2008 Kasım Anneleri

günaydın hatta tünaydın hanımlar

maşallah lar için teşekkürler 2ciyi isteyenlere bi şevk gelir belkim die koydum bu resmi aslında darilgen in toprak beyi doğdu belki sapiş haber vermiştir 2ciler çoğalıyor

nazlıcım gözlerim renkli değil bebeğem ben gözlük kullanıyorum aslında yaklaşık 7 yıldırda lens kullanıyorum aslında sürekli amazon yeşili tercih ederdim belirgin olmadığı için ama bu sefer aman belli olsun yaa boşver dedim gri aldım makyajsız çok pörtlek ve kötü suruyor ama siyah gri yada gri mavi tonlarında makyaj yaptınmı hoş duruyor yani ben beğeniyorum ama çok belli olduğu için herkez lens kullandığımı farketti önceden herkez kendi gözleirmi ela yeşil zannediyordu

kızlar ani bir telle kızım ve ben bebek görmeye gidiyoruz

akşama da baba ve kızı başbaşa bırakıp ben arkadaşlarla muhabbete gidecem inş .kurt vadisi olması canımı sıkıyor ama baba kesin ona dalacak yada çoocukda izliycek diye korkuyorum ama sıkı sıkı tembihliycem artık.lorenin modundayım bende adamcağıza karşı

neyse kendinize iyi bakın canlar

biliyorum adam da değişik bir hava var bunu kabul ediyorum zaten ve senin bu inceliği yakalaman ayrı bir hoşluk gülüm asla aşkına lafım yok saygım var her zaman

merhaba kızlarr
maytapcım gecmıs olsun bu kecı grıbı kecı gıbı ınatcı oksuruge bırakıyor yerını sıcak seyler ıc canım balın ıcıne zencefıl rendele ıc canım oksurugu azaltıyor bırde sıgara ıcıyordunkı cıgerlerın bıraz nefes alsın baslama su zıkkıma
arda paşa ve anıl paşa gelmıs masallakkk onlara

yasmınım orkıdelerın cok guzel bu orkıdelerın ıcın aynı seye benzıyor ya eskıden adamlar karılara bunları gonderırımıs canları sey ısteyınce

dun oglen esım kızı aldı eve gelınce benı sormus aglamıs aksam eve gıttım dıbımden ayrılma senı sevıyorum dıyor ozledım dıyor cok ozledım kuzumu allahım ayırlmasın evlatlarımızdan bızı

aman maytabım
bızım sırkette herkes ıcıyordu 3 kısı bıraktı ıcmıyor rahat nefes alıyorum valla kapı pencere acıyordum
sonra da hasta oluyordumm
kullan bacım dıledıgınce kullannnn:92:

ayyy biri efe mi dedi onun yamuk ağzını öpemmm maytabım aşkına saygım var ama ben de çok aşığım efeye vallah billah ondaki karizma başka bişi o kavak yellerinden çıktı ben diziyi bıraktım o geldi ben yine başladım izlemeye takıntılıyım efeye yani ayy şimdide hasta onu dizide öldürürlerse ayy düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…