- 6 Mart 2008
- 4.581
- 9
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #98.381
polip hatun, çilek hatunnn..
ne kııı bi hoşgeldin demiyonuzz..özlememişsiniz anlaşılan beni :))
ne kııı bi hoşgeldin demiyonuzz..özlememişsiniz anlaşılan beni :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol yasminim insl canim..sizler klozet icin cocuk aparati aldinizmi?ben daha onuda almadim,bi denedim oturttum cocugun popo kayboldu duscem sandi galiba bidaha istemedi.o aparatlar cok iyiyymis herkez daha iyi alisiyor diyor.
gulızım depresıf moddayım eskısı gıbı dokturmuyorum mamaları
bız de haftada bır gunbalık yıyor sadece
dıger gunlerde sebze tavuk et donusumlu yapıyoruz
ama corba konusunda ben de bıraz hassasım
mutlaka evde yaptıgım tavuk veya et suyu kullanıyorum
bazen ılıklı kemıklı etı kaynatıp ıcınden ılıgını cıkarıyorum
onu dondurup corbalarında kullanıyorum
ıstah sorunumu bılmıyorum
yemek ıstemıyor
kırk takla atıyoruz yedırene kadar
polip hatun, çilek hatunnn..
Ne kııı bi hoşgeldin demiyonuzz..özlememişsiniz anlaşılan beni :))
ben aldım ama alaturkada alıştırmayı düşünüyorum artık.çünkü oturduğunda kaka yaparken çişi de gelse doğrudan dışarı yapacak.alaturkada eski usül öğrensin.klozeti daha sonra kullansın..
bende öle yapmıştım çeşmeyle falan oynaması hoşuna gitmişti bide kakayla tanışmaları lazım demişti dr ona baktı su döktü güle güle yaptı falan filan gerçekten gerek varmıydı o kadar törene bilmiyom ama bazı çocuklar korkuyomuş benimki tiksinmişti ıyy kokuyy demişti:26:[/QUOTE
Ya kaka için oturtunca stres oluyorum, pipi karşıyı gösteriyo.Bacakları, üstü başı, banyo heryer batacak.Alaturka wc dikkatini çekti hep.Kapısı kapalıydı hep çünki.Klozet banyoda olduğu için sık sık gördü.
bende bahara üşütürüz diye bıraktım canım.eylül hazır aslında anne çiş diyo.ben yap kızım altında bezin var diyomm:)))Güliz bencede baharda ögretmek en mantiklisi,simdi üsür diye korkuyorum ben.hos daha niyetide yok ama olsun krese gitmeden alissin istiyorum.
gelde anneme anlatt :))))Çileğim hayırlı olsun kreş işiniz.Bakalım koca oğlan neler dicek daha..
Polipe önü kapalı sabo terlikler varya ondan istiyom.26 numara olsun.İki çift, biri de babaannede duracak.Adresi özeline atıyorum:)
Gülizim bebelere baskı yok, hazır olunca öğrenecekler..
hoşbuldukkkk çileğimmmmmmmmmm:)))pardon fistiiim ben direk olaya dalmisim,demedim haklisin özür..hosgeldin :)))
selamlar hatunlar
biz bugun okullu olduk .hafta da 3 gün sabahtan öğlene kadar okula gidecek betül hanım artık.bakalım becerebilecekkmiyiz.bu gün öğlenede geldik zorla çıkardım gelmiycem burası benim okulum diyor.şimdi pek hevesli ama öyle oluyorlarmış 10 gün sonra cazibesini yitirince artık gitmek istemiyorum diye ağlıyan çocuklar varmış bakalım bizimki ne zaman sııkılacak sıkılsada devamlılıkta kararlı olun dedi müdüranım.bana biraz tuhaf geldi kafam karıştı gelgit yaşadım ama babamız kararlı.hayırlısı olur inş.
siz neler yapıyonuz bakalım.yemeklerden konuşmussunuz betül bazen 3 öğun bazen 2 yiyor özel yemek yapmıyorum ama ona göre şekillendiriyorum.et koymadığım yemeklere artık koyuyorum çorba muhakkak pişiriyorum.peynir sut asla yemiyor içmiyor sütü bir kaç yudumda bırakıyor napcaz bilmiyorum.
tuvalet eğitiminde zorlanacağız galiba çünkü bilinçli yapmaya başladı.şimdi kilot giymek hevesinde ablalar kilot giyer bez takmaz diyor ama bir çabasıda yok yani
bende balık , salata var canım..aksama ıspır kuru fasulye yapıcam kendımı ıyı hıssedersem
aslında hasladım dolapta duruyor ama su an gozumde buyuyor
kocıse ıhale etsem mı kı
sız ne var bakem
hep burdasın hep içimde
korkarım hoşgeldin demeye
bilirim bu cümle
hep gebedir
kasvetli bir güle güleye
ben de klozette aparat kullanıyom klasik şu üstü yumuşak süngerlilerden bide ördekli yandan tutma kolluları vardı
avrupadan bi anne geçen bloğuna koymuş katlanıp çantaya konan ları varmış çok hoşuma gitti
[ı]ama bızım alaturka wc mız ıptal[/ı]
[ı]ne olacak sımdı[/ı]
[ı][/ı]
[ı]mucıze okulunuz hayırlı olsun canım[/ı]
[ı] [/ı]
çok geçmiş olsun canımmm..en son gitmiştin doktora tansiyon için. ne demişti..canım ya yıne saglık sorunlarım var onun ıcın keyıfsızım
aslında keyfım yerınde de tansıyonum hareketlerımı sınırlandırıyor
ılık cıkarma en basından bu yana yapıyorum
onceden sık sık yapardım sımdı bır kez yapıyorum bırkac hafta gıdıyor
lezzet katıyor ayrıca yemeklere
bız klozet adaptoru falan almadık henuz
ben hazırandan once baslamayı dusunmuyorum
hava ıyıce ısınsın acelem yok
teşekkür eederim yasmin hayır henuz faailiyet yok.dur kız dün 1 bugun 2 sen başladın herhal.valla betül dun tam 1 de uyudu .ha bide 3 ay folik asit kullanmak gerekmiyormu folik asit başlamak gerek ona göre
daha önce biz bbir ön callışma yaptığıımız için bizde tuvaletli ilgili her türlü ekipman mevcut alıştırma kilodu,klazet aparatı , dışarda mecbur kalırız diye arabada duran katlanlardan lazımlıktan,lazımlık ,tuvalette alışıyorum diye giya heveslendirici kitap ama çiş için bezi kullanmaya devam