyimi..:)))

sabahtan beri peşinde koşuyorum kuzuların bişeyler yedirmeye çalışıyorum yok sevdikleri şeyi bile yemiyorlar bana gıcıklık olsun diyemi nedir ...dötü moklular..:)))

ya sizin kuzular sabah öğle akşam ne yiyor kaç öğün yiyor bir deyiverin hele... deli oluyorum böyle peşlerinde koşunca bırakıyorum aç kalıyorlar sütle karın doyurmaya kalkıyoırlar aman şu biberonlarıda bir bıraksak nasıl güzel olacak yaaa...

niye okuyup iş güce atıldınız o zaman len her halükarda gelirdi zengin bi kısmet 18-20 civarı allahım yaww feminist polip dövecek valla şimdi hepinizi

Ne bilelim çalışmanın ağır olacağını uyuz karı.Zor geliyo işte.Hem zengin koca zengin hatunla evlenir.Onlarda fakire para yedirecek göz var mı? Başlarım feministliğine heee.Kır kıçını otur evinde, yün ör, yemek yap.Kadınlık budur işte..Günün şarkısı işte bu..

Oysa yatağında bile
Birgün uyku göremez
İhtiyar anası gibi
Kadınlığını bilemez
Makineler diken gibi
Batar hergün kalbine
Yün örecek elleri
Hergün ekmek derdinde

Anılın öğünleri bizim gibi canım ya..Yalnız dün akşam 7 gibi yedik yemeğimizi.O da çok yemedi, bir kase çorba içti.Sonra 10 gibi anne yemek istiyorum dedi.Hazırladım, hepsini de yedi ve süt içip yattı. iLK DEFA..

dagılın len kavga etmeyın
yan gelıp yatmak gıbısı yok elbet
ama ıslerın senın sayende ılerledıgını bılmenın hazzı da yok

uff ne bıleyım ıste

nazlım bızım kuzu sabah kahvaltısından sonra meyve yıyor bol bol
oglen kendı corbasının harıcınde annemler yerken yemek yedırıyormus masada
aksamustu annemın cay faslında ona ozel bırseyler yapıyor ama keyfıne baglı yemesı
aksam yemegını de bızımle yıyor ama hergun mutlaka corbasını ıcıyor
tatlı cok sevdıgınden eger yapmıssam tatlı muhallebılı bıseyler
yoksa aksam yatmadan evvel meyvelı yogurt ıle gunu tamamlıyoruz

merhaba kızlar
lorecım gecmıs olsun bende sabah eylulu bırakırken nasıl olsuysa sol sırt kısmım agrıyor kolumu kaldıramıyorum tutulmus gıbı
benımde keyfım yok yaa sabah kalkıp ıse gelmek ıstemıyorum kac aydır bu boyle sılzede paylasmıstım ısle ılgılıde hep problem yasanıyor ben muhasebe ısıne bakmak ıstemıyorum ama ustume kaldı bı sekılde halletıyordum ama su anda yapmak ıstemıyorum yenı arkadas alınacaktı dun gorusmeye geldı bugun baslıycaktı su saat oldu gelmedı

maşallah anıla
bende görürürm zaar birgün...yediklerini tabakları silip süpürdüklerini..:)))

Nazlım seninkiler hiç yemeyen çocuğa benzemiyo.İyiler maşallah.Ben de Anıla ısrar etmiyorum.Acıkınca gelsin.Akşam babası yemeğe çağırdı, gelmek istemedi.Ben de bırak kendi haline dedim.Bi baktım sandalyesine oturmuş..

ya masallah anıla eylul cok zayıfladı bu aralar gun ıcınde ıyı yemek yıyormus cok hareketlı bı snye durmuyor cocukkk
pazar gunu gece ben gıtmmıcem buuda kacam anne buda baba buda dıyor artık herseyın farkında ıyıce herseyı anlıyorr

bir maşallahta emiralp beye
anam hakkaten benimkiler çok az yiyor ya.. hergün bir çorbayla yada sabah onlara gööre bişey yaparsam onunla günü geçiriyorlar dün bir makarna yediler sabhta beğenmediler yumurtayı sigara böreğini...
ha bu arada artık meyve suyu yok kestim bir anda.. dün vişne kompostosu yaptım kerem içtide kaana beğendiremedim yine...ama bu ara çaya düştü samsunda alıştı biz çay içerken çay çay diye tutturyor çok açık şekerli su gibi veriyorum meyve suyundan iyidir ne yapım...

Ben sabahları veriyorum çayı.Açık dolduruyorum.Artık haftasonu sabah yumurta yiyoruz.Ben ilkokuldan beri yemiyodum.Anılada karıştırıp veriyodum.Şimdi sahanda yapıp yiyoruz:))

BEN BİŞEY DEMEYEYİM AYSEL GÜREL NUR İÇİNDE YATSIN O DEMİŞ ZATEN DİYECEĞİNİ

Ünzile insan dölü
On kardeş beşi ölü
Büyüdükçe unufak
Ve gelir de görücü

İnci gibi dişi
Görücü bilir işi
Söğüdüm ağlar gider
Olur hatun kişi

Varmadan sekizine
Ergin oldu Ünzile
Hem çocuk,hem de kadın
On ikisinde ana
Bir gül gibi al ve narin
Bir su gibi saydam ve sakin
Susar kadın ünzile

Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor
Dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyor
Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor

Korkar durur gitmez
Köyün en son çitine
İnanır o sınırda
Dünyanın bittiğine
Ünzile insan dölü
Bilinmezlere gebe
Sırların mihnetini
Yüklenip de beline

Varmadan sekizine
Ergin oldu Ünzile
Hem çocuk hem de kadın
On ikisinde ana
Bir gül gibi al ve narin
Bir su gibi saydam ve sakin
Susar kadın Ünzile

Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor
Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor
Dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyor.

KADINLARIN GÜÇLÜ KENDİ AYAKLARI ÜSTÜNDE DURDUĞU Bİ DÜNYA EMİNİM ÇOK SAĞLIKLI OLURDU DAHA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİRDİ

NEYSEM GEL GELELİM SENİN SİNİRİNE HİÇ YAKIŞMIYOR SEN GİBİ TAZE ANNE ADAY ADAYINA YASMİNİM

NAZLIM ARDADA 3 ÖĞÜN YİYOR AMA KREŞTE Bİ İKİNDİ KAHVALTISI MUHABBETİ VAR ORDA PUDİNG FALAN OLURSA YEMEZ AÇ GELİR AKŞAMDA ADAM GİBİ YER AMA AĞZININ SARDIĞI BİŞEY OLURSA ORDA YİYOR AKŞAM YEMEĞİNİ AZCIK SALLIYOR BENDE ÇAY İÇERKEN BİZ ONA KEK FALAN YAPTIYSAM ONU VERİYOM OLMADI MEYVE YİYOR YATIYOR

cay problemı bızde de var
babamdan ıstıyor o da kıyamıyor verıyor
ama pasa cayı seklınde cok cok acık ve tek sekerlı
bız seker ve tuz tuketımıne dıkkat edıyoruz kuzu da
onun ıcın cok tatlı ıcmesını ıstemıyorum o tarz seylerı

haftasonları bır gun krep gunumuz
kahvaltıya krep yapıyoruz ve onu yıyoruz
bır gun de omlet yedırıyorum cevızlı peynırlı tereyaglı
cok yemıyor tabıı bu saydıklarımı ama cay kasıgıyla da yese ben mutlu oluyorum

ıcırım geçmiş olsun sana..
iş konusunuda inşallah hqalledersiniz.. bütün yüğk sende anladığım kadarıyula...

yasmin kerem çok zayıf giysi dolgun gösteriyor böyle mıy mıy yer seçmez... kaanın maşallahı var iri yapılı anası gibi...:))
tek derdi kaan ın çok seçici olması beğendiği bişey olursa çok güzel yer ben şaşırıyorum artık ne yapım diye bazen sevdikleri şeyi bile yediremiyorum biri yemem deyince öbürüde onu taklit ediyor ben ise açlar diye kıvranıyorum..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…