2008 Kasım Anneleri

valla polipecim o bana küs değilmiş ki zaten anneme öyle diyor,ben küsüm ama af dilemek yada barışmak için bir çaba da harcamıyor

bugün temizlik yaparken annem sormuş hanımmı emretti hayırdır diye yok demiş o konuşmuyor benimle hala demiş,annemde allah allah hala neden uzattıki bu kadar diye sormuş heralde size şikayet ettim diyee demiş herşeyi de biliyor,annem diyorki anlatırken gözleri dolu dolu oluyor diye
dedim olsun o benim oğluma dedi ya ya seve seve ya döve döve insan olacak diye,o da ya seve seve ya döve döve adam olacak dedim,anasının yanında insana bağırıp çağırmak nasıl oluyormuş anlayacak dedim falan...

ya normalde hep anlatırdım asla böbürlenen,ben haklıyım yarışına giren biri değildi ama değişti ben nasıl biriyim ki adamı böyle zıvanadan çıkardım bilmiyorum sorun bende demekki

kendi annemde dahil olmak üzere hep bunu söylüyorlar bencil ve şımarık olduğum için böyle oluyormuş

az önce annemle konuşuyorum işte davranışlarını düzeltecek falan dedim yaa bence sen davranışlarını düzeltsen daha iyi olur dedi
sanki arkamda destek olan biri mi var,üvey evladım ben,ne olsa kabahat bende,bağıran çağıran o,ben zıvanadan çıkarıyormuşum :KK43:

valla polipecim o bana küs değilmiş ki zaten anneme öyle diyor,ben küsüm ama af dilemek yada barışmak için bir çaba da harcamıyor

bugün temizlik yaparken annem sormuş hanımmı emretti hayırdır diye yok demiş o konuşmuyor benimle hala demiş,annemde allah allah hala neden uzattıki bu kadar diye sormuş heralde size şikayet ettim diyee demiş herşeyi de biliyor,annem diyorki anlatırken gözleri dolu dolu oluyor diye
dedim olsun o benim oğluma dedi ya ya seve seve ya döve döve insan olacak diye,o da ya seve seve ya döve döve adam olacak dedim,anasının yanında insana bağırıp çağırmak nasıl oluyormuş anlayacak dedim falan...

ya normalde hep anlatırdım asla böbürlenen,ben haklıyım yarışına giren biri değildi ama değişti ben nasıl biriyim ki adamı böyle zıvanadan çıkardım bilmiyorum sorun bende demekki

kendi annemde dahil olmak üzere hep bunu söylüyorlar bencil ve şımarık olduğum için böyle oluyormuş

az önce annemle konuşuyorum işte davranışlarını düzeltecek falan dedim yaa bence sen davranışlarını düzeltsen daha iyi olur dedi
sanki arkamda destek olan biri mi var,üvey evladım ben,ne olsa kabahat bende,bağıran çağıran o,ben zıvanadan çıkarıyormuşum :KK43:

Beyazım annen destek çıkmıyo, çünkü gaz veririm diye korkuyo.Alttan almanı istiyo..Benimkilerde aynı.Haklılığımın bariz olduğu durumda annemin en iyi tepkisi susmaktır.Asla haklısın demez..

haklısın demesin yasminim gaz vermesin sussun tamam sussum ama yargılamasın da suçlamasın da ben miyim birtek hata yapan,tamam ikinizde de hata var diyor ortayı bulmaya çalışıyor ama bu olayda hatam yok kabul etmem edemem

seve seve yada döve döve adam olacak kısmını anlamadım eymene mi dedi niyekii
aman anneler hep damadı kayırırlar onlarda haklı isterlermi kötü olun .ama ben hiçç bişeyimi anlatmam annemin dengeleri bi günde değişebilir

Son düzenleme:
Akşam yemeği koca hazırlamış, bende mutfağı topladım, bugünün yemeklerini yaptım.Anıl kıçımda dolaşıyo.Baktım benim herif almış KPSS hazırlık kitabını oturmuş hız problemleri çözüyo.Çocukla ilgilen dedim.5 Dakika en fazla ilgilendi sonra yine Anıl yanımda.Neyse işim bitince gittim aynı şeyler. Bende dışardan iş aldım, rica üzerine az ona çalışıyım dedim.Laptopu açtım ama Anıl kucağımda.Ya deli oldum. Sanki 1 ay sonra LGS ye girecek.Hergün aynı dert.Lise bebesi gibi ilk akşamdan kitabını alıp oturuyo.Bağırıp çağırmaya başladım.Çünkü defalarca insan gibi anlattım anlamadı.Üstüne üstlük yediğini içtiğinide tezgaha bırakıp gelmiş.Annem aradı sinirliyken.Ne oldu dedi.Anlattım.Dediği tek şey.Ne yapacaksın yavrum, öyle..

evet eymene dedi canım olayın başını ben face de geçtim de geçen gün o yüzden sen kaçırdın eymen yaramazlık yaptım bişeyler yaptı falan işte babasıda hırpaladı birazz masaya otursun diye ozrluyor çocuğu bende kızdım ne biçim davranıyorsun önce kaldırıyorsun sonra zorla oturtmaya çalışıyorsun diye o zaman başladı avazı çıktığıkadar bağırmaya o arada kurdu o cümleleri de
bir öflekeleniyo ne var ne yoksa sayıyor önceden böyle değildi bu sene başladı böyle şeyler o yüzden de diyor işte sen yaptın beni böyle diye
ben neymişim bee bir melekten canavar yarattım

Beyazım akşam Anılı sen yatır dedim, binbir dil döktü babası Anıla ama istemedi.Bende ne acı dedim, insanın evladının babasına bu kadar uzak olması en tatlı çağında.Yazık sana acıyorum dedim.Israr etti ama yatmadı çocuk babasıyla..Hepsi düşüncesiz, bencil..

yok benimkinin babasıyla arası iyi allah var
bana karşıda iyidir zaman zaman bilirsiniz yani ama bu yaptıklarıyla onları silip süpürüyor ne garip dimi yapılan iyilikler kötülüğü süpüremiyor bi türlü

benimki seninkinin yolunda ilerliyor hızla ama daha o konuma gelemedi çalışıyor teyzesi yaPtım olacak :KK60:

Asla gelemez.Seninki gelse bile şuanki konumuna benimki biraz daha ilerlemiş olur..3,5 Senedir benimle en fazla maçlar hakkında konuşmuştur ve benim en çok söylediğim söz, ben senin karınım erkek arkadaşın değil.Kimse inanmaz valla şaka gibi.Balayında yattığımızda GS sloganları atıyodu.Çok özel benim kocam.İtiraz istemem:KK43:

Son düzenleme:
polipecim mama sandalyesinden kaldırdı çocuğu süt dökülmüştü ben onu slerken ben de kaldırma daha yemek yiyor dedim,eymende o sırada ağlayıp tepinmeye başladı bu da ona sinirlendi ondan tekrar oturtmaya çalıışyor ama böyle biraz hırpalar gibi yaptı
aslında yapmaz normalde ben daha agresifim sabırsızım ama o da çıldırınca bana sayıyor o sırada kucağında çocukta olunca öyle oldu

yasminim haklısın benimki asla öyle olamaz en azından maç muhabbetimiz olmaz,geneliklee ortak konulardan konuşuruz onun tek derdi kpss devlet falandır o beni sıkar ya da maddi konular işte anlatırım yaa hep.
yardımcıdır herşeye,aşkım canımfalan güzel cümleler kurar zaman zaman ama gün geçtikçe azalıyor eskisi kadar değil :KK43:

aynen polip kadın bende anlamam benim hıyar kafa kocada bazen inatlaşır sanarsın karşısında 20 yaşında delikanlı var küser oyuncağını vermez o zaman bas ümüğüne

beyazcım bence bu sefer yani bana kalırsa gitme ayağına elbette pes edecek enin de sonunda dayanamayacağı şeyler muhakak vardır :KK74::92: Biz yapıyoruz onları böle bizzz

aman o donlar sütyenler sökecek olsa bende sökerdi yok anam yok iş sadece onunla bitmiyor zeynamın dediği gibi biz yaptık onları böyle
şimdi eserimizden yakınıyoruz

bi yarım saat kestireyim kursa geçicem şekerler görüşürüz öpüldünüz kurs dönüşü bakarım yine görüşemezsek ii tatiller hepinize

amannnn bosuna kendımızı yoruyoruz
duzelmez bunlar
yer bıtırırler bızı ama duzelmezlerrrrr
ben salladım artık valla ugrasmıyorum ne duzelmeye ne de duzeltmeye

X