2008 Kasım Anneleri

lorecım bende eve gıtmek ıstıyorum 2 gundur hafıf bır basagrısı cekıyorum ayazdan sanırımm
yarında kız kardesım gelebılır hava soguk sen bılırsın dedım gelıcek herhalde gelmelerı bısey degıl gıdınce eylul cok aglıyor herkesı sayıklıyor

Ne güzel işte kardeşin geliyo.Tontişde alışacak bu ayrılıklara.İlerde erkek arkadaşı olacak, ayrılacak vs. Şimdiden alışsın hasretlere..

Dün biriki eksik almak için kozmetik malz. satan bi yere girdim neyse aldım bikaç bişiy bide nemlendirici lazım dedim yüzüm için kız şu iyidir dedi ee belli bi yaştan sonra şart dedi neysem sallamadım
kaç yaşındasınız dedi 83 doğumluyum dedim aa bende dedi
evlimisiniz dedi evet dedim
siz dedim
yok dedi bekarım
öle başı kapalı 3aşağı beş yukarı yaşınıdda tahmin edebilcem bi tip neysem
üniversite falanmı okuyorsunuz dedi
yok dedim malimüşavirim çalışıyorum
aa ölemi falan
evli bekarda farkediyor insanı yıpratıyor dedi
(ne diyo lan bu diyorum 28 yaşındaki kadına üniversitedemi okuyorsunuz diyo aa beni öğrenci sandı moduna girecem tam, duruyor evli bekarda farkediyo sen çökmüşün ben daş gibiyim diyofalan)
neyse ben ısrarla susuyorum ama o konuşuyor
çocukta varmı dedi
var dedim
kaç yaşında dedi
2 dedim
aa çok şaşırıdm ben geç kalmışım dedi ama 83lü ilk tanıdığım evli bayansınız benim tüm 83 lü arkadaşlarım bekar dedi var bu 83lülerde bi uğurusuzluk dedi
bende ilginç hakikaten dedim bilmiyodum 83 lülerin topluca evde kaldığını haha dedim

manyakmıdır nedir yaptım alışverişmi çıktım ne dedi yada ne demek istedi yoksa öle saçmaladımı anlamadım

Dün biriki eksik almak için kozmetik malz. satan bi yere girdim neyse aldım bikaç bişiy bide nemlendirici lazım dedim yüzüm için kız şu iyidir dedi ee belli bi yaştan sonra şart dedi neysem sallamadım
kaç yaşındasınız dedi 83 doğumluyum dedim aa bende dedi
evlimisiniz dedi evet dedim
siz dedim
yok dedi bekarım
öle başı kapalı 3aşağı beş yukarı yaşınıdda tahmin edebilcem bi tip neysem
üniversite falanmı okuyorsunuz dedi
yok dedim malimüşavirim çalışıyorum
aa ölemi falan
evli bekarda farkediyor insanı yıpratıyor dedi
(ne diyo lan bu diyorum 28 yaşındaki kadına üniversitedemi okuyorsunuz diyo aa beni öğrenci sandı moduna girecem tam, duruyor evli bekarda farkediyo sen çökmüşün ben daş gibiyim diyofalan)
neyse ben ısrarla susuyorum ama o konuşuyor
çocukta varmı dedi
var dedim
kaç yaşında dedi
2 dedim
aa çok şaşırıdm ben geç kalmışım dedi ama 83lü ilk tanıdığım evli bayansınız benim tüm 83 lü arkadaşlarım bekar dedi var bu 83lülerde bi uğurusuzluk dedi
bende ilginç hakikaten dedim bilmiyodum 83 lülerin topluca evde kaldığını haha dedim

manyakmıdır nedir yaptım alışverişmi çıktım ne dedi yada ne demek istedi yoksa öle saçmaladımı anlamadım

Evlenememe sebebini yıllara yıkmış.Tuhaf olan ben değilim 83 demiş:)

ya poli atıyolar onlar bacım ya o kozmetikçideki salaklara alışkınım ben artık
hahha kuzenime aaaaa 81limi daha fazla gösteriyosunuz inanmıyoruuuuaaaaammmm tabi cildinize krem kullanmanız lazım falandan çıkmıştıda dalmıştı benim kuzen kıza 23 yaşındaydık daha hemde
bende alıştım artık giripte krem istedinmi totoları tavan yapıyo onların

Alahım ya çok kozmetikci tecrübem yokda 2daha gidersem çözecem bunları.kuaförlerinde saçlar pürçük pürçüktür aa şekerim çok kurumuş senin saçların derler
seninkide yandan yemiş ben bişey diyommu:KK9:

çiş işinde anılda yeşil ışık yakmış ıcırın böcüğündede var bişiyler hadi bakalım bekliyoz bez sallayan smileyleri:KK74:

Son düzenleme:
polip çok güldüm ya..:))) aaman sallamıyacan böylelerini...
bu arada benim yiğenimde 83 lü kıııı hani geçen yazdım ya avukattı ataması oldu karayollarına yeni diye abovvv bana dese nese de ama sakın abula demeyin bana heheheh:)))bazıları kendini küçük görüyor işde satış yapalımda nasıl olursa olsun derdindeler...

yasmin hadi bakalım senin kuzu alışacak desene bu gidişle ıcırımın kıızda gelişme göstermiş darısı bizmkilere...

bu arada pek sevinçliyim 2 gündür yemek namına boğzından bişey geçmeyen kaanım çorbasını içti ateşi yok az önce komşum gelmişti onun kuzlarlada iyi oynadılar gelişme var paylaşım arttı...

nazlimo ablan kurban olsun sana demiyeceksen demem abla mabla
karılar niye şu yaşla kilo mevzunu aşamadılar gitti başka mevzuları yokmu bu insanların komik yaw

anlamam yas meselesıne takılanları ben zaten
her yasın ayrı bır guzellıgı var
en guzel cagımdayım
demıs kenan amcam bıle

anıl pasama maasallah
bızım danacık da eee geldı dıyor gıdıyoruz ama pırt yapıp cıkıyor
klozet kapagını akvaryum sanıyor habıre bu da balık bu da balık bu ıse cıcı balık dıyor

yapınca ben kaka yapıım dıyor
okadar bı gelısme yok yanıı
ama yaza bırakmasını ıstıyorum iznimiz 15 gun cocuguda sıkmak ıstemıyorum ınsallah zorlamadan kendılıgınden bırakır

Doğrusu tülotlu çorabını giydir çıkar problem.Tayt bakacam bugün birde.Ayakta yapıyo çişini.Ay ne acemiymişiz.Babası diyo sen göster ben diyorum sen göster.Hahahaa..Erkeksin yaparken göster diyorum bi taraftanda çekiniyorum.Çünkü çocuklar nerde ne diyeceklerini bilemiyolar.Büyük yeğenim ilk çişi öğrendiğinde bana" babamın pipisi kocamaaaan "demişti heyecanlan:)) Babası örnek vermiş öğrensin diyede.Aynı şeyi yaşamak istemiyorum:))

:KK60: :KK60: :KK60:
yok yaaa kımseyı gormesıne gerek yok bence
anlattıklarımızı anlıyorlar cok sukur
cok dıkkatlıyız bu konularda bız
korkuyoruz hem kotu etkılenmesınden hem de baskalarının yanında soylemesınden

gecen yaz esım ısten gelmıs kafasını sokmus lavabonun ıcıne kafayı ıslatıyor
bende ooo bıcı bıcı yaptım elımle kafasına sevdım
ertesı gun gıdıp anneme demıs kı
anne babayı bıcı bıcı yaptı :KK60:

yasmınım evet ama ınsanda sasırıyor nasıl ogretcem dıye dedıgın gıbı acemıyız
pazar gunu dogumgunune gıttık erkek cocuk tuvalete gıtmek ısteyınce kızda gırmıs yanına oda acmıs altını erkekte sanrım hıc gormemıs gozlerını portleterek bakmıs anlatıyorladı gulerekkk:KK53:

Anılda bazen tuvalete dalıyo, ısrarla anne senin pipin yok mu, nereye gitmiş, babamın var, babannemin yok diye sayıklıyo.Kalabalıkta insan ne yapacağını şaşırıyo..

kızım iyiki bir yazdık abula demyin diye sonuna gülme işareti yaptık ya ne takılayım yaş meselesine..sizinle ne paylaşıyorsam yiğenim bilir herşeyimi özelleri bile oda evli bende bilirim arkadaş gibiyiz olmasakta ne takılcam alllaalalaa:KK33:

çocuklar konusunda çok haklısınız bu veletlerin hepsi çok bilmiş... bende çok dikkat ediyorum arada şaıp yanılıp yanında öpüyorbeni kerem muzip muzip bakıyor sırıtıyor.. azcık daha dilli olsa söler valla herkese...zaten azcık kızsam akşam hemen bababya yetiştiriyor anne ah yaptı diye...

kızım iyiki bir yazdık abula demyin diye sonuna gülme işareti yaptık ya ne takılayım yaş meselesine..sizinle ne paylaşıyorsam yiğenim bilir herşeyimi özelleri bile oda evli bende bilirim arkadaş gibiyiz olmasakta ne takılcam alllaalalaa:KK33:

çocuklar konusunda çok haklısınız bu veletlerin hepsi çok bilmiş... Bende çok dikkat ediyorum arada şaıp yanılıp yanında öpüyorbeni kerem muzip muzip bakıyor sırıtıyor.. Azcık daha dilli olsa söler valla herkese...zaten azcık kızsam akşam hemen bababya yetiştiriyor anne ah yaptı diye...

sana demedim nazlım genelleme yaptım.hiç tanımdağın insanlar özellikle ilk muhabbet ya yaş yada kilo oluyo
sana dermiyim tontişim senin herhangi bir takıntın olmadığını hissedebiliyorum

X