2008 Kasım Anneleri

maytap ben aşk kitabında mevlananın çok basitleştirildiğini duşunuyorum biraz araştırdım şems hakkında kimyayla evliliği mesela tamamen romansı gerçeğe dayalı değil o kitabta en cok ella ile ilgili kısımlar hoşuma gitti.

yasmin o kadar çok nohut islatmışımki bir kısmını yemek yaptım bir kısmını haşladım pilava çorbaya koymak için ufak ufak buzluğa attım bir kıısmınıda maytapcığımın tavsiyesine uyarak daha sonra yemek yapmak için ıslanmış ama haşlanmamış olarak dolaba attım

selam millettt..Bu gün uykumu süper almisim olcakki deli gibi dikildim sabahtan ayaga.

kahfaltimizi yaptik pasamla,cocuk ketcap hastasiyaa.benki hic sevmem hep babadan alisti.

aksama disardayim bugün,uyusunda hazirlanayim.lavisim saol canim...mucize bende haslamam hic

islarim hep.ama benim esim nohut hastasi bazen onun icin haslayip atiyorum buzluga,pilav uzerinde filan

iyi oluyor.ayy baska ne vardi,unuttu balik hafizam vallahi.

nazlimoo gece iyi gecmiss,masallah diyim.salgami hic sevem ben nedense yav.

yaso niye uyandiki pasan o saatttee...

bakin unuttuklarim illaki var,yeni ojelerimi sürdüm cok yazamiyorum kizmayin he.

bende nohutu haşlamadan koymam daha kolay olauyor pilava çorbalara hemencecik ekleniyor...

bir kere annem varken fazla ıslatmışım koy buzluğa o zaman koymuştum soğanını çevirip attım düdklüye pişirdimdi ama pişmiş ani gelen içinde kolay hemen yemeği oluveriyor...

he çilekom dün öle oldu gece iyi geçti..:)))

şalgamı bende sevmezdim babam alırdı sadece kendi içerdi sürünürdü evde sonra dedimya adanalı arkadaşlar yemeğin yanında getirlerdi kocide sever bazı yemekle güzel gidiyor alıştım çok içemesemde içiyorum arada..

ayrıca akşam için iyi eğlenceler çileğim...

alooooo nerdesiniz kızlar..
yasmin yürüşdemisin geldinmii..
lore sen iş peşindemi koşuyon polip hatunda yok..

selam kızlarrr uykusuz bi geceydi benim tana dönüdü durdu sabahta patates olduk kalkamadık hadi yatlım bugün gitmeyelim okulada işede dedim
ama benim deli dışardaki havadanmı neden tutturdu okula gidecem diye onun bıraktım bende işe geldim ama tam çayırlarda güneşlenecek kulağında kulaklıklar elinde kitap ohhh gel keyfim gel

kitap işine gelince bende hafta sonu sahafları gezecem olmadı korsan alacam 25 ytl DEN 4 kitap alsam 100 eder çok değilmi yaww ben gibi 2günde kitap bitiren birine göre

Yazin bi ton kitap getirmistim bitti hepsi.Benim erkek kardesim kitap hastasi takip eder yeni cikanalri.Ve kuledeki d&r burak geldimi adamalrin agzi kulaklarina variyor.bugunde bana diyorki,ablaa sen gelince denizi atalim anneme ikimizin d&r gitmesi lazim..bu arada korsana siddetle karsi,emege saygi yokmu peh pehhh..

simdi tebrizi anlatan yeni bi kiatptan bahsediyor oldukca güzel diye,bana kargoyla gönderiyorlardi ama artik gidicem istemiyorum.hem bu ara canim bisiyde okumak ismiyor.ne yaziyorum la ben,biri beni dürtsün.

geldım canlarım geldım
evet nazlım ısım cok onlarla ugrasıyorum

dısarı cıktım oglen
cuma vaktı heryer kapalıydı ıstedıklerımı alamadım
ben de aksam ıcın tursu alıp geldım
tursu tamam da yanında ne yıyecegız ben de bılmıyorum

nohut bende ıslatayım aksama bakalım hafta sonu barı dusunmemeyım ne yesek dıye

polıpe benım ıyı ve kendı capımda bır kutuphanem var
cok degerlıdır kıtaplar benım ıcın
mırasım dıyebılırım
deee bır de eskısı gıbı okuma alıskanlıgımı kazansam ıyı olacak

walla bi kitabın ederide türkiyede 25 ytl değil onlarında okura saygısı yok
burda eskiden cd lerde 10-15 tl idi korsan osturttu hepsini şimdi 5e satıyolarda alan yok kitapda ona dönecek ama ben yinede sahaflardan okunmuş kitap alıyorum yada indirimlerde toparlıyorum ama böle giderse özellikle korsan alıcam

tercıh meselesı
ben ne ıkıncı el ne de emanet kıtaptan hoslanmam
begendıgım kıtabı alabılmelı ve uzerıne tarıhını ımzamı atmalıyım
begendıgım yerlerın altını cızmelıyım, not almalıyım vs
bu da bır tercıh tabıı ama asıl onemlı olan okuyabılmek bıze bır seyler katması tabıı
ama ben yasıyorum genelde kıtabı okurken onun ıcın sahıplenıyorum hemen

24 mayista insl.pasincim...

valla ben aldim bir iki defa korsan tabikide eksik cikti tövbe ettim birdaha.Birde dedigim gibi erkek kardesim bu konuda cok hassas..Yazin bi ton laf etti korsan almissin diye.O aldigi kitaplarda kisiligini güclendirdigini,hayata bakis acisini ve hayata karsi durusunu güclendirdigini söylüyor:) haksizda diil hani.Bu arada kendileri 15 yasinda ama cok bi bilmistir.

neyse iste bende kitaba hakedenini vermekten yanayim.Mesela pasakli tanricayi okumustum enson ve dedimki iyk ialmisim helal olsun giden para ..

gelmişiniz kızlar..:))

kitap konusuna gelince bende geçensene bu kudurklarla canan tanın pirayesini okumuştum daha elime kitap almadım ..( benim yiğenim bu konuda iyidir ondan alır okurum bu kitabı eşim almıştı bana..

çileko az kalmış gelmene hadi hayırlısı..

yasmin oğluşun kamyonu ve puzzle ini güle güle kullansın...

lorem kı o kadar dolanmışın bir turşumu aldın canınmı çekiyor ne iş...:))

ben de korsan almadım burda yok zaten korsan en yakını kadıköyde falan
büyük bi kitaplığım vardı genç kızlığımdan beri ama her gelen okuyabilirmiyim diye aldı gitti daha gelmedi kitaplaım.artık aldığım kitapları birine vericeksem not düşüyorum geri gelmiyor çünkü .bende gerçekten beğendiğim okumak istediklerimi netten alıyorum indirimli olarak 25 tl lik kitqbı 16 ya falan alabiliyorum netten ,bunun dışında değiş tokuş yaptıklarım oluyo zaten 500 sayfayı beğendiysem 2 günde bi,tirip veriyorum yerine keşke herkez benim gibi duyarlı olsa,ne şiir ki,taplarım ,romanlarım gitti gelmedi (
açlık oyunları serisini okudum en son bende onu tavsiye ederim sürükleyici bi roman ama fatastik -aşk

valla bende önceden okuyordum ama şu 2 senedir tek bi sayfa açmadım bide öteki iş yerimizin yanındaydı kütüphane istediğimi alıyordum ama şimdi taşınınca uzaklaştı malesef benim önce açıköğretimi bitirmem lazım inşallah bu sene bitiyor çok çalışmam lazım çok(

neyse kızlar hepinize iyi akşamlar diliorum ben erken çıkıyorum kuaföre gidiyorum saçım bi kat daha boyanacak karamel rengi tam tutmadı ilk boyada kaş falan da aldırcam kocişi kandırmaya uğraşıyorum belki akşama dışarı çıkabiliriz hepinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…