2008 Kasım Anneleri

Külotlu çorap giydiriyorum hemde kırmızı:)) Askerde bilem giyiyolarmış kıı.Bilmeyen yoktur elllaam.Söyle kız arkadaşına kıı.Bizim kimseden korkacak bişimiz yok.Hııııh:))))))

Külotlu çorap giydiriyorum hemde kırmızı:)) Askerde bilem giyiyolarmış kıı.Bilmeyen yoktur elllaam.Söyle kız arkadaşına kıı.Bizim kimseden korkacak bişimiz yok.Hııııh:))))))

askerde içlik giyiyolar hatta benim herifin fotosu var kurnada yıkarken
benim arkadaşımın oğlu ardadan 8ay büyük ama bakan 6 yaşında falan der 107 cm 19kilo oda giyer ben çok dalga geçerim.sağolsun arkadaşımda sizde krosunuz beyaz atlet ve sliple der.ama kocaman erkek kalpli çıtçıtlı body bide külotlu çorapwalla kısmetini kapatıyonuz çocukların

nıhat dogan abımız survıvor yarısmasına katılıyormus beraberınde kı 6 unlu ısımle bırlıkte
ne laflar bırıktırmıstır sımdı varya

pöffff bu saat oldu yeni uyudu,uyutmayim dedim dayanamadi.ne gicik cocuk :)))

dikkat lazim vallahi,simdilik bizde ters bi durum olmadi..Yalniz gecen gün babasi koltukta

uzanmis yatiyordu üzerinde esofman,gidip b ianda adamin seysini tutuverdi bak burda ne var diye:))))))))

ikimizde sok olduk,hic üstelemedik sustuk.bir defa daha yapti babasi yine bozuntuya vermedi.

unuttu..niye yapti,ne düsündüde yapti cözemedim ben..

ay çilekk çok güldüm deli bunlar gııı
duydum pasikim adadaki tarantulalara bakıp bakıp benim memleketimin tarantulası bile daha başka bakıyo be diyecek herhal
kaçtım ben yaw öptüm hepiciğinizi özleyin beni anacım baayy
:98:

Çileğim çocuk görmüştür bi yerden.Siz değilsinizdir biliyorum ama belli ki görmüş

Cok sasirdik leyn nerden kimden görcekki,bence dikkatini cekti bian diye düsündük biz.

Cün tun hep kumas pantalonla gezer,cocuk onu ender esofmanla görüyor.nebilim iste

aman neyseki unuttu :)))

olum ben atlamam hic öyle bu ne diye :))))))))))))

çilek ay çok güldüm kusura bakma seni düşündüm birden burda ne varmışşş atlayan :)))))sen dersin de kocan pek ciddi duruyo o ne der bu durumda onu çözemedim
neyse şaka şaka iyi olmuş bişey olmamış gibi davramanız drlar da bu durumlarda onu öneriyo
DOĞAN KİM KIZLAR MERAKIMI MAZUR GÖRÜN:)

hahaha tun böyle durumlari sevmez,hic hoslanamz hattaa..ciddiyetini yesinler onun gicik sey.

dogan ne be?bu arada nihat dogan adaya gidiyormus yarismaya cok eglenceli izlemek istiyorum hemen.

gunaydın hatun kısıler
bugun cumaaaaa
ben pek sevındırık moddayım
sabahları zor kalkıyorum zıra
sıcacık yatagımdan ayrılıp buz gıbı havada donuyorum

aksama bır caya davet edıldım ama gıdebılırmıyım bılmıyorum
yarın ıcınse mısafırımın gelme ıhtımalı yuksek
aksam bellı olacakmıs
yanı bu su demek oluyor her ıhtımale karsı var olan eksıklerımı tamamlayıp hazırlık yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…