- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
merhaba kızlar oooo ben uzun zamandır giremiyordum baya kaynaymışsınız vallaa aman nazar değmesin yazılanları okumaktan cevap yazamıyacam sandım bir ann :))
neyse şöyle bir kısadan geçiyim çoğumuz ikili testleri yaptırmışız sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebeklar nasip etsin rabbim .......
şimdi gelelim bana pazartesi yani dün doktorumuza gittik bebişimi gördümm maşşalllaah bir büyümüşkü sormayın o kadar olacağını tahmin etmiyordum eler kollar bacaklar o kadar belirginleşmiş ki el bile salladı bebeğim bana ilk merhabamızı aldık çok şükür ......10+3 olmuşuz bile hesaplamalarımızla aynı gidiyor günü gününe bebeğim .....
ikili testimiz 2.5 hafta sonra olacak inşallah bir sorun çıkmadan bu aşamayıda atlatırız
bişey daha sorcam bu ikili test için ( NT ) hastaneden bana verilen fiyat ssk anlaşması ile 207 YTL dediler çok yüksek bir fiyat değil mi ne yapıyorlarki bu testte bu kadar fiyat söylediler anlamadım sizlerden duyduğuma göre 60-80 ytl arasında değişiyor fiyat ...ense ölçümünün yanında bi kaçtane daha kan ve hormon tetkikleri varmış .... muayene ücreti olarak 40 ytl veriyoruz (medikal parc b. evler)
kızlar ben 8. haftadan beri elevit kullanıyorum
asslında kan hapını çok önce yazmıştı dr.um ama 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi
bende yarın ki kontrolde dr.sorucam bakalım ne diyecek
Deryacım merhaba canım 270 mi ödediniz?
Çok değil mi canım ya?
Bizim test iç anadoludan İstanbula gönderildiği halde 60 ytl ödedik biz+30 ytl de muayene farkı verdik.
Çokmuş seninki baya.
Ay kıslar simcik aklıma geldi doktor bana catlak icin mustela die bi krem werdi bunu kullan günde bi sefer dedi ama catlıcaksa catlar cnm sadece yapmadım demessin dedi :)) Ama eczaneye gittim orda yaslı bi eczacı bayan bana 15 yıl önce cocguna hamileyken jojoba yagı ve vitamin karıstırıp onu sürdügünü ve bir tane bile catlak olmadıgını söledi bende sanada yapim hicbi zararı yok dedi gerci ben doktora bidaha sorucam ama siz ne diosunuz Jojoba yagı ve vitamin karısımını duymusmuydunuz ?? Ayrıca doktorun verdiginide kullan dedi bana ?
Deryahakan, Medicalpark'ta hangi doktora gidiyorsun. Ben de oraya gidecektim fakat son anda bizim rota Cerrahpaşa'ya döndü.
Kıslar yazmıstım ama hickimse cevap vermedi sanırım gözünüzden kactı sizin bi fikriniz warmı acaba bi sorim dedim ?
Bugün 13 haftalık oldu bebeişim.benim karnım davul gibi oldu bile :))
Hamile pantolonunu da giyince bebek bi serpildi.Maşallah.
Aman sıkmayın bebişleri kızlar.