2008 Kasım Anneleri

hosgeldın krıkomm lens cok yakısmıs ben bu renge bayılıyorum

maytabım canım ıs yerındekı kadın hastaydı ızın alıp duruyordu ısler de halıyle bana ve arkadaslara kalıyordu amelıyat olacakmıs patronda cıkaracak yerıne bırını aldık o gelıcek bende rahatladım

Yaw Efeden başka kalmadı mı yaw?Dövmeleri falanda çok itici.Hiç beğenmiyorum yaaa.Ben hanımın çiftliğindeki Kemali hoş buluyorum.Bıyık mıyık sevmem ama ne yakışıyo tontişe.Maşşallak:)

ayyy biri efe mi dedi :KK69: onun yamuk ağzını öpemmm :KK31: maytabım aşkına saygım var ama ben de çok aşığım efeye vallah billah ondaki karizma başka bişi o kavak yellerinden çıktı ben diziyi bıraktım o geldi ben yine başladım izlemeye takıntılıyım efeye yani ayy şimdide hasta onu dizide öldürürlerse ayy düşünmek bile istemiyorum :KK25: :KK1::KK1::KK1:

olsun bebeğim sende aşık ol kocam değil ya sonuçta:KK70:D
bu arada bende efe yokken izlemedim eşim izledi o güvenci şu efe ölsede kurtulsak diyip duruyo ben hep odadan çıktım efe döndü başladım izlemeye .efe ölmez bu arada emin ol kriko haziranda final zaten dizi mutlu sonla biter .gerçi ters köşe dedikoduları dolaşıyo efeyi beklerken izleyici mineyi öldürücekler falan deniyo ama kimse ölmesin ya mutlu bitsin dizimiz demii ama

teşekkürler ıcırcım alıştım ben artık lense

ayy bencede mutlu bitsin ali rızada öldüğünde çok ağlamıştım efe ölürse artık gözyaşları sel olur napalım ya biizmde eğlencemiz diziler yani o dizi bu dizi derken günler geçiyor

Son düzenleme:
hööyyyyt noluyo len
ahlak masası geldi dağılın bakıyımmm
şu karıları alın içeri:KK57:

napıyonuz gı öpüyüm seviyim deliler

biriide maşallak tontişe falan diyo töbe bismillah

benım onların arasındakı ılıskı tuhafıma gdıyor aslı denızle sevgılıydı efeyle sevgılı oldu
o gıttı guvenmıydı onla bırlıkte oldu efe cıktı efeye dondu guvende efeye yardım edıyor
ayy bıtsın bu sene bıtcekmıs zatennn mutlu bıtsın efe ıyılessın denızle mıne evlensın bebeıcıklerı olsunn

enişte armutmu topluyor yoksam yortdışında falanmııı:kk77:
yurtdışında falan olsa en azından geldiği zamanlarda daha çok icraata geçerdik be poli karısı
var ama yok allah razı olsun

olsun bebeğim sende aşık ol kocam değil ya sonuçta:KK70:D
bu arada bende efe yokken izlemedim eşim izledi o güvenci şu efe ölsede kurtulsak diyip duruyo ben hep odadan çıktım efe döndü başladım izlemeye .efe ölmez bu arada emin ol kriko haziranda final zaten dizi mutlu sonla biter .gerçi ters köşe dedikoduları dolaşıyo efeyi beklerken izleyici mineyi öldürücekler falan deniyo ama kimse ölmesin ya mutlu bitsin dizimiz demii ama

ayy ölmesin ölmesin gıı mine ölmesin kimse ölmesin ne olur ya mutlu mesut bitsin işte öfff
bende efe yokken izlemiyordum efe geldi kaçıramıyorum ne hikmetseee
:76:

benim favorim emetttt oyyy kuzum yer onu tetesi (yiğit teyzeye tete diyo)
öperim severim ben onu

$05112006013ih3qx0mj6.jpg

bakın heleee yaaaa :nazar:

Son düzenleme:
yasmin deme öle itici mitici ya seviyoz olm napalım
kemal kim ya sevmedim ben o diziyi hiçte seyretmedim aslantuğ varken biraz bakınmıştım

krikom yakışmış lensler canım...
ıcırım hoşgeldin.. kızına kavuşmışun gözünaydın aşçıda bulunmuş işdede rahatladın hadi bakem kim tutar seni..:))
maytap kıı bende severim yamuk ağızlı orjinal adamı ama aşık değilem..:)))
mucize iyi gezmeler ..

polim günsürü beğenirdim ama bir ara ne seyrettim hatırlamıyorum ondan sonra itici gelmeye başladı...

ziyaretci olup bidaha okuyasim var sizi:)))))

ahlaksizlar sizi begenmeyin su elin adamlarini,kalitem düsüyor ayol burayi üyeligimle okuyunca :)))))))))))

bari ziyaretci okimm ha ha ha....

X