- 24 Mart 2008
- 796
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar kafam çok karışık.Bana bi fikir verin ne olur.Cuma günü jineklinik diye bi yere gittim.Doktorum çok iyi.Fakat ben baştan beri hacettepeye dr.özgür deren beye gitmek istemiştim.O kadar yoğun oluyorki taaaaaaa haziran ayına randevu veriyorlardı.Neyse bi tanıdık bugün için randevu almış.Fakat ben diğer doktora gittim.İkili tarama testini yaptırdım.Ne yapayım hacettepeyede gideyimmi. Yardımmm((
Bugün 13 haftalık oldu bebeişim.benim karnım davul gibi oldu bile :))
Hamile pantolonunu da giyince bebek bi serpildi.Maşallah.
Aman sıkmayın bebişleri kızlar.
ay sorma aynısı bbende de var uyanır uyanmaz acıkıyom:))olsun okadar içimizdeki fındık kurtları acıkıyo yaaa
canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:
canım benım okadar ıstahım acık degıl ne yapıcam bılmıyorum uc ayda uc kılo almısım bu gıdısle herhalde 13 le tamamlıycam kılomu onceden daha fazla yıyordum sankı fındık kurdumada uzuluyorum yazık kılolu olmuyacak dıyee:asigim:
ben hiç kilo almadım 52 ile hamile kaldım hala 52yim.yimi kötümü şimdi bu??
kilo almamak sorun değil ki zaten benim bildiğim 3 aydan sonra alınıyor. ama ben şimdiye kadar tam 8 kilo aldım :bbo: 47 kiloyla hamile kaldım suan 55 kiloyum.doktoruma sordum cok mu almısım dıye cunku benım kadar cok alan yok zayıf oldugun ıcın normal bu kadar alman bundan sonra dıkkat et dedı.ee senınde bundan sonra baslar kılo alman..
Meliscigim,
Maalesef 50'nin üstü olup erkek olanlar da var. Bu deger sanırım cinsiyetle cok fazla dogru orantılı degil ama yine de referans veriyor
Bol sansssss