2008 Kasım Anneleri

oo maasallah guzeller bellı oluyor
herkesler kuaforlere gıdıyor
bakımını yapıp gezmelere cıkıyor yaww

ben de eve gıdıp pıjamamı gıyıp kendımı yataga atmak ıstıyorum
ıcım gecmıs benım yaww

laviş güle güle canım.. saçında istediğin gib olur inşallah..
hadi bakalım lore hanım yi ekşiyi yi ekşiyi..:)))
maytap paklanmışın.:)) akşamda yasmin paklanıyormuş hadi kolay gelsin..

yemeğim yok akşama yemek yapılacak..
bende gideyimde mutfağı dolanayım kuzularda acıktı kerem uyuyor kaan inatçı hala uyumadı...

lavi yeni sac rengini göster merak etttim..

oyhh sipacim uyud sacima fön cektim igrenc oldu.dus alip yeniden düzeltmeyide gözüm yemiyor.

aman salladim bende iste.

sana her halın yakısır yasmınım merak etme

bende de yemek yok
dolaptan kofte cıkarmayı
yanına tereyaglı prınc pılavı yapmayı dusunuyorum
tursu da aldım
daha neee
allaallaa
zaten canım cekmıyor ıs yapmayı falan

iyi tatiller herkezeeee
bende barbunya ıslatmıştım ama yasminin koca gibi sulu köfteye kaydı aklım nerden geldiyse bakalım
kolay gele çalışanlara

ben yemeğimi yaptım kuzuları doyurdum geldim.....

bugünlerde tatlıyı felan accık kaçırınca sebze yaptım geçenlerde bir pırasa yapmıştım ekşi olmuş benimki yiyememişti bugün yine pırasa yaptım onu yeriz iyi oldu bu sefer..
kuzularada peynirli erişte yaptım yediler..

çıkanlara iyi akşamlar hadi haftasonunuz güzel geçsin bol bol uykunuzu neyim alın gelin pazartesiye...

selam güzel anneler herkes haftasonuna girdi ben ancak yazabiliyorum biz iyiyiz şükür eymen biraz grip ve boğaz enfeksiyonu karışımı bişey ilaçlarla atlatıyoruz bakalım babamız da sinüzit olmuş başım ağrıyor diye dolanıyor ortalıkta

bende yarım yamalak ayakta gibi bişyim ama keyfim yerinde şükür
pamukkale fotolarını face e yükledim hamam fotosu olmasada sauna fotosu var orada o sauna fotosunun daha geçiş açıdan çekilmişi de vvardı ama ben buraya nasıl foto yüklendiğini unuttum yaa imageshack ten falan mıydı öyle bişeydi dimi

gunaydın canlar
herkese ıyı bır hafta dılıyorum

hafta sonu genel manada sakın bır gun gecırdık
cumartesı doktora gıttım 1 kg almısım kızlar
ama hala 13 olması gereken yag mıktarım 11,80
onceden 10,80 ıdı
demek kı ılerleme var bende
neyse sonrasında alısverıs yaptım azıcık
hedıye aldık bırkac parca fecı mutluyum
dun ıse hep evdeydık
benım basım cok donuyordu
bısey yapmadık evde pınekledık resmen

beyazmelegım ben goremedım face de pamukkale fotolarını
neden neden neden neden

baska ne yazacaktım unuttum
azıcık kendıme geleyım buralardayım

Günaydın kasım kadınları..Hafta sonu su gibi geçti gitti.Cumartesi günü diyetisten, ağda mağda derken geçti.Kilo verememişim maalesef.Diyetisyen vücudun tavır almış sana dedi:) Ne yapacağını anlamış, depolamak istemiş dedi.O yüzden ye biraz dedi Eve geldim tuvalete girdim, kilolar gitti biraz( Pazar günü de perde yıkadım, cam sildim, kocayla ev temizledim, yemek yaptım bi baktım akşam 5 olmuş.Anneme gittik.Anneanneye gidelim mi oğlum dedim Anıla dün, "Anne mükemmel bir fikir" dedi:) Bunlar büyüyolar yaa... Bizde böyle işte..

Lorem sana yağ göndereyim ben.Ben de ganiyle

günaydın kızlar
haftasonu su gibin geçenlerden biride benim bugün iş çok
yaz gelseydi günler uzasaydı güneş cıvıl cıvıl hasta olurmuyuz endişesi taşımadan gezseydik
cts günü eşimle bebeleri bırakıp çıktık bide yalan uydurduk taksit var onu yatırıcaz diye maksat başbaşa vakit geçirmekti kavağa gidelim balık yiyelim dedik kavağa kadar gittik gene boğazımızdan geçmedi balıkları alıp dönelim dedik dönüştede yuşa hazretlerini ziyaret ettik olsun başbaşa 2 saatcik geçirdik hiç değilse
ama bebeler çıldırdı evde dışarı çıkamadılar ya :)))ama hava buz gibiydi resmen hasta olurlardı
dünde sıradan bi gündü bütün gün maça hazırlandık:)))maç seyrederken bende playstation oynadım fatih pek bozuldu ama olsun :)))
yasmino canım ne yemekten yana kullanıcaksın canım hakkını böyle durumlarda sana bi şok iyi giderdi aslında ama diyetisyener önermiyor tabiki sen gene kafana göre kullan

Vücudu yanıltacakmışız.Şok diyet verdi zaten.Sabah 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta, salatalık+domates..Arada meyve ve yağsız süt, öğle 3 köfte ızgara, salata, yoğurt, ara öğün meyve ve süt, akşam çorba, sebze yemeği, yoğurt, gece meyve..

günaydın anneler nasılsınız bakem
iyi sayılırız bizde yuvarlanıp gidiyoz:97:
Cemreyide düşürdük ya şükür
gel bahar gelll gel

cemre mı dusmus hıc haberım yok

yasmınım vucudun ne akıllıymıs oyle
anlamıs demek ne yapmak ıstedıgını
ben yag ıstemıyorum zaten de bılıyorsun tedavım suresınce duzenlı olarak

maytabım maasallah basbasa takılmıssınız kısa surede olsa
allah muhabbetınızı artırsın canım

benım kuzu kızınca ıllallah dıyor bana
bacak bacak ustune atıp taklıt seanslarındaydık hafta sonu
hatta bana kızınca dedenın evıne gıt dıye kovdu bıle sıpa

günaydın hanımlar,
bizde güzel bir haftasonu geçirdik sayılır...
cuma saçımı boyadım misafirm gelmeden iyi oldu koyu saç rengini kendime yakıştırıyorum ama arada kafamda kumrala doğru dönsemmi diye düşünüyorum neyse şimdilik memnunum halimden...
cumartesi evdeydik normal bir gündü annemlerle felan konuştum karla karışık yağmur var dedi buraya gelmez inşl. dedim çünki pazar gün babamız evde bizi batmama avmye götürcekti nitekim gündüz bulutluydu ara ara güneş vardı çıktık yola gittik kuzular oyun alanında çoştular hiç bişeye bakamadım sadece onlara iki oyuncak robotla araba aldık birde yemek yedik geldik incik boncuk-tabak çanak reyonlarına bakamadım yavvv...

bu arada misafirm gelemedi çok ateş yapıyor inş. bugün gelir fenalardayım yoksa..((
cemre düşmüş bende sevindim...

ha bu arada cumartesi güzelde bir haber aldım.. hukuk fak. bitiren yiğenim çalışıyordu avukat karı kocanın yanında ama çok yoğun tempoda her işe onu koştuıruyorlardı daralıyordu kpss sıkıntılı günlerini atlattı şükür 93 gbi bir puan almıştı kara yollarına avukat olarak ataması yapılmış çoook sevindim... sanırım 1,5 aya kadar yerleşir çalışmaya başlar yeni işinde...

yasmin havalar ısınınca işin kolaylaşır kışın yağlanıyoz accık
baharda boll bol yürürüz erir yağlarda

bu oğlan hiç üstünü örtmüyor beni sinir ediyorr

ne tedavisi bu pasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…