2008 Kasım Anneleri

ziyaretci olup bidaha okuyasim var sizi:)))))

ahlaksizlar sizi begenmeyin su elin adamlarini,kalitem düsüyor ayol burayi üyeligimle okuyunca :)))))))))))

bari ziyaretci okimm ha ha ha....

bugün itiraf günümüz hadi sende maşallak de birine
burası beyoğlunun arka sokakları gibi oldu karışık accık içki kokuyo kavga çıkabilir ama bool efkar var
cici kız korktuysan kaç sende yoksa çek bi tabure gel balalarının yanına

çilek kafa öle herkeze demez maşallakkkkk
valla derse şaşarım o yüksek sosyatenin el değmemiş nazlı kır çiçeği
beğenmez bizimkileri

iyiyim leynnnnnnnnnnnnn pek seviyim hepinizi,ama su ziyaretcilere dalasim var.insanda utanma yoksa zorla olmuyor iste,cok cekinirim ben utanmaz insanlardan Allahim korusun hepimizi.

neyse simdi pasamin istegi uzerine muzik dinliycez,deniz koydum adini dinlyiyor sallaniyor filan:)) bu benim sarkim benim ismim harka diyorrrrrrrrrrr hayrin gelirim yine beni sevinnnnnnnnnnnnnnnn

çilek kafa öle herkeze demez maşallakkkkk
valla derse şaşarım o yüksek sosyatenin el değmemiş nazlı kır çiçeği
beğenmez bizimkileri

hahahhhah el degmemiss derken :))) oyyyy güzel adamlari bende cok severimmm arada agzimdan kacar sonra tun bit bit susmuyor o yuzden suan itiraf edemiyorum ..

noluyonuz leynnn
bebelı analar bırakın su starları
odun modun da olsa kocadan fayda var yıne

yasmınım odunluk yaptı yıne
aradım saydım saydım saydım
rahatladım
dınledı sadece gunah degıl mı bana dedı
gıybet etmıyorum, dedıkodunu yapmıyorum bak acık acık soyluyorum okuzsun dedım
tsk ettı
anladı zaar okuzlugunu

ben zaten çok yakışıklı adam sevmem karizmatik olsun azcık ama güzel olmasın güzellik kadına yakışır gibim sanki pek süslü adamda sevmem temiz pak olcak ama süslü olmasın yaaa

iyi günler hanımlar

sizin muhabbet koyu ben sızmayım birazdan koci gelcek bi kaç banka işimiz var oradanda sapişe uğruycaz

lorecım bende eve gıtmek ıstıyorum 2 gundur hafıf bır basagrısı cekıyorum ayazdan sanırımm
yarında kız kardesım gelebılır hava soguk sen bılırsın dedım gelıcek herhalde gelmelerı bısey degıl gıdınce eylul cok aglıyor herkesı sayıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…