2008 Kasım Anneleri

maytabım çok g. olsun cnm

nazlıcım hoş geldin

yasmin kar çk fenaymış yaa..evdeymişsin sefan olsun ohh ohh

polip güle gle cnm

mucize foto mu koydun..yaaa ben de istiyorum

yasmino ne güzel yaa ana oğul karın keyfini çıkartın benim kuzu geçen sene çok ağlamıştı kara bastırdım diye bu sene göremedik o yüzden basamadık evde kayyyaaayyo diye dolaşıyo
dün gece 2 gibi kalktım su içmeye camdan baktım ağaçlar yerler heryer bembeyazdı lapa lapa yağıyodu rüzgarda kesilmişti öyle güzel görünüyoduki uykuya yenik düştüm sabah seyrederim diye anaa sabah bi baktım kardan esser yok acaba rüya falanmıydı diyorum eşimde kalktı o da gördü hatta bugün oğlanın sınavı var heryer kar servis gelmezse nası götürürüm falan diye düşündüm o saatte
mart kapıdan baktırdı doğru ama cemrelerden dolayı da kar tutmadı sabahtan beri fırtınalı tipi var ama ne çatılarda ne yerde bi damla kar var entresan

sağolun kızlar evde olmak gibisi yok valla..

maytabım tekrar geçmiş olsun..

diloksum aynı dönemlerden geçiyorsunuz he başladınmı ek gıdalara yenimi başlıycaksın...büyüdümü o kadar fıstığın..

poli iyi dnlenmeler..

yasminnn maşallah oooh sefanız olsun bizde yolda karı görünce dokunmak istediler azcık verdim ellerine soyukmuş..:))))

bende bguün bişey yemeyince kuzular aile boyu tava pizzası yaptım babamızı bekliyoruz birazda soğumasını...
benimkide sinir etti bugün teli kapanmış şarzı bitti muhtemelen her zaman arkadaşından arar bu numaradan ara derdi bugün bir ben uyurken aradı uykulu ne konuştum hatırlamıyorum bile ekmek az nesquik bitti kuzuların alacak adam yok...

oyyyyyyyy şimşekler çakıyor yağmur fena yağıyor kuzular kucağıma geldi korkmuşlar... kerem anne kokunççç diyor...

Maytabım kar evimdeyken güzel geliyo.Dün rezil olduk yollarda.Hayatım boyunca unutamam.Nasıl yürümüşüm, eve gelene kadar bacaklarımın ağrısını hissetmedim.Eve geldim nasıl ağrıdılar.Üzerime yapışan karlar buz olmuş.Yarın nasıl gidicez bilmiyorum:KK43:

Nazlım inşallah şark hizmetiniz biterde buralarda görüşürüz.Kar yağan bi yerde:))

Selini çok merak ediyorum bende.İsmini ben önermiştim Diloksuma.En yakın zamanda bekleriz fotoları:)

selam hanımlar :KK3: ben nezamdır girmiyordum buraya bakayım dedim inşallah sizler ve tüm kuzular iyidir son sayfayı okudum her yerde kar var bi izmirde yok sanırım karlı yerdede yaşam zordur ablam bursada yar yağınca ilk gün çok mutluyuz 2ci gün her yer çamur pislik evden çıkamamak ta cabası falan diyor ama izmirde hiç kar görmediğimiz için hevesliyiz biz

selin hanım ek gıdaya geçmiş büyüdümü okadar :nazar: fıstığıma afiyet bal şeker olsun :nazar:

iyi geceler hepinizi öpüyorum

ee maşallah anıla hazır demekki yasmino
ya bu arada facede babasıyla resimlerini gördüm yasmin ne kadar benziyo babasına bu bebe ben bu kadar farketmemiştim ikisi yanyana olunca anladım :)neyse benimde fatih aynı baba 2.ler anneye benziyo hem bana gelin doğurcan unutma sana benzesin ona göre hem becerikliliği hem güzelliği:)

:nazar: anıla bizimkide tuvalete diyo oturtuyorum benide çıkartıyo dışarıya ama yapmadı hiç şimdiye kadar gerçi bende soğuk die en fazla 5-10 dk tutyorum orda bez de bağlatmak istemiyor bakalım zor bi dönem tuvalet alışkanlığı hepimiz sağsalim atlatalım

bencede 2ciler anneye benziyor yani bizde öyle oldu mert tıpkı baba arda aynı anne

Son düzenleme:
Evet kızlar babasının bebeklik fotolarıyla aynı.Kaynanam bazen ikinci defa Barışı büyütüyo gibiyim diyo. Yalnız karakter bana benziyo.Çiş işine gelince bazen yalan söylüyo, gidiyoruz pırt yapıp geliyoruz.Bugün böyle oldu.İnşallah devamı gelir, yaza temiz temiz gireriz:)

Maytabım ikinciyi bende kız istiyorum.Önce sağlıklı sonrada kız olsun diyorum:)

Krikocum seninkinin yeni fotoları yok sanırım.Bakalım kime benziyo.Benim kardeşimin ilk çocuğu babaya , ikinci anneye benziyo.Gelenek bozulmaz umarım:)

11519.jpg

11544.jpg

Son düzenleme:
babasının yüzü uzundur aynı mert gibi ardanın topalak kafası ve yüzü var burnu kaşları el ayak yapısı ve gzö şekli aynı ben :KK1: arda doğana kime benzerse benzesin sağlıklı olsun diyordum ama bebesinin kendine benzemiside ayrı bir güzellikmiş allah isteyen herkeze sağlıklı güzel bebeler versin

yasmin rersimlerde güzel çıkmışınız demeyi unuıtmuşum...:))
anılada maşallah inş. devamı gelir oh ne güzel olur yazın temiz temiz gezersiniz...benimkilerde yok bir gelişme...
şark görevimiz bitince denizi olan bir yer istiyor bizmki yada amasya hem sansuna yakın hemde güzel bir şehir gelirken oradan geçtik hoşuma gitti benimde...

kriko maşallah senin oğlana totoş yanaklarını öpesim geldi valla...
senin gözlerde renkliymiş yeni farkettim iyimi..:)())

yasoo ohh elenmisiniz anlasilan,pembe sapkana bayildim :)

krikoo kuzun cok tatli masallah yaaa.

bizimkiler ciktilar disariya,karlar eriyor artik son bi tepe kalmis erimeyen.

deniz ordan kaymasin icok seviyor,cikyior sonra oturup kayiyor:) havada gayet iyi bu aralar.

yatmadan bir bakıyım dedim sayfaya bu gün yine kar kış demeden attım kendimi dışarı ama bu sefer betülü ananeye bıraktım.iyi ki bırakmışım ben dondum valla.bir ara telden baktım sayfaya ama zor oluuyor.

.
mucize hanımda resim koyacaktı baktım hemen koymuş silmiş birde biz görek o nur cemalini mucizem bir daha koyuver yine silersin.....

hoşgeldin nazlı evine .tontişler ve kazanız içinde çok geçmiş olsun.betülün deyimiyle görersin canım inş,

yav bu kadar korumayin su bebeleri sonra hastalandi diyip duruyorsunuz.belki inanmzsiniz ama denizin hic kaskolu yok,olmadida:) cocugun onca -10 larda cikar disariya ben hic kaskol baglamam.sapkasi eldiveni oldumu tamamdir.:KK53:

çilek ama oralarda salgın virüs yoktur herhal.

karılar selamun aleyküm
bugün daha iyiyim şükür ama sesim dönme gibi çıkıyo memoda kocide daha iyi bir gribi daha uğurluyoruz sanırım:))
ardında çok fena bi öksürük bıraktı ciğerlerim gümbürdüyo ve bronşlarımın olduğu yerler acıyıp yanıyo umarım zatürre falan olmam 2 sene önce geçirdim çok fenaydı 40 gribe bedeldi :KK43:
neysem nazlıcım hoşgeldin hayırlı olsun canı nişanınız kuzulara ve size geçmiş olsun .yollar çok kötüydü valla o kadarla geçmiş olsun canım
yasmino evdeymişsin sanada geçmiş olsun tüm ankaralılara da
mucizeeeee bende görmek istiyom seni lüffen lüffen :))
polipe geçmiş olsun canım şimdiden

maytap tekrrar geçmiş olsun canım gerçekten buseneki grip dediğin gibi 40 gribe bedel.bende griple birlikte zature başlangıcı olmuştum.çok değişik insan ağır atlatıyor,sanada görünecem canım:))

YASMİN valla resimlerin birindeki bakışa birindeki nanaklara bittim tam ıssırmalı yanaklar yav.çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun:nazar:ayrıca sanaada :nazar:

kiriko senin paşaya da maşallah.önden 2 diş çıkıncakı halleri çok tatlı oluyo yaa

polipe dişçiye gitmişsin sanada geçmiş olsun canım.benimde akşam 7 de randevüm babam götürecek tek dişi dolgu yaptıracam birde diş taşı temizliği ama yinede tırsıyorum.

neyse artık gidem yatam.

sabah ilk açan güzel hatuna günaydınlarrrrrrr

slmlarrrr
gunaydın karlı yurdumun guzel anaları

ay gozum gonlum acıldı ayol
yasmınımmmmmm
anıl ıstedıgı kadar babaya benzesın huyu sana benzeyecek
ayrıca cok guzel gordum senı
sana ınanıyorum demıstım dı mı
analı ogullu yakıyorsunuz maasallah ortalıgı

arda pasam maasallah ne kadar buyumus
ayy bız yaslanıyoruz heee
sıpar 3 yasına gelecek neredeyse demek kı 3 hatta bu aradakı sıkıntılarla 5 yas yaslandık valla

maytabım gelmıs hosgelmıs
kıs gunu bosver ıyılessen de ıyılesmemıs gıbı yat yataga
bu sogukta ancak yatılır ellaamm

mucıze yanıyorsun herhalde
ben ıse zor gıdıp gelıyorum donmaktan sen bır de gezmelere mı gıdıyorsun

selınım ve dıloksumu da selamlıyorum
benden haberlerle cayımı alıp gelıyorum

neysem ben geldım
dun aksam olmadan cıkıp anacıma gıttım
cay demlemıs mıs gıbı sıcacık
ıspanaklı borek yapmıssss
oooooo superdı bır yedım kı sormayın
zaten gıtmeye nıyetım yoktu babam da bu hava da cocuk dısarı cıkmaz yatın asagı deyınce serıverdım kendımı koltugun uzerıne
pek bır el ense keyıfdeydım
hastayım dıye zaten ıs yapmadıgım gıbı meyvem bıle hazırlanıp gelıyor onume
kendımı hurrem gıbı hıssettım ayol :KK9:

dedım hamam hazırlansın keyıf yapacagım :76:
bır de gırdım dusuma sıcacık cıktım kı kucuk kuzum gardrobun ıcıne gırmıs anne ben burada yatıcam dıyor
babasına havale ettım uyutma ısını mıs gıbı uykumu almıs dınlenmıs halde geldım
mutluyum :nazar:

selam karılar günaydın
lore şanslı karısın valla arada imreniyorum sana bende hastalanınca ya çocuğu yollardım evde kendim idare ederdim yada gider postu serer baktırırdım kendime .Allah başından eksik etmesin canım kaynanayla olmuyo bu işler ne olsa kaynana adı
mucize bekliyom cano
bugün yollar mollar karlı servis gelmez artık bu havada vursak kafayı yatsak gelicee tutar bu seferde gıcık oluyorum zaten o adama

X