2008 Kasım Anneleri

yasminim çiçeğin çok güzel olmuş maşallah :nazar:

mucize hoşgeldin kuzum bak dünden beri diyoruzzz resim resimm :82:

kanka kız bende aynı bağırıp çağırılan ve çok fazla yılan hikayesi alavere dalavere bei kasıyor bende vazgeçiyorum dizilerden yavaş yavaş :KK55: kafam kaldırmıyo yaşlılık azizim

ya ben de hürremden sıkıldım iyice daral geldi bu yabancı garıların cırt sesinden...

yasmin kız maşallah ne güzel açmış çiçeklerin.. çok severimçiçekleri evlilliğim ilk yuılları çok çiçeğim vardı birazı nazara geldi birazı ev değişince gitti şimdi hiç beşeyim yok imrendim..:KK43:(

Nazlım kocam ve bende çok seviyoruz çiçekleri.İkimiz bakarız.Kaynanam ve annem de çok sever. Kaynanamla çiçek zevkimiz aynı zaten.Menekşeleri bazen üretip veriyoruz birbirimize.Ben çiçek açmayan bitkiyi sevmiyorum.Menekşe , orkide, yılbaşı ve sıklamenim var.Anılda bakıp bakıp maşşallak diyo..

maaşşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh diyorum yasmin ayy çok güzel olmuşlar terrar maşallah

benimki zavallı can çekişiyor ya benimkinin saksıda bir problem var herhal öyle geldiği gibi aynı saksısında tüllerin çinde duruyor garip elleme bisey olmz dediler bende ellemedim

tamam zeyna geliin profile bkliyom:)

kanka harbi yaşlandık herhalde yazdığımı okuyunca kafam kaldırmıyo falan :))))anladım iyice.
takip ettiğim ve rüyalarımı süsleyen bi dizi var malumunuz oda bu hafta yokmuş orjinal adam zatürrre olmuş yatıyomuş orjinal adamlar hastalanırmı yaw :))
onun dışındada öyle aman aman merakla beklediğim bişey yok .bu akşam trtdeki diziye baklıcam ondanda sıkıldım gibi aynı konakta falan kalıyolar habire dışarı çıkıyolar kız ağlıyo kaçamak bakışlar falan atraksiyon yok dizide bi ednan amcanın manitası var tahminimde yanılmamışım ama karının beyninde ur var zaar tek heyecanlı yer orası ednanın karısıda gördü hatunda kolyeyi bakalım neler olacak

yasmin gittim hemen tülleri çıkardım ya nasıl üzüldüm kızdım kendime

bir şeffaf saksısı var birde porselen saksı içene koymuşlar iki saksı iç içe diğerinide çıkarayımmı bi de sanki o saksıda kokler sıkışmış gibi

bide güneşi çok sevmiyormş doğrumudur

bilgilerin içinn şimdiden teşekkürler:KK71:

yasmınım maasallakkk canım cıceklerıne
ben hıc bakamam cıcek falan yaa
kendıme bakamıyorum zaten

dızı kulturum yok benım
oyle dızı falan pek ızlemem sevmıyorum nedense
oyle bır gecer zaman kı hoslandıgım bır dızı ama mudavımı olmadım
ızlesem de olur ızlemesem de

yasmin gittim hemen tülleri çıkardım ya nasıl üzüldüm kızdım kendime

bir şeffaf saksısı var birde porselen saksı içene koymuşlar iki saksı iç içe diğerinide çıkarayımmı bi de sanki o saksıda kokler sıkışmış gibi

bide güneşi çok sevmiyormş doğrumudur

bilgilerin içinn şimdiden teşekkürler:KK71:

Kökleriylede fotosentez yapıyo.Toprağı da özel, eğer azsa al ekle.Çok soğuğu da sıcağıda sevmiyo.Mesela yazın benim ev hamam gibi olur.Yaprakları yanıyo, yerini değiştiriyorum.Ama şeffaf saksı olmadan olmaz.Saksının altına köpük koy, hani marketten alınan tavukların altında oluyo ya köpük kaplar o da olur.Dibinden ver suyunuda, kök çıkarır emmek için.Kaloriferli evde bişi olmaz..

evet kanka biz yaşlandık kabul edip kırıp bacağımızı oturalım o hayelleride unut unutttt :KK36: :84:

bayıldım size mucizehanım ve küçük yaveri betüş hanım :KK69:

mucize kadın sanada betüşümede maşallah merakmızı giderdik sağol canım.çok hoşsunuz ana kız
benim surat falan çöktü yaa hastalıktan herhalde aynalara küstüm bu aralar,ısrar etmeyin resim falan koyamam hahahha:KK60:

yasmin bende açan çiçekleri birde hani yaprağı güzel olan çiçekler var ya onları severim...
yazın gelirken yengem tuttturmuş bana saksısıyla verdi menekşe burada çürüdü gittiğim yerlerde olsa çiçek hemen bişeyler alıcam ama yok burda...konu komşuda görürsem çalarım..:))çiçek evi güzellleştiriyor ...

mucize hanım maşallah sanada kızınada:nazar::nazar: çok hoşsunuz ikinizde...
lorem seninki yine kızdırmış seni herhall..

nazzlımelek maytap teşşekürler .maytap hanım senin her halin güzel

lore valla ben de senin moddayım yol valla soğukta daha güzel yontulur dağılmadaan yontarsın

MAYTAP KİM O ŞANSLI ÖZEL ADAM GI MERAK ETTİM:KK9:

yasmin maşallak walla bende kaktüs severim ama büyütemem öle kalırlar en son tatilde bi kilisenin bahçesinden çaldım anam 4-5 yıl oldu uzamazmı uzamıyo bende kıyamıyom atmaya

X