2008 Kasım Anneleri

canım ne guzel olmus senın ıcın
kıs geldı mı bılınmez ama ankara kotuymus

kuzum babasına kızdı
aslanın ayagındakı topu alamam dedı dıye

koca benı de kızdırdı cunku benı ıhmal ettı

Tombalaklarım, az önce oğlumla sarmaş dolaş güzel bir uykudan uyandık.Kocayla yemek yedik, yavru yemedi.Hayra alamet değil bu durum.Anılı çıkarayım dedim ama fırtınalı yağıyo kar.Azalma yok.Çatılarda 30 cm e geldi kar.Bugün evdeyim ama cumartesi günümü çalışarak geçiricem(

naparsınız ya az önce bir geldim sadece misafirler vardı boş bırakmışınız tükkanı..:)))

yasmin oh iyi etmişiniz bizde uyuduk kuzuları uyuttum dün gece yatağımda yatamadım kaan içerde abi seyredicem dedi kanepede uymuştum onlar uyuyunca bende yatağıma gittim azcık uyumuşum iyi geldi keremin sesiyle uyandıum evde anne anne diye beni arıyordu..
bugün hiç bişey yemediler şimdi çorba yaptım yok biri çay dedi benim khvemden az koydum tutturdu diğeri salam istedi verdim iki dilim çorba şimdi tabakta duruyor akşam ne yedireceğim bilemiyorum keyifleri yok pek ikisininde...

Nazlım şükür şimdi yedirdim yavruyada.Mercimek çorbası, pilav, yoğurt ve az kuru fasulye yedi.Domates kurtarıcım, onu görünce oturuyo yemeğe:) SABAHTAN BERİDE CİMBOM DİYE BAĞIRIYO EŞŞOĞ...Fenerli bi anne olarak ciğerim acıyo(

Az önce Hilalim aradı, sağolsun merak etmiş.Nişanlı çifti konuşturduk Gülizlede konuşalı 3-4 gün oluyo, selamı vardı üzerimde kalmasın.Çitomlada konuştuk 2 gün önce.O da yorgun savaşcı( Selamları var hepiciğinin..

toptan aleykum selam yasmınım
ben de kuzuma kavusmak ıstıyorum
evıme gıdıp kedı gıbı kıvrılmak ıstıyorum
cay eslıgınde yaglı hamurlu ne varsa yeyıp yaglanmak ve usumemek ıstıyorum

oooh maşallah anıla inş akşam biraz çorba olsun benimkilerde yer bişeyler nazlılar yemek konusunda... birazda hastalık var iyice kötü durum yani...

bende fenerliyim kuzularımıda fenerli yaptım heeehehe babamız bozuluyor bizdede..:))))

kızlarla görüşmüşün alalım selamlarını..:)) herkes kendi telaşında kar kış kıyamaet gidiyor anlaşılan...

ha polip hatun dişçide kolay gelsin..

Polipe hanım kolay gelsin dişcide.Ben şimdilik hallettim o konuyu.Loremle biz diş bakımımızı yaptırdık Allah'ıma bin şükür..

Nazlım benim oğlanında nefesi kokuyo birkaç gündür, bakalım ne olacak?

Lorem ye canım.Benim yerimede ye(Yarasın yağ olsun

benim dişçi devlet hastanesine başlamış yarın sabah gel dediler tipide yürüdüm gittim geldim dondummm:18:
hayırlısı töğbeliydim devlet hastanesine girmeye ama dişçimden başkasınada güvenemem neysem

aleyküm selam yasminim sen unut işi bu hafta zor gidersin...

pasin benimde evde yatasım warrr :97:
çilek kafa burası türkiye yok öle diyorum melih gökçek nerde diyolarmış biride twitter da diyomuş

nazlı uyu bol bol jet lac olmuşunuzdur:94:

yasmin rahatsınız benimde halletmeme lazım acil hemde tam nişan günü dişim apse yapmış azcık şişti yüzüm güzel oldu dedim hep bana olur böyle antikalıklar zaten benim moralimi bozmaya yetti ama herkes belli değil diyordu derdi bana işde dişin ertesi gün indi o şişlik...
el içine çıkıcam ya olur öyle bende vakalar...

polip hanım, valla bende sevemiyorum devlet hastanesi ortamını zamanında testler için çok gittim tam bir işkence yani..Allah düşürmesin tekrar..

kız uyuyayımda bir yere kadar kavun karpuzda yata yata büyürmüş aman zaten giderken bir kilo verdim dedim zaten suydu oda geri alıp geldimfrenledim azda olsa kendimi tatlılar gitti ama gözel gözelll

Tontişimi dışarı çıkarıyım, umarım üşütmez..

kaşkolunu sar burnuna burda tipi burnumdan girdi nefes borumu dondurdu walla.aslında rüzgar olmasa hava normal olacak ama rüzgar kötü yaww.kocakarı takvimlerine göre mart ya 9 gün yada 30 gün martlık yaparmış aboww bugün 9u 30 gün böle gidermi be.neysem hayırlısı

yav bu kadar korumayin su bebeleri sonra hastalandi diyip duruyorsunuz.belki inanmzsiniz ama denizin hic kaskolu yok,olmadida:) cocugun onca -10 larda cikar disariya ben hic kaskol baglamam.sapkasi eldiveni oldumu tamamdir.

ayrica bi gökcek hayranida benim,ne olursa olsun kivrak zekali bi adam..hazir cvpligi herkez yapar ama bununkiler düsündürücü.aman neyse evli zati

çilek bu tipi garip kız adamın burnuyla kulak deliklerinden içine içine giriyor.yawrum kaşkolu yok seninkinin ama astronot gibi montu var gördük:)başkasını bilmem de benim oğlanın dötünde boxerla bi penye eşofman üstündede ince bi montla uzun kollu tişörtü var benimki terliksi olunca giydirmiyoz ama
ben donuyom donuyooommmm

yavrumm burdaki ayazlarda fena olur ama kimse kaskol takmaz hic gormedim,galiba alissin cocuklar iklime diyedir.

kizim astronotun icinde kiyafetleri ince,aman usumezleryaaa abartmam ben o kadar.hem usuyunce soyluyorlar zaten,eve getiriyoruz bizde.

yavrumm burdaki ayazlarda fena olur ama kimse kaskol takmaz hic gormedim,galiba alissin cocuklar iklime diyedir.

kizim astronotun icinde kiyafetleri ince,aman usumezleryaaa abartmam ben o kadar.hem usuyunce soyluyorlar zaten,eve getiriyoruz bizde.

bende çok sallamam hatta espirisi çok yapılır ailede dalağı böbreği meydanda büyüdü gitti şu çocuk falan diyede ama onun vücut ısısı babası gibi yüksek
ben üşüyom yaw
annem çok giydiridi beni üşüyük yaptı herhalde ah bi daha doğsam böle alıştırmazdım vücudumu
konya dan ayazı bol bi günden hepinizi öpüyom eve gidip sıcak bi banyo ve çorbayla keyif yapacam
esen kalın.....

selamkızlar..çok yrgunum yaa

az önce ek gıdalara başıyoruz tpiciğimizi buldum da biraz baktım..ne günlerömiş yaa..kendi yazdıklarıma da güldüm...şimdi de selin için bakıyorum..unutmusumm valahhii

karılar selamun aleyküm
bugün daha iyiyim şükür ama sesim dönme gibi çıkıyo memoda kocide daha iyi bir gribi daha uğurluyoruz sanırım:))
ardında çok fena bi öksürük bıraktı ciğerlerim gümbürdüyo ve bronşlarımın olduğu yerler acıyıp yanıyo umarım zatürre falan olmam 2 sene önce geçirdim çok fenaydı 40 gribe bedeldi
neysem nazlıcım hoşgeldin hayırlı olsun canı nişanınız kuzulara ve size geçmiş olsun .yollar çok kötüydü valla o kadarla geçmiş olsun canım
yasmino evdeymişsin sanada geçmiş olsun tüm ankaralılara da
mucizeeeee bende görmek istiyom seni lüffen lüffen :))
polipe geçmiş olsun canım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…