2008 Kasım Anneleri

baksana özelden msjlaşmayı da kapatmışlar msn vermem gerekn kişiler var yazamıyorum hiçbiyerden iletişim sıfır anlıcağın

a.s.Merhaba kasım ayının güzel anneleri.ikili test sonucu iyi çıkan ve bebeğinin cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşları kutuyorum.Henüz test yaptırmayanlar da bol şans ve sağlık diliyorum.Ben de bugün testimi yaptırdım.Ultrasonda herşey normal dedi dr.:nazar:Kan testi sonucunu da hafay alcam.Umarım onda da bir sorun çıkmaz.İstanbulda yaşayan arkadaşlara ayrıntılı ultrason ve test için çapada Prof .dr. Recep Has'ı öneririm.Ben de bu siteden öğendim adını.Dah sonra gidip kendime güzel krem bi kapri ve yeşil bir tişört aldım LCWden.Bebeğimi de ilk tişötünü aldım.Elim mavi tonlarına gitti.Ben de öyle aldım,21 mayısta öğrencez bakalım.Her aşama ayrı bir heyecan gercekten hamileliğin.Hayırlısıyla ve sağlıkla kasım ayını görmeyi nasip etsin allahım.Bu sene bizim için daha anlamlı geçecek anneler günü.Şimdeiden hepinizin anneler gününü kutlarım arkadaşlar.Sevgiyle ,umutla kalın:teytey:

Kızlar ben geldim,
Ohh siz de bu arada bayagı bir kaynatmışsınız.
Kızlar ben doktorumla cok sık konusuyorum, seyahat konusunu. Yarın bir iş seyahatine Safranbolu'ya gidecegim. 3 saatlik bir yol. Ama saatte bir benim için mola verecekler. Doktorumum dediğine göre, benim arabadan inip kan dolasımını etkinleştirmek için 10 dakika hareket etmem gerekiyormuş.
13 Mayıstan itibaren İstanbul-Adana-Mersin-Ankara yapacagım. Ucakla gidecegiz ama yine de doktorum cok riji birisi olmadıgı için surekli beni destekliyor, git hiç bir sey olmaz diyor. Hatta annem bir defasında doktorlar 3 ay dolmadan seyahete sıcak bakmıyor siz nasıl izin veriyorsunuz diye sordugunda, onlar kendilerine de hastalarına da guvenmiyor. Yani bebek dusecekse sen seyahate gitsen de gitmesen de dusecektir. Herhangi bir dusuk endisesi yoksa seyahatin de sakıncası yoktur dedi.
Doktor artık rahat et, kurallarımıza uyarsan bebeklerimize bişeycik olmaz diyor bakalım... Hayılısı inşallah

Ata tanem cnm ben dün gittigimde 3 aylık dolmustu sadece tahmini olarak bi cinsiyet söledi kesin olarak 4 ay dolunca söliceini belirtti ama tahmin etti tabi dktordan doktora deisir bazıları hicbisi sölemiolar bnmki dedi ama bakalım :))

Kızlar ben geldim,
Kızlar ben doktorumla cok sık konusuyorum, seyahat konusunu. Yarın bir iş seyahatine Safranbolu'ya gidecegim. 3 saatlik bir yol. Ama saatte bir benim için mola verecekler. Doktorumum dediğine göre, benim arabadan inip kan dolasımını etkinleştirmek için 10 dakika hareket etmem gerekiyormuş.
13 Mayıstan itibaren İstanbul-Adana-Mersin-Ankara yapacagım. Ucakla gidecegiz ama yine de doktorum cok rijit birisi olmadıgı için surekli beni destekliyor, git hiç bir sey olmaz diyor. Hatta annem bir defasında doktorlar 3 ay dolmadan seyahete sıcak bakmıyor siz nasıl izin veriyorsunuz diye sordugunda, onlar kendilerine de hastalarına da guvenmiyor. Yani bebek dusecekse sen seyahate gitsen de gitmesen de dusecektir. Herhangi bir dusuk endisesi yoksa seyahatin de sakıncası yoktur dedi.
Doktor artık rahat et, kurallarımıza uyarsan bebeklerimize bişeycik olmaz diyor bakalım... Hayılısı inşallah

Kızlar ben geldim,
13 Mayıstan itibaren İstanbul-Adana-Mersin-Ankara yapacagım. Ucakla gidecegiz ama yine de doktorum cok riji birisi olmadıgı için surekli beni destekliyor, git hiç bir sey olmaz diyor. Hatta annem bir defasında doktorlar 3 ay dolmadan seyahete sıcak bakmıyor siz nasıl izin veriyorsunuz diye sordugunda, onlar kendilerine de hastalarına da guvenmiyor. Yani bebek dusecekse sen seyahate gitsen de gitmesen de dusecektir. Herhangi bir dusuk endisesi yoksa seyahatin de sakıncası yoktur dedi.

Canım hicbisi olmas allahın izniyle dikkat ettikten sonra doktorunda sölemis zati Güle güle git güle güle gel a.s.

sakuracım bende bu sene ailemin yanına gitmeyi planlıyordum ama herhangi bişey olur diye bu sene yine istanbuldayım.. annemler gelecek.. aslında doktorun ne güzel demiş olacağı varsa zaten olurda, uzun zaman sonra ilk defa yaşayınca bu duyguyu insan endişelenmeden edemiyor...
sana şimdiden iyi yolculuklar canım, sen yine kendine dikkat et...

Nooluyo yaw,
Mesajlar iki kez yayınlanıyor, edit tuşu yok olmuş, takvimler gitmiş, ara ara geçiş izni yok mesajı falan çıkıyor.

Sevgili Kazen,
Yardım et bize, neler oluyor, kullan inisyatifini bitir bu sıkıntımızı, bak şurda hamile terörü esmesin :)))
Sevgiler Kazene gidiyorrrrrrrrrr

kızlar bugün arkadaşım aradı beni çok mutlu etti ya.. ben birkaç hafta önce sarmaya aşerdim sanırım canım çok çekiyordu çünki... :eek:(amannnnn sizinde canınız çekmez inşallah)
arkadaşım dediki, dün pazara gittim taze yaprak aldım senin için geleceğiniz günü söyle sarayım dedi.. birde istersen komşular hazır yanınada mantı yaparım diyor ya.. Allah biliyor ya çok istiyordum sarma duyunca çok mutlu oldum...sırnaşık şey

Şşşşştttt,
sus kız vallah canımız cekecek yaw... Saka yapıyorum şekerim. Be Allah için geeliğin ilk başlarında o kadar cok sarma yedim ki su anda gorsem yiyemeyecek durumdayım. Ama mantıya hayır demezdimmmmmmm.

selam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )
canım gözün aydın bende yarın ikili test için doktora gideceğim 11+6 olacağım bebişimi çok özledim inşallah sizler gibi güzel haberler alırım
kızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım bende yarın gidiyorum ikimizde sevinçli güzel haberlerle döneriz inşallah
İnşallah canım hepimiz allahın izniyle saglıklı sekilde kucagımıza alırızz !!

Fatercim bu arada doktor banada tam ümitlenme dedi sanırım bende 1 ay beklicem bakalım kız dedi ama yanılma payıda war yani bakalım saglıklı olsunlarda ..
bende heyecanlanmıyor merak etmiyor değilim benim ikinci bebeğim ilki kız bakalım bu ne olacak sağlıklı olsunda tek dileğim o
selam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı
gözün aydın canım darısı bize
kızlaaar günaydın.dün dorktorum aradı test sonuçları için. çok şükür sonuçlar temizmiş. 15000 de 1 miş risk. free beta hcg yi soracaktım soramadım dr a. amaaan dedim 4 hafta sonra kesinleşecek inşallah niye ihtimallerle kafa yoralım ki. kız veya erkek yüzde 50 şans di mi ama zorlamaya ne gerek var
canım bete hcg değeride tam doğru sonuç vermiyor bir arkadaşın 47 idi ama kızı olacak sağlıklı olsunda...

canım 11+5 im çok sık giremiyorum okuldan gelince her gün girerdim bu aralar misafirim çok ama yazılarınızı takip ediyorum hepimize sağlıklı hamilelikler

Kızlar maşallah döktürmüş te dmktürmüşsünüz.Kısa kısa göz atalım bakalım :KK66:

kızlar bugün arkadaşım aradı beni çok mutlu etti ya.. ben birkaç hafta önce sarmaya aşerdim sanırım canım çok çekiyordu çünki... :eek:(amannnnn sizinde canınız çekmez inşallah)
arkadaşım dediki, dün pazara gittim taze yaprak aldım senin için geleceğiniz günü söyle sarayım dedi.. birde istersen komşular hazır yanınada mantı yaparım diyor ya.. Allah biliyor ya çok istiyordum sarma duyunca çok mutlu oldum...
Bende Sakura gibi doydum sarmaya cidden.Birde annem son mantıları hep az pişmiş yapınca haliyle mantıya da doydum kafamçokkarıştı
Ama ne güzel böyle düşünmeleri.Benim komşularımda sağolsun canım bişey çekse söyleyip yaptırıyorum :):icecream:

Kızlar ben geldim,
Ya bende 19 mayısta 4 gün tailim diye Adanaya gitmek istiyorum.Eşim izin vermiyor.Bi de doktora sorayım bakayım ne diyecek.Benim doktor da seninki gibi olacağı varsa olur diyenlerden :)

merhaba kızlar bende sabah gıtım doktora
ayy bebegım kocaman olmus elını kolunu oynatıp duruyordu
cok tatlıydı, ense kalınlıgıda 2,1 dedı doktor gelısımı ıyı dedı ayy yawrum :))))

AppLE cım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin.Maşallah bebişine.

gözünaydın apple

inşallah darısı benim ve bütün annişlerin başına.

bebeğimi ben de çokkkkkk özledim.bir görebilsemsenağlama

daha haftaya cumartesi randevum

ikili test olacak galiba o gidişimde. dr um bişey söölemediydi o zaman ama heralda yapar.

babam bugün bypass olacak.annem ,eşim ,babam hastaneye gittiler.beni götürmediler. çok üzülüyorum.inşallah ameliyatı iyi geçer..
Yoncacım geçmiş olsun,inşallah baban kısa sürede iyileşir.

Dark ben konuşuyorum bu kızlara ama dinlemiyorlar. Yine iş yapmaya devam ediyorlar. Sen de konuş bir şeyler söyle :) İş bırakma eylemi yapalım 6 ay daha ne olur ki sanki!
Kızlar 6 ay daha iş bırakıyoruzzzzz,bakın 3 ay bitti bile.6 aycık kaldı.bebişlerimiz için bu fedakarlık

evet merak etmek güzel de bi yere kadar. babama kalırsa hiç öğrenmeyin sürprüz olsun diyo. yaa hangi devirde yaşıyoruz baba dedim. bu kadar ayrıntılı testler ultrasonlar varken kim bekler ki doğuma kadar di mi
Brooke öğrenmeyelim mi,sürpriz mi olsun,Yani baban da hiç meraklı değilmiş canım.Olmaz ki :)

Ay citoscum sorma su 3 ay nası bitti hala bana 3 yıl gibi gelioo ama hep diolarki 3 aydan sonra bi bakmıssınız dogum yaptınız cok cabuk geccek diolar bakalım :))

Deneyimliler demişse vardır bi bildikleri bence.Hem şimdi beklemek daha rahat geliyor bana.Benim 1 haftam geçti bile.2 hafta kaldı randevuma ..

Bugün 13 haftalık oldu bebeişim.benim karnım davul gibi oldu bile :))

Hamile pantolonunu da giyince bebek bi serpildi.Maşallah.

Aman sıkmayın bebişleri kızlar.

Walla darkin cnm bende hamile pantolonu haric 1 bucuk kilo almama ragmen kendi pantolonlarımı giyemiorum ! Npcaz biz ilerki aylarda kapılardan sıgmayız artıken :)))

X