2008 Kasım Anneleri

evet belkide yüzyüze görüşmediğimiz için aramızda problemler çıktı birbirimizi yanlış anladık ama ben üstüne basa basa söylüyorum kimsenin arkasından art niyet aramadan sevdim kimseye kin güdmedim bütün temiz kalpliliğimle sizlerle herşeyimi paylaştım sizleri kardeşim ablam gibi gördüm gereğinden fazla önemsedim bazı zamalarda arda bacaklarımda dolanırken ağlarken sizlerle sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım hemen size koşa koşa yazdım HATA mı vet hata yaptım ve en güzeli bunu kabullendim özür diledim sildim tekrar ekledim ki kimseyle aramda kırgınlık kalmasın diye kırılan kalp kolay kolay düzelmez ama kimse beni kötü hatırlamasın istedim neyse önemli değil
ayça beni tanıyor sevinç burc u pınar beni biliyorlar en önemlisi yukarda allah var içimi o biliyor hatalarımda oldu kabul ediyorum ,
ŞİMDİ DİĞER ARKADAŞLARIMI HUZURSUZ ETTİĞİM İÇİN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM VE LÜTFEN AMA LÜTFEN BİR DAHA BU KONU AÇILMASIN ÇOCUKLARINIZ İÇİN ALLAH KORKUNUZ VARSA LÜTFN AÇMAYIN BEN ORDA YAZMIŞIM BURDA YAZMIŞIM NE ÖNEMİ VAR KİMSEYE LAF ATMADIM BENİ SEVMEK ZORUNDA DA DEĞİLSİNİZ BİLEN BİLİYOR KİMSEYE KİN GÜDMÜYORUM KIRGINIM VE ÇOK ÜZÜLDÜM NEOLUR BİTSİN BİR DAHA YOKUM 2008 KASIM ANNELERİNDE BU KK YA GİRMİYECEĞİM ANLAMINA GELMEZ KONU AÇAR YİNE KONUŞURUM HERKES YOLUNA BAKSIN
AYÇAM senide seviyorum konu ile ilgili olmayan diğer arkadaşlarımıda

evet polipcim resim yüklemek istemedin ama biz birbirimizi tanıyorduk bir seni görmedik çok merak ediyorduk ne var bunda sonra face konuştuk aramızda sonunda sende yükledin resmini bizde dedik orta halli bizim gibi işte neden bunca zaman sakladıki kendini bizden dedik ne var bunda bu arkadan konuşmamıydı sende facede olsaydın emin ol sende konuşmalarımızın içinde olurdun öle abartıp kabartılıp süslenip deşifre olacak tarzda bir konuşma olmadı

kızlar duydunuzmu kızamık salgını varmış bizim yaştakilerin aşılı olup olmadığı bilinmiyormuş
napıcaksınız aşı olcakmısınız ben çıkardımmı onuda bilmiyorum siz biliyormusunuz

hayırdır yasmin nasıl gördün ,hayırdır inşallah :18:

Böyle hamileymişim ben.Senle aynı evdeyiz.Melis yanımda.Allah'ım buna benzesin diyorum.Üzerinde pembe çiçekli elbisesi var Melisin.Gözlerimden yaş geliyo dua ederken.Sen de şaşkın şaşkın yüzüme bakıyosun.Melisin elinden tutmuşsun o da gözümün içine bakıyo.Gülmüyo falan şaşkınlıkla:) Hayır olsun..

sedoşum üzme kendini artık yeter ,sen fazla düştün üstüne ondan böyle oldu ,boşver başka şeylerle ilgilen artık ,ayrıca kimseye laf sokmadığın hakaret etmediğin sürece heryere yazma hakkın var zaten öyle bişey de yapmıyorsun ,bazı lafların yalnış anlaşılıyor o kadar ,bunu kimse engeleyemez biliyorsun ,sen yine tüm içtenliğin ve temiz kalplliğinle paylaşıma devam et ,ben seni iyi tanıyorum ,seni sevenler iyi tanıyor bu da sana yeter ok yavrum ..seviyorum bende seni çokkk..

evet polipcim resim yüklemek istemedin ama biz birbirimizi tanıyorduk bir seni görmedik çok merak ediyorduk ne var bunda sonra face konuştuk aramızda sonunda sende yükledin resmini bizde dedik orta halli bizim gibi işte neden bunca zaman sakladıki kendini bizden dedik ne var bunda bu arkadan konuşmamıydı sende facede olsaydın emin ol sende konuşmalarımızın içinde olurdun öle abartıp kabartılıp süslenip deşifre olacak tarzda bir konuşma olmadı

hiç önemli değil arkadaşım istemedim değil bilen bilir makinam bozuk en son çekilen fotolar 4-5 yıl öncesinin sonunda bunları koyuyum bari dedim istesem hiç koymazdım bu kadar spekülasyon yaratmazdım:37:güzel deseniz kasım kasım kasılmazdım çirkin deseniz hayata küsmezdim ama birinin gelip 20 küsür yaşında birinin aaa bak sana şöle diyolar deyince dediğim gibi ilkokul yıllarına döndüm amaaaan yeter gari güzelliğe neden önem vermediğimi ve Allahın bana herkeze güzellik dağıtırken fazlaca akıl verdiğine neden şükrettiğimi anlamışınızdır

seninle aramızda bişey geçemez sedacım ama polipeye gidip senin hakkında şöle dediler böle dediler demeni ben sana yakıştırdım demek ki bizi bu kadar seviyormuşsun konunlarım hepsinde benimde adım geçiyor cevap hakkım doğuyor kimse için kötü bişe sölemediğim halde sen nasıl senin hakkında konuştular diyipte hakkımızı yersin ya böle bişe olabilir mi yaa
evet onlar benim canlarım 3 ü de benim için farklı kardeşim gibiler kimseye sölemediğimi onlara anlatıyor paylaşıyorum onların canı yansa bende üzülüyorum onları bırakmıcam allah izin verdiği sürece onlara yapılan şey banada yapılmıştır.seda yeter artık ya sölemediğim şeyleri söledim gibi gösterme artık.

Herkesten bahsetmedim ama neyse önemli değil sevebilirsin tabii bnm ayçayı derini pınarı sevinci sevdiğim gibi seninde kendini rahat hissettiğin yakın hissettiğin kişileri sevmen çok normal senin adın burda hiçbir yerde geçmedi emel konun bile olmadı herneyse ya uzatmıyorum uzatmıcam boşver onları koruman çok normal ama aramızda hiçbir problem olmamasına karşılık böle davranman çok tuhaf
Yasemin kimseyi tarafıma çekmek gibi niyetim yok bitti arkadaşım
Facete özelde yazışın ama lütfen burda bana cvp hakkı doğdurmayın
SONRADAN GELİCEK ARKADAŞLARDA ÜZERİNE ALINANLARDA ÖZELDEN KONUŞUN DA BİTSİN BU KONU ARTIK

hayrolsun yasmin ,çok kız isteğin varsa görmüşsündür valla bilinçaltı işte ,ama melise benzeyen bi kızın olsun ,bebekliği çok usluydu maşşallah ,benimde bi tane daha olursa duamdır bebekliği melise benzesin diye :81:

Polipe 25 yaş üstünde tehlikeliymiş.Ben de çıkarmamışım.Canımız Allah'a emanet..

yaw aşı yapacaklarmış bize yani işte kızamık geçirmeyenlere olsakmıki.ben 21 yaşında kabakulak oldum az daha gidiyodum

ben kızamık ve suçiçeği geçirdim hatırlıyorum fenalardaydım aşı olmama gerek yok o zaman herhalde dimi

e sen geçirerek aşılanmışın yırttın.benimde anneme sormam lazım

ya gitsene artık gidiyorum diyosun gidemedin bi türlü git evraklarının arasında gömül özelden dedikodu yap faceden açık açık yaz git yani git artık huzur ver

seda bencede takılma anlatma artık boşver,
herşey belgeli burda
yazıyor orda işte
dün bizimle dalga geçenler ki ne için dalga geçildiği bile belli değil
o topiğe girip yazışmışız:)
ne iki yüzlülüğümüz kalmış ne kalitesizliğimiz:))
bende şaşırdım onu yazan arkadaşlara hemde çok
ayıp..
insan kendisi aynı şeyleri yaparken
nasıl başkasının da yapmsına şaşırıyor hayret:)

Son düzenleme:
çok şükür normal rutin konulara geçilmiş.....
akşam bende haberlerede seyrettim su çiçeği geçirdimde kızamığı bilmiyorum... Allah korusun inş. çıkarmışımdır...

bu arada dün bir dolu öteberi yedim yazmıştım gece kimse yorum yapmamış looo:))
hakkaten dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim bugün aklım başımda iyyim...

Back