2008 Kasım Anneleri

ha gayret yasmınım
darısı ısteyen herkesın basına

ıcırım sen nıye dusunmuyorsun bu kadar uzun sure

mucızem bence sende bekleme
hazır calısmıyorken hallet bu ısı

cılegım merhaba

ayyy biz geldik yorulduk valla

yasmin bizim sorun benim tüplerimin biri kapalıydı birde eşimden kaynaklı bir sorunumuz vardı

biz evliğilğimizin ilk 5 yılı istemedik eşimin askerliğinden sebep son 5 yıllındada uğraştık olsun diye

şimdi nasipp kısmet.ama yine aynı strese girmek istemiyorum çok yorucu

tamam bende baharla birlikte yeni çalışmalara başlıyorum:))))))))))

Bana arkadaş ol be Mucize.Bulantıları falan beraber çekelim:))

tammam becerebilirsem arkadaşınım yasmin

biliyomusun yasmin ben hamileliğimde birkere çıkardım doğru dürüst bulantı falan yaşamadım sadece kokulara çok hassastım o kadar

tammam becerebilirsem arkadaşınım yasmin

biliyomusun yasmin ben hamileliğimde birkere çıkardım doğru dürüst bulantı falan yaşamadım sadece kokulara çok hassastım o kadar

6-7 Haftadan 3.ay bitene kadar çok bulantım oldu.Akşamları ağlardım.Çıkarmazdım ama bulantım devamlı olurdu..Sonrası iyi geçerdi.Tabi şeker yükleme testine kadar.Sonra da diyet

hadi bakalım hepiniz aşka geldiniz hayırlı sağlıklı bebişler ve hamişlikler olur inşallah

rekor bende mi ben hiç kusmadım bulantımda olmadı sadece şiştim şiştim patates çuvalı gibiydim o kadar.ama yinede maşallah 8.ayıma kadar çalıştım tek hatırladığım kötü anılarım sabah kalkınca ayakalrımın altındaki ağrı
şükür rabbime tabi ikincidede öle olurmu garantisi yok
size boll cevizli keçiboynuzlu hurmalı günler dilerim enerji olur
görüşürük ben kaçtım

lorecım bıraz malı sorunlarımız var 3-4 yıl ıcınde hafıfler sanırım ozaman olur ınsallahh
montı amcama baktım merdıven cıkarken popom dolmus adımları atarken sallanıyor bel bolgesı acıll 60 ve altı olmam lazım nısanda baslıyım artıkk

güzel temennilerin içn teşkür polip hatun ve güle güle

sadece bol stresli bir hamilelikti benimki bende doğurana kadar gezdim ilk üc ay evvde yatış yaptım sonra çıktım

yasmin boll şanslar diliyorum canım allah isteyen herkese nasih etsin inş

Bende sana bol şanslar diliyorum:)Amin canım..

Günaydın yavrular.Bugün başım ağrıyo.Koca yine sinirlendirdi beni.Anıl benimle çıkmak istemedi dışarı.Bende sen götür Anılı dedim.Vay tıraş olacakmış, geç kalırmış.Ben de geç kaldım.Bencil şey..

Hilalim hoşgeldin.Nasılsın canım?

Lorem günaydın..

hılalıl hosgeldın canım
ıyı sayılırım ıste
gelısmeler oluyor ama henuz sonuclanmadı durum
ama genel manada ıyıyım sukr

yasmınım sınırlenme
sakın ol
senın extra sakın davranman lazım sımdı

günaydın yasmin pasin ve hilal ve sonradan teşrif edecek tüm kadınlar:80:

benimde alerji coştu bahar güzelde sabahları zor bana.beynimi sıkıyorlar şu an gözlerim pörtleyecekmiş gibi hissediyorum.

bugün çok işim var bidaha yazabilirmiyim bilmem şimdiden öptüm hepinizi herkeze kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…