- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.321
çilek hogeldin
pasin geçmiş olsun
yasmin noldu yaw sabahki mevzuyamı sıkıldın
sabah bi merhaba dedim şimdi kafamı işten kaldıramıyorum..
of ya çalışmak hiç bana göre değilmiş..sıkıldım artık..
bidaha dünyaya gelirsem ya kendi işimin patronu olmak yada zengin bi koca bulup evde yan gelip yatmak istiyorum..
aynı fikirdeyim.loto oynamaya tekrar başlıcam.evimde oturur bebeme bakarım:)
niye okuyup iş güce atıldınız o zaman len her halükarda gelirdi zengin bi kısmet 18-20 civarı allahım yaww feminist polip dövecek valla şimdi hepinizi
selam hanımlar,
şahsi fikrim evde oturmak yan gelip yatmakta iyi değil emin olun... bir yerden sonra sıkıyor adamı...
bugün bende direk konuya daldım iyimi..:)))
sabahtan beri peşinde koşuyorum kuzuların bişeyler yedirmeye çalışıyorum yok sevdikleri şeyi bile yemiyorlar bana gıcıklık olsun diyemi nedir ...dötü moklular..:)))
ya sizin kuzular sabah öğle akşam ne yiyor kaç öğün yiyor bir deyiverin hele... deli oluyorum böyle peşlerinde koşunca bırakıyorum aç kalıyorlar sütle karın doyurmaya kalkıyoırlar aman şu biberonlarıda bir bıraksak nasıl güzel olacak yaaa...
maşallah anıla
bende görürürm zaar birgün...yediklerini tabakları silip süpürdüklerini..:)))
bir maşallahta emiralp beye
anam hakkaten benimkiler çok az yiyor ya.. hergün bir çorbayla yada sabah onlara gööre bişey yaparsam onunla günü geçiriyorlar dün bir makarna yediler sabhta beğenmediler yumurtayı sigara böreğini...
ha bu arada artık meyve suyu yok kestim bir anda.. dün vişne kompostosu yaptım kerem içtide kaana beğendiremedim yine...ama bu ara çaya düştü samsunda alıştı biz çay içerken çay çay diye tutturyor çok açık şekerli su gibi veriyorum meyve suyundan iyidir ne yapım...