günaydın hanımlar,
mucize hanım kar kış demeden geziyormuşun aman dikkat et.. resminide bekliyoz .:)))
lorem oh ne güzel anacığında güzel bir gece geçirmişin keşke benim annemde yakın olsaydı özledim anamı...
maytabım sanada günaydın senin ora tepelik olduğu için daha soğuk oluyordu öyle hatırlıyorum zaten istanbula azcık kar yağsın sorun olur trafik tatil olmadımı oralarda çoğu yerde tatil sanırım bugün okullar...
yasmin gözükmüyor bugün dünden biriktiyse işler belki onlarla meşguldür...
bizde dün gece uykumuzu aldık ama kaan kuzum hasta ateşi var iştahı iyice kapandı dün sadece yarım çikolatalı gofret ve bir salatqlık yedirebildim.. çorba yaptım içmedi pizza yaptım yemedi ..
birde gözleri çapaklanıyor sert sert tutmuş yarın bir doktora götüreyim babamız yarın evde..
gece uyandı ateşi vardı babasını istedi o içeri götürdü 5te anca uyutmuş ilaç felan vermiş.. bende kaanın sesine kerem uyandı onu uyuttum ama yinede yatağımda uykumu aldım..
şimdi kaan yeni kalktı ateşi yok şükür ama çıkabilir keyfi yok.. kerem bey ise hala uyuyor onlar uyurken ben çamaşırları makinaya attım mutfağı topladım odayı topladım..
biz samsunda çok üşüdük gelirken fazlasıylada kar gördük o yeter siirt bugün günlük güneşlik yumuşak havasını seviyorum buranın...