2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar oooo ben uzun zamandır giremiyordum baya kaynaymışsınız vallaa aman nazar değmesin yazılanları okumaktan cevap yazamıyacam sandım bir ann :))

neyse şöyle bir kısadan geçiyim çoğumuz ikili testleri yaptırmışız sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebeklar nasip etsin rabbim .......

şimdi gelelim bana pazartesi yani dün doktorumuza gittik bebişimi gördümm maşşalllaah bir büyümüşkü sormayın o kadar olacağını tahmin etmiyordum eler kollar bacaklar o kadar belirginleşmiş ki el bile salladı bebeğim bana ilk merhabamızı aldık çok şükür ......10+3 olmuşuz bile hesaplamalarımızla aynı gidiyor günü gününe bebeğim .....

ikili testimiz 2.5 hafta sonra olacak inşallah bir sorun çıkmadan bu aşamayıda atlatırız

bişey daha sorcam bu ikili test için ( NT ) hastaneden bana verilen fiyat ssk anlaşması ile 207 YTL dediler çok yüksek bir fiyat değil mi ne yapıyorlarki bu testte bu kadar fiyat söylediler anlamadım sizlerden duyduğuma göre 60-80 ytl arasında değişiyor fiyat ...ense ölçümünün yanında bi kaçtane daha kan ve hormon tetkikleri varmış .... muayene ücreti olarak 40 ytl veriyoruz (medikal parc b. evler)

Öncelikle merhaba cnm ...İyi dileklerin icin tesekkürler Allah insallah hepimizinki saglıcakla dünyaya getirmemize yardımcı olur ! 12 haftalık bitti Bnde dün doktora ikili tarama testi icin gittim Ense kalınlıgını ölctü ve kan testi yaptırdık ! Sana baya fazla fiyat wermisler biz sanırım 70-80 arası bi fiyat werdik !

Deryacım merhaba canım 270 mi ödediniz?
Çok değil mi canım ya?

Bizim test iç anadoludan İstanbula gönderildiği halde 60 ytl ödedik biz+30 ytl de muayene farkı verdik.

Çokmuş seninki baya.

kızlar ben 8. haftadan beri elevit kullanıyorum
asslında kan hapını çok önce yazmıştı dr.um ama 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi
bende yarın ki kontrolde dr.sorucam bakalım ne diyecek

10+2 de progestan jeli kesti dr um çok şükür iki gündür kullanmıyorum ve rahatım
akıntı derdi yok tortulaşma derdi yok sürekli çamaşırımı kontrol etme derdi yok
çok rahatım çok darısı sizlere

şu an sadec follibol ve corasprin kullanıyorum 2 hafta sonra gittiğimizde sanırım vitamin ve kan ilaçlarına başlatır ama dr um pekde ilaç vermeyi seven birisi değil bakalım kan tahlillerinin sonuçlarına göre bişeyler veriri heralde

Deryacım merhaba canım 270 mi ödediniz?
Çok değil mi canım ya?

Bizim test iç anadoludan İstanbula gönderildiği halde 60 ytl ödedik biz+30 ytl de muayene farkı verdik.

Çokmuş seninki baya.

hayır canım henüz ödemedik 22 mayısta ikili test için gideceğiz ozaman ödeme yapacağız 207 ytl ödeyecekmişiz anlamadığım o zaten aynı hastanede yapılacak bi test bu ama bakalım farkı neymiş bizde çok merak ediyoruz

Kıslar yazmıstım ama hickimse cevap vermedi sanırım gözünüzden kactı sizin bi fikriniz warmı acaba bi sorim dedim ?

Kıslar yazmıstım ama hickimse cevap vermedi sanırım gözünüzden kactı sizin bi fikriniz warmı acaba bi sorim dedim ?

canım merhaba..aslında çatlak olayı tamamen cilt yapısıyla alakalı bi durum..bununla ilgili kullanılabilecek o kadar çok şey var ki gerek kozmetik,gerek bitkisel..önemli olan cildi nemlendirmek aslında..sadece vazelin kullanıp hiç çatlağı olmayan,en pahalı kremleri kullanıp bir sürü çatlağı olan da var..o yüzden senin aklın hangine yattıysa onu kullan bence.ikisini birden kullanmanın çok da bir mantığı yok..

Bugün 13 haftalık oldu bebeişim.benim karnım davul gibi oldu bile :))

Hamile pantolonunu da giyince bebek bi serpildi.Maşallah.

Aman sıkmayın bebişleri kızlar.

valla ben hala eski pantolonları giyiyiyorum tabii şimdilik..gerçi raporlu olduğum için pek evden çıkmıyorum ama..eşofmanlarla gayet rahatız bebişimleyerimseniben

kızlar 12+0 hamileyim ama bugün ultrason kağıdında 12+6 yazıyor .neden önde gösteriyor?hem benim tüp bbeek kesin tarihi de belli.kafam karıştı ya

kızlar kafam çok karışık.Bana bi fikir verin ne olur.Cuma günü jineklinik diye bi yere gittim.Doktorum çok iyi.Fakat ben baştan beri hacettepeye dr.özgür deren beye gitmek istemiştim.O kadar yoğun oluyorki taaaaaaa haziran ayına randevu veriyorlardı.Neyse bi tanıdık bugün için randevu almış.Fakat ben diğer doktora gittim.İkili tarama testini yaptırdım.Ne yapayım hacettepeyede gideyimmi. Yardımmm((

çok soru sormuş gibi olacam ama ikili tarama sonucunu alan varmı?Sonucu ben görmedim doktor aradı.Sonuç gayet iyi çok düşük bi risk çıktı dedi.Sizinkiler nasıl?

Hilal merhaba, ikili test için açılmış ayrı bir konu başlığımız var. Oradan test yaptıran arkadaşlarımızın sonuçlarını da okuyabilirsin. Birçoğumuz test yaptı. Fakat hala benim gibi bekleyenlerimiz de var. Bu arada eğer gitmek istediğin doktorda randevu bulduysan, niçin duruyorsun :) bence mutlaka gitmelisin. Hiç olmazsa içinde kalmaz ve o doktoru da denemiş olursun. Hamileliğinin altıncı ayında bile zorunlu şartlar nedeniyle doktor değiştirenler var. Umarım her şey yolunda gider canım.

benim randevum daha 2 hafta sonra yaaa nasıl geçicek bu zaman bebişimi özledim nasıl büyümüştür kimbilir.fındık kadar bi göbeğim çıktı buarada düşük bel olan pantolonlarımı hala giyebiliyorum ama pek fazla dışarı çıkmadığım için eşortmanlayım genelde.hamile pantolonu için daha çok erken bana doğru düzgün göbişim yok nezaman çıkmaya başlıyo göbiş kızlar nezaman alayım pantolon?

Walla canım benimde 12 haftam bitti ama azcık göbisim cıktı ama pantolonlarımı giymiorum cünkü düsk belliler ve sıkıo bebegimi sıkıstırmak istemedgimden ben hemen almıstım ve inan cok rahat ettim sende alabilirsin artık olmamaya baslayınca ! Walla kisiden kisiye deisio bu göbiş olayı genelde bu aylardan sonra hafiff cıkmaya baslıo :)

bi yandan göbişim çıksın istiyom belli olsun hamiş olduğum diye,biyandan da ya çatlarsa göbeğim diye tasalanıyom(üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…