2008 Kasım Anneleri

selamlar hatunlar

biz bugun okullu olduk .hafta da 3 gün sabahtan öğlene kadar okula gidecek betül hanım artık.bakalım becerebilecekkmiyiz.bu gün öğlenede geldik zorla çıkardım gelmiycem burası benim okulum diyor.şimdi pek hevesli ama öyle oluyorlarmış 10 gün sonra cazibesini yitirince artık gitmek istemiyorum diye ağlıyan çocuklar varmış bakalım bizimki ne zaman sııkılacak sıkılsada devamlılıkta kararlı olun dedi müdüranım.bana biraz tuhaf geldi kafam karıştı gelgit yaşadım ama babamız kararlı.hayırlısı olur inş.

siz neler yapıyonuz bakalım.yemeklerden konuşmussunuz betül bazen 3 öğun bazen 2 yiyor özel yemek yapmıyorum ama ona göre şekillendiriyorum.et koymadığım yemeklere artık koyuyorum çorba muhakkak pişiriyorum.peynir sut asla yemiyor içmiyor sütü bir kaç yudumda bırakıyor napcaz bilmiyorum.

tuvalet eğitiminde zorlanacağız galiba çünkü bilinçli yapmaya başladı.şimdi kilot giymek hevesinde ablalar kilot giyer bez takmaz diyor ama bir çabasıda yok yani

saol yasminim insl canim..sizler klozet icin cocuk aparati aldinizmi?ben daha onuda almadim,bi denedim oturttum cocugun popo kayboldu duscem sandi galiba bidaha istemedi.o aparatlar cok iyiyymis herkez daha iyi alisiyor diyor.

Ben aldım ama alaturkada alıştırmayı düşünüyorum artık.Çünkü oturduğunda kaka yaparken çişi de gelse doğrudan dışarı yapacak.Alaturkada eski usül öğrensin.Klozeti daha sonra kullansın..

aksama ıspır kuru fasulye yapıcam kendımı ıyı hıssedersem
aslında hasladım dolapta duruyor ama su an gozumde buyuyor
kocıse ıhale etsem mı kı
sız ne var bakem

senin depresif modun böyleyse..keyfin yerinde olunca neler ediyon kııı..iliği çıkartıp falan filann..vallah ben hiç yapmadım öyle şeyler..tek yapabildiğim..bende çorbalarımı tavuk sulu yapıyorum.tek dikkat ettiğim tavuğu köy tavuğu kullanıyoruz.o kadarrr :))

ha bu arada neden deprsifsin canım ya..bak ne güzel bahar gelmiş dışarıyaaaa..aaa hiç yakışmıyooo senin gibi cıvıl cıvıl bi hatınaa :))

Mucize hatun hoşgeldin.Çalışmalara başladın mı:)))Ufaklığa alıştırma külodu alsan ya.Sizinde okulunuz hayırlı olsun.

polip hatun, çilek hatunnn..
Ne kııı bi hoşgeldin demiyonuzz..özlememişsiniz anlaşılan beni :))

hep burdasın hep içimde
korkarım hoşgeldin demeye
bilirim bu cümle
hep gebedir
kasvetli bir güle güleye

ben de klozette aparat kullanıyom klasik şu üstü yumuşak süngerlilerden bide ördekli yandan tutma kolluları vardı

avrupadan bi anne geçen bloğuna koymuş katlanıp çantaya konan ları varmış çok hoşuma gitti

canım ya yıne saglık sorunlarım var onun ıcın keyıfsızım
aslında keyfım yerınde de tansıyonum hareketlerımı sınırlandırıyor

ılık cıkarma en basından bu yana yapıyorum
onceden sık sık yapardım sımdı bır kez yapıyorum bırkac hafta gıdıyor
lezzet katıyor ayrıca yemeklere

bız klozet adaptoru falan almadık henuz
ben hazırandan once baslamayı dusunmuyorum
hava ıyıce ısınsın acelem yok

bende öle yapmıştım çeşmeyle falan oynaması hoşuna gitmişti bide kakayla tanışmaları lazım demişti dr ona baktı su döktü güle güle yaptı falan filan gerçekten gerek varmıydı o kadar törene bilmiyom ama bazı çocuklar korkuyomuş benimki tiksinmişti ıyy kokuyy demişti:26:

Güliz bencede baharda ögretmek en mantiklisi,simdi üsür diye korkuyorum ben.hos daha niyetide yok ama olsun krese gitmeden alissin istiyorum.
bende bahara üşütürüz diye bıraktım canım.eylül hazır aslında anne çiş diyo.ben yap kızım altında bezin var diyomm:)))

gelde anneme anlatt :))))

pardon fistiiim ben direk olaya dalmisim,demedim haklisin özür..hosgeldin :)))
hoşbuldukkkk çileğimmmmmmmmmm:)))

mucize hayırlı olsun kreşiniz..
aksama ıspır kuru fasulye yapıcam kendımı ıyı hıssedersem
aslında hasladım dolapta duruyor ama su an gozumde buyuyor
kocıse ıhale etsem mı kı
sız ne var bakem
bende balık , salata var canım..
allah senin iyiliğni versin kıı..haşladıktan sonra nesi kalmışş..yağla gitsinn..kocişi daha zor durumlar için kullanırsınn..bu pek basittt :)))

vaşşşşşş polipim bitirdinb benii..daha bi daa hoşgeldin demesende olurr..nbu hepsinin yerine tuttuuu :)))

teşekkür eederim yasmin hayır henuz faailiyet yok.dur kız dün 1 bugun 2 sen başladın herhal.valla betül dun tam 1 de uyudu .ha bide 3 ay folik asit kullanmak gerekmiyormu folik asit başlamak gerek ona göre

daha önce biz bbir ön callışma yaptığıımız için bizde tuvaletli ilgili her türlü ekipman mevcut alıştırma kilodu,klazet aparatı , dışarda mecbur kalırız diye arabada duran katlanlardan lazımlıktan,lazımlık ,tuvalette alışıyorum diye giya heveslendirici kitap ama çiş için bezi kullanmaya devam

çok geçmiş olsun canımmm..en son gitmiştin doktora tansiyon için. ne demişti..
ilik çıkarma işine gelincede
sana maşallah kuzuyada afiyet olsun diyorumm:)

gülizgül ,lore teşekkürlerr canlar

açım midem kazınıyor ama canım bişey istemiyor aslında bişeyler istiyorda ne istediğini bilmiyor

çilek hatun gülizim mucize hoşgeldiniz...
gülizim eski yerine dönüyormuşun gözünaydın bebe konusundada yasmin mucize ve sana kolay gelsin..:)))

çilekom sizinde kreş işiniz olmuş sevindim ama çok şey istemişler yabancı yerin hali başka.. gidene kadarda alıştırırsın çişe...

mucize seninkide bugün gitmiş hadi hayırlısı benim oğlanlar anca anaokuluna giderler ikisine para dayandıramayız gibi geliyor özeller çok pahhalıı arkadaşım tek çocuğun masrafıyla başedemiyor...

çiş işimiz bizimde yazın olacak alıştırma donu ve kolzet başlığı alacağım onlar yeterli ama normal tuvalete yaptıracağım ki gittikleri yerde illa klozzet olacak diye şartlanmasınlar...

bu arada kuzuların tırnaklarını kestim ortalığı süpürdüm topladım bu arada elim keremin gözünün yanına denk geldi çizildi ona üzüldüm..(
mutfağıda yüzden topladım akşamdan kalma kısırım vardı şimdi bir tabak aldım onu yiyorum nar ekşisi döktüm tekrardan süper oldu epeydir canım çekermiş..:))

Ya doktorum güzel bir vitamin kompleksi önerdi.Reçeteyi evde unuttum, alınca veririm.

ben de oyle dusunmustum gulızım
bn halletsem mı kı acaba
tansıyonumun dusme sebebı baska sorunlara baglı canım
onun arastırma ve tedavısı surecındeyım su an

kız polıpe ne kapısının onu kıı
kapı onune arabanı bıle koyamıyorsun o kadar kıymetlı
benım oglanın cısıyle mokuyla beraber koyarlar bızı sınırdısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…