2008 Kasım Anneleri

amın canım
allah basımızdan eksık etmesın onları
sana da evlatların buyuyunce ıyı bakarlar ınsa allah

bız hıc kar gormedıgımız ıcın sadece soguk havayla mucadele edıyoruz
ama ben cok usuyorum nedense
uyusuyor hemen ellerım ayaklarım

kızlar günaydınnn yasmin burda gördüğüm ilk foton la bu foto arasında bi 5-6 yaş oynamış kız.valla anılı görmesem yanında inanamayacaktımçok güzel görünüyorsunuz
krkitosun bebişede maşallah
diloksun minnakıda büyümüşde yemek lere içmeklere geçmiş
pasiin ohh benim yerimede hürremlik yap gııı sefan olsun en iyisi iç güveyliği ama nerde ikna olacak o koca
maytap çokk geçmiş olsun canımmm dikkat et fazla sigara içme bu arada iyileş bi:44:

ha bu arada dişçiyi erteledim bahar gelsi bu soğukta gitmeyecem niye demeyin keyif benim köy benim diş benim gitmiycemmm işte

bu arada yasmin ses ver 1 2

poliko saol cicim 5 gündür içmiyom eşimin isteğiyle:)))arada başıma vuruyo ama bu öksürük bezdirdi beni ve korkuttu ciğerlerim birbirine çarpıyo .tabii kimse inanmıyo 1 haftayla 1 ay arasında veriyolar bana:))eşimde kızıyo fırsatı değerledir ille 300 vericem diyosan git ver ama bırakmışken bırak diyo .aman bilmiyom kısmette ne var bakalım zamana bıraktım şuan içmiyorum ama milyon kere bırakıp başlamış bi akıllı olarak kendime güvenmiyorum doğruusu

sende keyif benim köy memed ağanın diyosun yani.dilediğini yap bebek bu soğukta dişçide çekilmez doru​

günaydın hanımlar,
mucize hanım kar kış demeden geziyormuşun aman dikkat et.. resminide bekliyoz .:)))
lorem oh ne güzel anacığında güzel bir gece geçirmişin keşke benim annemde yakın olsaydı özledim anamı...
maytabım sanada günaydın senin ora tepelik olduğu için daha soğuk oluyordu öyle hatırlıyorum zaten istanbula azcık kar yağsın sorun olur trafik tatil olmadımı oralarda çoğu yerde tatil sanırım bugün okullar...

yasmin gözükmüyor bugün dünden biriktiyse işler belki onlarla meşguldür...

bizde dün gece uykumuzu aldık ama kaan kuzum hasta ateşi var iştahı iyice kapandı dün sadece yarım çikolatalı gofret ve bir salatqlık yedirebildim.. çorba yaptım içmedi pizza yaptım yemedi ..
birde gözleri çapaklanıyor sert sert tutmuş yarın bir doktora götüreyim babamız yarın evde..
gece uyandı ateşi vardı babasını istedi o içeri götürdü 5te anca uyutmuş ilaç felan vermiş.. bende kaanın sesine kerem uyandı onu uyuttum ama yinede yatağımda uykumu aldım..

şimdi kaan yeni kalktı ateşi yok şükür ama çıkabilir keyfi yok.. kerem bey ise hala uyuyor onlar uyurken ben çamaşırları makinaya attım mutfağı topladım odayı topladım..
biz samsunda çok üşüdük gelirken fazlasıylada kar gördük o yeter siirt bugün günlük güneşlik yumuşak havasını seviyorum buranın...

Günaydın yavrular.Sabah 8,30 da bürodaydım.Yollar berbat halen.Akşama yağacakmış yine.Tabana kuvvet diyebiliriz yine.

Krikonun bebiş harbiden benziyo.Böyle bebiş gördükçe doğurasım geliyo

Lorem annene söyle de beni de evlatlık alsın.Bebe yap bakarım diyo, ıspanaklı börek ve çay yapıyo. Daha ne olsun.Kendine iletirsen sevinirim canım:)

Mucize teşekkür ederim.İnşallah ortam olurda şu yavruları evire çevire beraber mıncıklarız..

Polipe sahi mi diyon kıı?Çok mutlu oldum valla. Dişci işine gelince de havada korku kokusu var

Maytabım sigarayı bırakmanı çok isterim.İnşallah bırakabilirsin.Yanındayım canikom:)

günaydınnnnn Eki Görüntüle 155663
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım (hanginde acaba)

dün bizim evin oralar müthişti ama merkeze sürekli sulu kar ve yağmur yağdığı için kar gördm sayılmaz çok kötü bir soğuk var sadece

mucize kızzz nolur bizde görelim seni kankamla ben çok merak ediyossss

kriko maşallah arda beye kocaman olmuş öpüyorum nanaklarından

dilokscum ek gıdalarınız hayırlı olsun umarım tuna kadar yormaz seni

polip hatunn günün şarkısını alayım içim açılsın

dişçiden korkan nolsun.benim jinekolog harici bi korkum yok.hamileyken uyuştumadan dolgu yaptı ban gık demedim pehhh

dinçerim hoşgeldin yatıyom kalkıyom hep aynı şarkı

helvacı helva şeker lokumlu helva kendir tohumlu helva şeker lokumlu helva
teyy teyy

yasmınım gel kııı
ama annem senı gordukten sonra benı evlatlıktan reddebılır
sen cok becerıklısın ya hanıı
elıne de yakısıyor mubarek her ıs
onun ıcın benım tahtım sallanır ama olsun gel sen benım ablam ol

dıs hekımlerınden oldum olası korkarım
bu konuda yorum yapmayayım en ıyısı

dıncerım hosgeldım cıcım

polipe bu şarkıyı her duyduğumda necatiye yapılan haksızlık geliyo hüzünleniyom:))))ama abi neco daha güzel söylemişti :))

yasmin dinçer hoşgeldiniz...
polim dişçiişini bencede daha sıcak bir güne bırak aman zaten soğuk bir ortam orası birde hava soğuk olmasın değilmi..:)))
maytap hadi bırakırsın inşallah şu sigarayı...
bu arada necati kim kııı fransız kaldım dizilerden birindemi yoksa başka bir şahsiyetmi...

Nazlım hoşbulduk:)

Bencede Necati güzel söyledi o zaman.Meteden daha iyiydi.Hem saçlarına da bayıldım:))

Nazlım Öyle bir geçer zamankide Metenin şerro arkadaşı Necati..

necati öylebir geçer zamankide ki uyuz necati.
tamam ailecek metenin yanındaydık duygusal olarak ama objektif bakına neatinin sesinin ddaha güzel olduğunu farkettik...

günaydın bacılar,neydiyonuz
nedense güne yorgun başşlıyorum yine .pat diye uyanıp uykumu almış vucudum cakı gibi enerjik bir şşekilde güne başlıycam günü özluyorumm valla ne bu böyle yatarken daha dinlengin oluyorum uykuda yoruluyorumm resmen

eşim cuzdanını kaybetmiş sabah sabah onu aradık ama yok kar oynamışlardı betüşle orada duşudu herhal.belkide çıkar bir yerlerde

ooh lore ne güzel ama seniin kocada iyi .ben hastalandığımda 2 gün zor kaldı annemlerde benimki.kendi isteğiyle kaldığı hatta burda kalalım diye bana ısrar ettiği günler betülün bebekliğindeki uyumadığıı günlerdi.halbuki o kadar rahat ki ben bile onuun kadar rahat değilim annemlerde.

canım o kadar sıkılmıştıki dün kar havasını da hissetmek için çıktım valla.dün geçe bizim cadıyı içeri zor aldık kar oynuycam diye alıp alıp kar atıyo bize nerden görmuş anlamadık dün annanesi kapıyı acınca sana kar atıçam dedi ellindeki karı büyük bir zevkle fırlattı birde kahkaha atıyor sanırım kayudan öğrendi kartopu oynamayı

eheheheh polim sağol izledim necatiyi evet eurovisona katılsın necati...
bu arada okulu kim temsil edicek necatimi esas oğlanmı..:))
mucize hoşgeldin..iyi etmişinişz fırsatınız varken tadını çıkarın bişeylerin ben birini biraksam diğerini yine götürmeme lazım. zor benim için bu durumlar...

kavga gürültüde yok ama reytingler gene yüksek .3. sezondayız ama reytinglerimiz ilk günkü gibi maşallah.eee 2008 kasım annesi olmak ayrıcalık tabeee
neyse yaa meteye üzüldüm geçen bölüm hocasıda sinir etti beni çocuğa inanmadı .öff kafam kaldırmıyo aslında artık çok bağğrışlı dizileri bu dizide carolinle aylin sülümanda hürremin cırtlak sesi yüzünden ikisinide taki,p etmiyorum eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…