- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Ay ay benmde yarn belli olcak test sonucu insallah ii cıkar kıslar dua edin nolur( Çok panik yapıorum ben ya off [/QUOTE
ayy canım oanık yapma ınsallah bı sorun cıkmayacak
bende kanamam olunca cok korkmustum ama hersey normal dedı doktorum :asigim:
Kızlar ben geldim,
Ohh siz de bu arada bayagı bir kaynatmışsınız.
Kızlar ben doktorumla cok sık konusuyorum, seyahat konusunu. Yarın bir iş seyahatine Safranbolu'ya gidecegim. 3 saatlik bir yol. Ama saatte bir benim için mola verecekler. Doktorumum dediğine göre, benim arabadan inip kan dolasımını etkinleştirmek için 10 dakika hareket etmem gerekiyormuş.
13 Mayıstan itibaren İstanbul-Adana-Mersin-Ankara yapacagım. Ucakla gidecegiz ama yine de doktorum cok riji birisi olmadıgı için surekli beni destekliyor, git hiç bir sey olmaz diyor. Hatta annem bir defasında doktorlar 3 ay dolmadan seyahete sıcak bakmıyor siz nasıl izin veriyorsunuz diye sordugunda, onlar kendilerine de hastalarına da guvenmiyor. Yani bebek dusecekse sen seyahate gitsen de gitmesen de dusecektir. Herhangi bir dusuk endisesi yoksa seyahatin de sakıncası yoktur dedi.
Doktor artık rahat et, kurallarımıza uyarsan bebeklerimize bişeycik olmaz diyor bakalım... Hayılısı inşallah
canım gözün aydın bende yarın ikili test için doktora gideceğim 11+6 olacağım bebişimi çok özledim inşallah sizler gibi güzel haberler alırımselam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )
inşallah canım bende yarın gidiyorum ikimizde sevinçli güzel haberlerle döneriz inşallahkızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm
bende heyecanlanmıyor merak etmiyor değilim benim ikinci bebeğim ilki kız bakalım bu ne olacak sağlıklı olsunda tek dileğim oİnşallah canım hepimiz allahın izniyle saglıklı sekilde kucagımıza alırızz !!
Fatercim bu arada doktor banada tam ümitlenme dedi sanırım bende 1 ay beklicem bakalım kız dedi ama yanılma payıda war yani bakalım saglıklı olsunlarda ..
gözün aydın canım darısı bizeselam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı
canım bete hcg değeride tam doğru sonuç vermiyor bir arkadaşın 47 idi ama kızı olacak sağlıklı olsunda...kızlaaar günaydın.dün dorktorum aradı test sonuçları için. çok şükür sonuçlar temizmiş. 15000 de 1 miş risk. free beta hcg yi soracaktım soramadım dr a. amaaan dedim 4 hafta sonra kesinleşecek inşallah niye ihtimallerle kafa yoralım ki. kız veya erkek yüzde 50 şans di mi ama zorlamaya ne gerek var
ya kızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo aşağı yukarı 12.haftada belli olmaz herhalde dimi
Bende Sakura gibi doydum sarmaya cidden.Birde annem son mantıları hep az pişmiş yapınca haliyle mantıya da doydum kafamçokkarıştıkızlar bugün arkadaşım aradı beni çok mutlu etti ya.. ben birkaç hafta önce sarmaya aşerdim sanırım canım çok çekiyordu çünki...(amannnnn sizinde canınız çekmez inşallah)
arkadaşım dediki, dün pazara gittim taze yaprak aldım senin için geleceğiniz günü söyle sarayım dedi.. birde istersen komşular hazır yanınada mantı yaparım diyor ya.. Allah biliyor ya çok istiyordum sarma duyunca çok mutlu oldum...
Ya bende 19 mayısta 4 gün tailim diye Adanaya gitmek istiyorum.Eşim izin vermiyor.Bi de doktora sorayım bakayım ne diyecek.Benim doktor da seninki gibi olacağı varsa olur diyenlerden :)Kızlar ben geldim,
Ohh siz de bu arada bayagı bir kaynatmışsınız.
Kızlar ben doktorumla cok sık konusuyorum, seyahat konusunu. Yarın bir iş seyahatine Safranbolu'ya gidecegim. 3 saatlik bir yol. Ama saatte bir benim için mola verecekler. Doktorumum dediğine göre, benim arabadan inip kan dolasımını etkinleştirmek için 10 dakika hareket etmem gerekiyormuş.
13 Mayıstan itibaren İstanbul-Adana-Mersin-Ankara yapacagım. Ucakla gidecegiz ama yine de doktorum cok riji birisi olmadıgı için surekli beni destekliyor, git hiç bir sey olmaz diyor. Hatta annem bir defasında doktorlar 3 ay dolmadan seyahete sıcak bakmıyor siz nasıl izin veriyorsunuz diye sordugunda, onlar kendilerine de hastalarına da guvenmiyor. Yani bebek dusecekse sen seyahate gitsen de gitmesen de dusecektir. Herhangi bir dusuk endisesi yoksa seyahatin de sakıncası yoktur dedi.
Doktor artık rahat et, kurallarımıza uyarsan bebeklerimize bişeycik olmaz diyor bakalım... Hayılısı inşallah
merhaba kızlar bende sabah gıtım doktora
ayy bebegım kocaman olmus elını kolunu oynatıp duruyordu
cok tatlıydı, ense kalınlıgıda 2,1 dedı doktor gelısımı ıyı dedı ayy yawrum :))))
Yoncacım geçmiş olsun,inşallah baban kısa sürede iyileşir.gözünaydın apple
inşallah darısı benim ve bütün annişlerin başına.
bebeğimi ben de çokkkkkk özledim.bir görebilsemsenağlama
daha haftaya cumartesi randevum
ikili test olacak galiba o gidişimde. dr um bişey söölemediydi o zaman ama heralda yapar.
babam bugün bypass olacak.annem ,eşim ,babam hastaneye gittiler.beni götürmediler. çok üzülüyorum.inşallah ameliyatı iyi geçer..
Kızlar 6 ay daha iş bırakıyoruzzzzz,bakın 3 ay bitti bile.6 aycık kaldı.bebişlerimiz için bu fedakarlıkDark ben konuşuyorum bu kızlara ama dinlemiyorlar. Yine iş yapmaya devam ediyorlar. Sen de konuş bir şeyler söyle :) İş bırakma eylemi yapalım 6 ay daha ne olur ki sanki!
Brooke öğrenmeyelim mi,sürpriz mi olsun,Yani baban da hiç meraklı değilmiş canım.Olmaz ki :)evet merak etmek güzel de bi yere kadar. babama kalırsa hiç öğrenmeyin sürprüz olsun diyo. yaa hangi devirde yaşıyoruz baba dedim. bu kadar ayrıntılı testler ultrasonlar varken kim bekler ki doğuma kadar di mi
Ay citoscum sorma su 3 ay nası bitti hala bana 3 yıl gibi gelioo ama hep diolarki 3 aydan sonra bi bakmıssınız dogum yaptınız cok cabuk geccek diolar bakalım :))