2008 Kasım Anneleri

Ya kıslarr bisi sorcamm sabahları normalde kahvaltı yapmayı pek sevmem biliorum cok saglıksız ama sevmezdim ama su sıralar sabah yatakta daha uyanmak üzereyken karnımdan sesler gelio ve coook acıkıorum sizede oluo yaa böle :KK43: Hemen yemek yemem lazım midemin rahatlaması icin :))

Sanırım ben bu konuda hepinizi geçtim arkadaşlar.yerimseniben61 kilo ile hamile kalmıştım ama şuan 63,5 olmuşum.Pantolonlarım belimi sıkmaya başladı göbeğimde çıktı biraz.Bu gün 12+3 üm.İkili test için 12 mayısa randevu aldım umarım geç olmaz.CADIARZU

Evet o bendede oluyor ama midemin bulantısı ve serviste kusma korkusu yüzünden hiç bir şey yiyemiyorum.Ancak işyerine gelince kahvaltı ediyorum.O da saat 10 u buluyor.

ay sorma aynısı bbende de var uyanır uyanmaz acıkıyom:))olsun okadar içimizdeki fındık kurtları acıkıyo yaaa

kızlar kafam çok karışık.Bana bi fikir verin ne olur.Cuma günü jineklinik diye bi yere gittim.Doktorum çok iyi.Fakat ben baştan beri hacettepeye dr.özgür deren beye gitmek istemiştim.O kadar yoğun oluyorki taaaaaaa haziran ayına randevu veriyorlardı.Neyse bi tanıdık bugün için randevu almış.Fakat ben diğer doktora gittim.İkili tarama testini yaptırdım.Ne yapayım hacettepeyede gideyimmi. Yardımmm:KK43:((

Hilalcigim,Aynı kliniğe gidiyoruz ne güzel. Benim doktorum Sedat Bey. Senin ki kim? Orada Hakan Turan bey var, Etlik Dogum'da onemli bir hoca, Senol Bey var cok akıllı bir doktor, bir tane genc birsi var onu tanımıyorum bir de benim canım doktorum Sedat BEy var. Hepisnin uzmanlık alanları farklıdır. Örnegin ben mikroenjeksşyon yaptırdıgımda Sedat Bey raporumu Hakan Bey vasıtası ile hemen almıstı yani surekli işbirliği içindeler. Ve hepsi de gercekten Ankara'nın sayılı doktorlarından.

Bence ikili testkerin için doktorun tüm gerekenleri soylemiş bir de Hacettepe'ye gidip karıştırma kafanı. Yani bu sefer Hacettepedeki doktoru isteyeceksin ama yogun oldukları için sana donus yapamayacaklar, randevuların aksayacak. Bir de bence sunu dusun, seni rutin olarak kontrol eden doktorun dogumuna da girsin bu cok onemli.
Bir de doktorunla aranda iyi bir bag kurarsan cok daha guvenli olur hersey. Vallaha benim ofisten arkadasım Mesa'ya gidiyor doktorun pesinden kosuyor tahlil sonucları için, bir de dusun ozel hastane. Ama ben 5 yıldır bu klinige gidiyorum ne sekreteryasının birsey aksattıgını gordum ne de doktorun en kucuk bir tahlili atladıgını.
Ben sonuna kadar tavsiye ederim sekerim.

günaydın, kasım anneleri...nasılsınız? keyifler nasıl?
şimdilik bende aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum.. bende ilk başlarda sabahları güzel kahvaltı ediyordum öğlen bişey yiyemiyordum şimdi iştahım daha azaldı sabahları çok az yiyorum....

Bugün 13 haftalık oldu bebeişim.benim karnım davul gibi oldu bile :))

Hamile pantolonunu da giyince bebek bi serpildi.Maşallah.

Aman sıkmayın bebişleri kızlar.

canım benımde oyle kotum karnımı artık acıtmaya baslamıstı annemde karnın ortaya cıkıyor dedı ( ah eskıler) mecburen aldım ama okadar rahatkkı anlatamam ohh dunya varmıs gercekten de sıkmayalım bebeıslerımızı :asigim:

:nazar:

ay sorma aynısı bbende de var uyanır uyanmaz acıkıyom:))olsun okadar içimizdeki fındık kurtları acıkıyo yaaa

canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:

canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:

canım ilk üç ayda üç kilo fena değil diğer aylarda daha hızlı kilo alıyosun cünkü ben 2 bucuk kilo verdim üç ayda kilo alımışınız vermişiniz takmayın ilk üç ayda normalmiş cünkü ben,im doktorum 5 kiloya kadar normal karşılıyoruz dedi bu ydan itibaren toparlamam ve kilo almam lazımmış

Sevgili Apple,
Aman dur naapıyorsun zaten 3 ayda 3 kilo cok normal. Ve umarim hepimiz dusuk kilolarla bitirebiliriz hamileligimizi. Biliyorsunuz fazla kilo alıp yağ taşıyacagımıza, az kilo alıp bebek taşımak daha iyi değil mi?
Ben de bugun 11+3 oldum ve 2 kilo kadar aldım, tabii aksam tartılırsam bu 3 olabiliyor. Ama bunu fazla dert etmemek lazım kızlar bence cunku hamilelik ileride nasıl bir sekilde seyretcek bilinmessss.
Sevgiler

ben hiç kilo almadım 52 ile hamile kaldım hala 52yim.yimi kötümü şimdi bu??

kilo almamak sorun değil ki zaten benim bildiğim 3 aydan sonra alınıyor. ama ben şimdiye kadar tam 8 kilo aldım :bbo: 47 kiloyla hamile kaldım suan 55 kiloyum.doktoruma sordum cok mu almısım dıye cunku benım kadar cok alan yok zayıf oldugun ıcın normal bu kadar alman bundan sonra dıkkat et dedı.ee senınde bundan sonra baslar kılo alman..:nazar:

kilo almamak sorun değil ki zaten benim bildiğim 3 aydan sonra alınıyor. ama ben şimdiye kadar tam 8 kilo aldım :bbo: 47 kiloyla hamile kaldım suan 55 kiloyum.doktoruma sordum cok mu almısım dıye cunku benım kadar cok alan yok zayıf oldugun ıcın normal bu kadar alman bundan sonra dıkkat et dedı.ee senınde bundan sonra baslar kılo alman..:nazar:

ama sen çok zayıf mışsın zaten iyi olmuş azcık aldığın bence.bundan sonrasında dikkat edersin allahtan önümüz yaz daha hafif besleniriz az kilo alırız.bir üçlü var çok yenen ama şimdi daha çıkmadı söylemiyeyim aşeren çok oluyo hatta ona.ondan bol bol yesek hiç kilo almayız.:teytey:

ya kızlar benim bi sorunum var.ya o kadar canım sıkkın ki bu ara içimde acaip bir his var.işe geliyorum ama hiç vakit geçmiyor.işin kötü tarafı yapıcak iş de yok bu aralar çok boş kalıyorum iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum.ama öyle böyle sıkıntı değil.off napıcam bilmiyorum ya.hep akşam olsa da eve gitsem diyorum.yaaa bilmiorum yaa senağlama:çok üzgünüm:

sen benim çalıştığım zamanda girdiğim depresyona girmişsin.işinden zevk almıyosan olur genelde.ben çok sıkılmıştım en sonunda bıraktım oh bee dünya varmış nasıl rahatım anlatamam şimdi.eğer seni bukadar boğuyosa ve sağlığından olucaksan durumunda çalışmamaya müsaitse bırak işi.kafanı dinle bebeğinle başbaşa geçir bu dönemi.zaten çok hassas ve yoğun bi dönem oluyo bu hamilelik çalışırken cidden çok zor oluyo.allah çalışan bayanlara sabır versin

mrb ben kısmetse aralık annesi olacağım.nette okudum.free b-hcg 50 nin altındaysa erkek (2 li teste göre) oluyormuş.sizlerde cinsiyetini öğrenip tutan var mı diye merak ettim

Meliscigim,
Maalesef 50'nin üstü olup erkek olanlar da var. Bu deger sanırım cinsiyetle cok fazla dogru orantılı degil ama yine de referans veriyor
Bol sansssss

X