2008 Kasım Anneleri

Nazlım süper bi haber bu.Gözünüz aydın.Darısı yavrularımıza olsun

Polipe evet yazın daha iyi verilir kilo.Bizde dedikki yaza fit girelim.Çabalıyom, ıkınıp duruyom işte:))

yasmin valla çok süper bir haberdi oda sizin oralarda ankaradaydı yine ankara kara yolları olmuş 1 senelikte evli iyi oldu onlar için...
inş. kuzularımızda böyle okur güzel yerlere gelirler...

polipim valla bende yaza veririm diye düşünüyorum çünki evde durmayı düşünmüyorum sık sık kuzuları oynamaya çıkarıcam parka.. ama düğün felan işleri olursa göbekli zor olur yaz gelmeden accık verseydik süper olurdu..
yine yasmin zor mor diyor ama verdi azcık zaten pek göbüşü yoktu onun daha iyidir şimdi.. darısı ben ve benim gibi vermek isteyenlere..

nazlım eglenmenıze cok sevındım canım
sacın da hayırlı olsun

polıpe benım bır rahatsızlıgım var onun ıcın tedavı goruyorum

karnım acıktı
nedense canım da sıkkın
ıcımde bır sıkıntı var nedense
bogulacak gıbı oluyorum

yeni haftanız hayırlı olsun arkadişlerrrr

genel olarak hepinizin haftası sakin geçmiş güzel

yasmin o savunmaya geçmiş bunyeye şok diyet süper geliyor

bizde cuma günü geçen haftanın stresini hıncını kocayla güzel bir kavga proğramıyla başlatarak girdik hafta sonuna akşam didiştik küstük yattık kalktık koca olmuş lokum.peşimde dolanıyor sonuç yalavvoya annesine gittik görümcemlerde geldi tam 5 tane azman gibi çocukla kavga gürültü patırtıyla 2 gün geçirdik akşam evimize geldik ama benim kafa kazana donmuştu.kızım 3 yaramaz erkek çocuğuyla vakıt geçirince hareketleri değişti tanıyamadım valla bana kafa tutmalar vurmaya kalkmalar resmen kavga öğrendi patansiyel de vardı zati tam oldu.dedim bunları bir araya getirmiycem bidaha.

bu hafta sonunun telafi etmek için eşim haftaya için söz verdi bakalım bi şey çıkmazsa inş

lorem noldu ya

mutlu ggirmiştin gibi hatırlıyorum niye sıkıldın böyle seni anlayıroum canım bendede çok oluyor.

bu sene bu havalardanmıdır nedir bilmiyorum ya ssıkıntılı yabozuk ya da hasta geçiyor günler allah beterinden korusun.

naslı yeni saçını güle güle kullan canım

maytap yuşa hz lerinde kasım annelerri için iyi bir dua etseydin canım yaa.

mucızem bır konu oldu canımı sıkan
ben acıklıktan yanayım ve net bellı olmayan bır durum
arada kalınan bır durum
oturup konusamadıgım bır durum
ufff oyle ıste
belırsızlık benı gerıyor ıste

neysem tevekkul ettım beklıyorum artık

lorem sağolasın...

hava kapalı ve puslu ise ondan için daralmıştır belkide ...
dün atlattık rahat gittik geldik geldik gezmemize akşam ytağmur yağdı yoğun bir şekilde.. bugünde kapalı yağmur yağacak yine.. evin sıcaklığıda çok bende darldım birazda misafirden dolayı ergindim çok şükür az önce geldi rahatladım:)))

benim kudurklarada apaçi açtım kendime bir limonlu çay alayım dedim bir geldim apaçiden farklı yerlere gelmiş kerem arabalı videoları bulmuş müzikli onu seyrediyorlar..

bu arada mousenin ortasındaki aşağı indirme zımbırtısı varya dönen onuda hallettmiş çalışmıyor şimdi..:)) akşam babamıza tamir yolları gözüktü...

Sağlıklı yaşam yürüşü diğer adıyla hayal kırıklığı etkinliğimden dönmüş bulunmaktayım.Alev alev yanıyorum Akşama ne yiyoz kızlar?

Mucizecim şok diyet var ama nasıl yapacaz, ölürüm yaaaw:)

lorem kötü bir surum net olmayan bişey insanı çok bunaltır gerçekten.. sorun neyse inşallah üzerindeki bu belirsizlik bulutları dağılırda netlik kazanır mucizemin dediği gibi oku biraz...çok sıkıldığımda benide dua okumak rahatlatır...sonu hayırlara çıksın ne diyelim...

mucizem siznde hafta sonu biraz gürültülü patırtılı geçmiş.. e doğal olarak ereke kuzular daha haişin oluyor senin kuzyada öğretmişler üzerine gitmezsen bir kaç gün sonra normale döner bence...
kociylede atışmışınız ama bak lokum gibi yumuşamış peşinde dolanıyormuş anlamış bişeyleri..:))

yasmin kaç günlük verdi sana şok diyeti drun .benimki 1 veya 3 günlük veriyorudu.ama gerçekten işe yarıyordu.yaaaaaa banada biri bir gaz versede başlasam 3 veya 4 kilo versem yeter.ama istek ve azım yok

nazlıcım valla nnasıl olcak bilmiyorum okadar haşınleştiki anlatamam.zaten potansiyel vardı tam oldu.erkek gibi kız,o çocuklar biri 3 diğerleri 4 -5 yaşlarıında erkkek çoçukları ama onlar ne yaptıysa yapıyor nereden atladılarsa atlıyor çılgın gibi gözü kara bunun gözüm korktu resmen.ayar çekmek lazım bu kıza ama nasıl bilmiyorum.

koca lokum oldu ama nazlıcım onların lokum oldukları zamanda bilki bir dertleri vardır!

demek 3 günlük kolay gele sana.sonucu güzel olacak .yeniden konsantre olacaksın her anlamda inş

dediğim gibi yasmin o lokumluğun altında kesin birşeey vardır.yada dişi kıracak birşey çıkar içinden.

ben nohut ıslattım sabah yanınada sade bulgur pilavı ayarlarım dedim
alternatif oğlan yemezse çorba ile az etliekmek var oda onları yesin
bizim yine 1303. Diş dalgamız geldi 1haftadır diyette oğlan nasıl bi diyetse etli bişey olursa yiyo diğerlerine burun kıvırıyor bakacaz artık
ama bıktım karpuz sezonu açılsın diye bekliyom bıktım yemek muhabbetinden

nörelim polip hatun kah burada kah kudurkların peşinde dolanıyorum ben...
ay az önce daralttılar iyice sıcakta üstümden gitmiyorlar oyun yapıyorlar güya şimdi çizgifilm başladıda beni rahat bıraktılar acık....

bende akşama tavuk çorbası biber dolması yapıcam ve canım çok tatlı istiyor ama idare ecicem durumu bakalım alternatif bişeyler buluırum inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…